DV2022 Bekleme Odası
-
@Joey times meydanında dededen kalma bi dükkanın olacak tekel bayi açıcaksın üf mis :D vizyonsuzum ben :D
-
@Chandler hotdog çu açarız turistlerden parayı kırarız hahaha
-
@Joey 1 dolar abi 1 dolar gel gel gel
-
@Chandler tabla da kebapçılık yapabilir miyiz acaba? ya da tekel bayi önü bir şırdan tezgahı
-
@Chandler 😄😄😄
-
@quikless tostçu chandler etleri özel alıyom abi kendi kasabım var :D ne eti belli değil ama hasfdhashgd
-
gece times meydanında şırdan kuyruğu düşünsenize :D asdfasg
-
@Chandler 😄😄😄😄 kokoreççi ve kebabçı iş yapar hee
-
o değilde:D gerçekten şuan burada vizyonsuzluk yaşanıyor D: tekel bayi nedir yaw az büyük düşünün mini market açın.
-
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
o değilde:D gerçekten şuan burada vizyonsuzluk yaşanıyor D: tekel bayi nedir yaw az büyük düşünün mini market açın.
mini market qdasdfasdgh olmuşken süpermarket olsun bari :D
-
@Chandler pahallıya patlar önce ufak bir dükkan sonrasında bir tane şube açıcan sonra 3.şube süper market olacak azcık vizyon lütfen yaw
-
@Joey beyler ben adanalıyım beni de yazın. kebap yaparım, şırdan kokoreç falan pis iş. siz tekele bakın ben de tezgahta kebap atarım
-
market işi yaş yav biz en iyisi 3 ortak petrol istasyonu ayarlayalım bi tane. kaç milyon dolar bi istasyon :D
-
@quikless yazıyoruz seni deftere 😄
-
@quikless iddaa ile kim ilgilencek :D
-
bende hesap kitap işlerinden iyi anlarım kasada çok güzel dururum askerde kantinciydim ben :D matamatiğim kuvvetlidir.
-
iddaa işi sende o zaman @Emre-Kalafat :D
-
Merhaba, halen üniversite öğrencisiyim fakat başvuru yaparken eğitim kısmına lise diploması değil de university degree işaretledim. Bu durum eğer green card çıkarsa bir problem yaratır mı? mülakatta düzeltilebilir mi
-
@Chandler this time ikramiğe is Huge man. maybe u want extra kolon ?
-
ikinci şubeyi de 5. caddede açarız. ordan yürürüz :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum