DV2022 Bekleme Odası
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@khipusd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster @Zelene hani şu kaybolan çocuğu bulunca önce dövmek olayı var ya o gerçek,yaşadım ordan biliyorum😂ben de pazarda annem birşeyler alırken elini bırakıp kaybolmuştum,pazarcılar su falan verdiler,annem ağlamaklı beni buldu,önce sarıldı sonra bi güzel cimcikledi ben sana elimi bırakma demedim mi diye😀
He ya pazarda bende kaybolmuştum 😂 bi kere de minibüsten inince annrm diye başka bi kadının elini tutup gitmişim annem sessizce gelmiş arkamızdan ne zaman fark edicem diyr iyi yol gitmişiz 😂
diğer kadın sormadı mı evladım sen kimsin diye :D o da dünden razıymış :D
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@khipusd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster @Zelene hani şu kaybolan çocuğu bulunca önce dövmek olayı var ya o gerçek,yaşadım ordan biliyorum😂ben de pazarda annem birşeyler alırken elini bırakıp kaybolmuştum,pazarcılar su falan verdiler,annem ağlamaklı beni buldu,önce sarıldı sonra bi güzel cimcikledi ben sana elimi bırakma demedim mi diye😀
He ya pazarda bende kaybolmuştum 😂 bi kere de minibüsten inince annrm diye başka bi kadının elini tutup gitmişim annem sessizce gelmiş arkamızdan ne zaman fark edicem diyr iyi yol gitmişiz 😂
diğer kadın sormadı mı evladım sen kimsin diye :D o da dünden razıymış :D
Benim tahminim bi dönüp anneme bakmıştır, bizimki kaş göz yaptıysa demek ben hatırlamıyorum çok o kısımları 6 7 yaşlarındaydım. Yani inşallah dönüo bakmıştır annem fark etmese gidebilirdim demek bi dk ya 🤔🤔🤦🏻♂️🤦🏻♂️
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10 sarı zarfı da unutmazsın ya :D
Ben uçakta 3 yaşında çocugunu unutan gördüm 😂
Küçükken beni piknikte unutmuşlar hadi öbürü heyecandır piknik ne ya 😄 kasıtlı bir hareket olabilir yıllardır şüpheleniyorum
Ya çok komikti o zamanlar havalimanında operasyon uzmanıyım uçak doldur boşalt yönrt falan neyse uçak geldi yolcu boşaldı ekiple konuşuyorum yeni yolcuyu alıcam arkadan hostesin biri 3 yaşında bebeyşe çıktı geldi. Bunu unutmuşlar diyo lan şemsiue mi bu nasıl unuturlar dedim biz konuşıyorux anons falan geçiyoruz kadın biri koşa koşa geldi arapça bişeyler söyledi aldı çocugu gitti 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Çok çocuk varsa biri gözden kaçmış olabilir herhalde🙃🤦🏼♀️
-
@khipusd iki ay önce falan annemle pazara gittik çocuğu hiç götürmem normalde biz kaybet çocuğu bir kaç saniyelik an zaten ufacık kalabalığa karışmış toplam 15 dk bulamadım ama sanki ömrüm gitti bulana kadar koşturan ben bulunca elim ayağım tutmadı sarıldım annem nereye gittin dedim çınar geziyor dedi ilerde anlatmalık anımız oldu ama ahh ahh
-
çocuklara gpsli saat alın bence kaybolursa telefondan direk yerini bulursunuz..
-
@Chandler direkt çözüm hahaha
-
Ekranda çıktığını görürsünüz ve o an ki heyecanınız nasıl olur?
-
@khipusd iki ay önce falan annemle pazara gittik çocuğu hiç götürmem normalde biz kaybet çocuğu bir kaç saniyelik an zaten ufacık kalabalığa karışmış toplam 15 dk bulamadım ama sanki ömrüm gitti bulana kadar koşturan ben bulunca elim ayağım tutmadı sarıldım annem nereye gittin dedim çınar geziyor dedi ilerde anlatmalık anımız oldu ama ahh ahh
Düşünemiyorum ya bazen evde bile saçma bi köşrye girip saklanınca aklım çıkıyo 🙄🙄
-
çocuklara gpsli saat alın bence kaybolursa telefondan direk yerini bulursunuz..
O da 8 mayıs ı bekliyor 😂😂😂😂
-
Bu ileti silindi! -
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ekranda çıktığını görürsünüz ve o an ki heyecanınız nasıl olur?
Herhalde mal gibi kalırım bi çok absürt bi sevinç yaşayamam gibi geliyo o an aklımsa bin tilki dolaşmaya başlar 😂😂
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
şuanda çevresinde duvar olanlar aşağıdaki adrese girdikten sonra vurabilirler
Ama ama neden ki ya 🙄🙄
-
@ayvalik10 :(
-
link açılmıyo noldu sonuçlar ertelendi mi yine :D
-
@Chandler Ne linki?
-
@Chandler
https://dvprogram.state.gov sitede aynı 8 mayıs sadece bir araba coubre cabrio volvo 6000 dolar -
Düşünemiyorum ya bazen evde bile saçma bi köşrye girip saklanınca aklım çıkıyo 🙄🙄
Saat takacak yaşa gelsinler de o zamana kadar dizimin dibinde birde elimi tutma krizleri var ben çok uyanık çocuktum 5 yaşında otobüse binip şehir turu yapıp aynı yerde önerdim ama bu çok saf olacak gibi babasına çekmiş 😄 birde ortam eskisi gibi değil biz sokakta büyüdük şimdi nerde aklım çıkar
-
@Ali-Ege-Can-0 ayvalığın linki :D duvar kafa falan görünce aha dedim ertlendi yine :D
-
@Chandler Hee.
-
@Chandler

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
72
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum