DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster 🤣🤣🤣
-
@hayallerabd :D
-
https://www.youtube.com/watch?v=__1XPpfDkEI
beklerken izlemelik :D
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
NJ, ilk doz aşısını yapan 21 yaş üzeri herkese 1 tane 50'lik bira ısmarlayacakmış.. :D vallahi coğrafya kader ya.. :D

Asilanmak icin en iyi yer NJ o zaman :D
-
efes mi tuborg mu alıcakmış phil reis
-
Brewery dedigine gore local beer olmali :)
-
Iste bu yuzden asi olmak icin yeni kampanyalar bekliyorum :P Delaware valisi, duy sesimizi :D
-
@MySea dış minnaklar tarafından manüpile edildi Delaware valisi :)
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea dış minnaklar tarafından manüpile edildi Delaware valisi :)
Sizin Tampa hep emekli dolu. Orada asi olana ancak bedava baston verirler gibime geliyor :D
-
Bugün İlkay Zaman'ın iki videosunu izledim, biri Amerika ile Türkiye arasındaki kültür farklılıkları diğeri de oradaki fiyatlarla ilgilydi ( kira, geçim vs ), bunalıma girdim resmen. Bu tip videolar izleyince burada geçirdiğim her günü ziyan görüyorum :( Birkaç gün sonra o kadar hayalini kurduğumuz, yaşantımızı yeniden şekillendirebilecek kadar ciddi bir konuda tombala çekilmesini bekleyeceğiz. Diyeceğim o ki hayallerimiz tombalacının elinde... Düşünüp duruyorum ama bir B planı bulamıyorum, aklıma gelen tek şey yatırımcı vizesi, onu da gerçekleştirmek için uzun süre birikim yapmam gerekiyor ve artık sabırsızlanıyorum. Orada legal olarak kalmanın gerçekleştirilebilir makul bir yolu mutlaka olmalı diyorum ama bulamıyorum. Özellikle genç arkadaşlara tavsiyem, benim gibi belli bir yaştan sonra gayrete gelirseniz işiniz daha zorlaşıyor. İmkan varken umutlarınızı piyangoya bağlamak yerine, orada kalabilmenin alternatif yollarını, vize türlerini vs. araştırarıp kendinize bir B planı yaratabilirsiniz belki.
-
@denizci10 ütü sıkıntısı bizdede var bie ütü 1000 lira olurmu yaaaa
-
@bitkicel götür terziye at 10 lira 😂
-
@Deep-Blue-78 kesinlikle size katılıyorum. Yatırımcı vizesi için avukat remzi kulene sordum. 30 bin$ yetermi dedim yetmez olmaz dedi. Herşey okadar zor ki çekilişe kaldık resmen
-
@MySea biz Türkiye'dekiler için malesef bir şey ifade edemiyor, e siz Amerika'dakilerin de birayı sudan ucuza aldığınızı düşünürsek 😃 aşı var yanında bira var, hayat baya baya size güzel ya 😃
anlık modum, Orhan Gencebay'dan "bir teselli ver" 😂
-
@Ozkan-aksan valla bu gidişle oyle olacak veremem 1000 lıra utuye zaten dostum
-
@MySea Orlando'yla Cape Coral karıştırdın galiba :D tabi beleş birayı alamadın moralin bozuldu dimi :D
-
@bitkicel bir an şafak 4 yazdın sandım :D meğer daha 20 dakika varmış :D
-
@Rhonster yok dostum benımde gozum saatte yaw yaklastıkca cocuk gibi heyecan bastı nasıl olacak???
neresı cıkarsa kafandakı yer?
-
@Rhonster pardon yanlıskısıye sordum :)))))) tampaydı dimi
-
Kazanırsam harbiden o 20 000$ı gömücem bi dahada geri dönmem.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum