dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2022 Bekleme Odası
-
@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Keremsah vardır bi en az 10 milyon dolar hahahaha biz bakmıştık bir eve, 40. Katta falandı sanırım ama central parkın tam karşısında her yeri görüyordu 46 MİLYON DOLAR idi
@Chandlerkankacım kiralardan bahsediyoruz
haha -
@muhammed01 Bence covid öncesi gibi süreç ilerler tek fark aşı olma şartı gelir ya burada olur ya da en geç vize görüşmesi için sağlık kontrolunde. Tabii bu benim fikrim.
-
@muhammed01 tam tersi çok kolay olacak çünkü 31 eylüle kadar 2 tane green kart kazanan kişileri yerleştirmeleri için uğraşıyorlar. Bunun yanında WAT f1 h1b h2b gibi var da var vize türleri var. Fakat ne zaman 1 ekim olacak kocaman bir silgi alacaklar. Herşeyin üstünü silecekler çünkü zamanları doluyor. Sıfırdan başlayacakları için kontrolü tekrar ele alacaklar. Ondan dolayı önce bir kazan sonrasını düşünürüz.
-
valla ben çıkarsa
bizim şirketin amerikan ortaklığı var diyeceğim reisler beni alın onlarda San Fransicoda ne kadar LA istesemde
yapacak birşey yok Yazılımcı olmanın laneti
amerika SA den ibaret 
-
Acaba DV2022 kazananları da mağdur olur mu sizce? Yani kazanırsak sevinmeli miyiz?
-
@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Acaba DV2022 kazananları da mağdur olur mu sizce? Yani kazanırsak sevinmeli miyiz?
sevinicez tabi bolm

-
@Chandler ya tabi sevinecez o kesin zaten

benim tek korkum dv 2020 ve dv 2021 deki talihliler gibi hakkımı kaybetmek ama olmaz sanırım yaa -
.,.,.,.,
-
@xackletaker, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Eğer giderseniz zaten azınlık olan kesime dahil olacaksınız.
Kimin yanında azınlık olacağınızı bilmek "Amerika dediğin yerin tamamı Asyalı dolmuş" gibi tepkileri orada vermemek için güzel harita. Silikon vadisi detayı güzel olmuş.
Bir de gittikçe beyaz Amerikalıların oranı düşüyor ve bundan 50 yıl sonra haritanın genelinde Hispaniclerin çoğunluk olacağı tahmin ediliyor.

biz bu haritada hangi gruba dahil olacağız?
-
@Chandler inş sıkıntı olmaz ne diyeyim ama belki geçen seferki maduriyeti gidermek için bu sene fazla verebilirler
bilmiyorum inş öyle yaparlar 
-
@Chandler tabiki
en geniş kesin Non-hispanic white
o kadar genişki
dünyanın yarısını kapsıyor tanım 
-
.,.,.,.,
-
@Joey mayıstan ekime kadar 5 ay var bir de üstüne üstelik mülakatlar 31 eylül 2022 bitiyor. Şimdiden havayı bozmayın
-
@ayvalik10 doğru dedin
-
@Chandler gidelim de farketmez.
-
@Chandler Türkiye'de ne kadar

-
-
Hiç aklımda olmayan bir eyalet olan Teksas'a biraz göz atayım dedim, özellikle Houstan'a. Genelde izlediğim videolarda kiralardan bahsederken 1500-2000$ bandından söz ediyorlar. Ancak, şu linkteki ev 850$. Acaba ben mi yanlış yerlere bakıyorum yoksa gerçekten kirası bu kadar ama muhiti berbat bir yer midir? Bilgisi olan var mıdır?
https://www.apartments.com/2801-sampson-st-houston-tx/v5g882e/
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Hiç aklımda olmayan bir eyalet olan Teksas'a biraz göz atayım dedim, özellikle Houstan'a. Genelde izlediğim videolarda kiralardan bahsederken 1500-2000$ bandından söz ediyorlar. Ancak, şu linkteki ev 850$. Acaba ben mi yanlış yerlere bakıyorum yoksa gerçekten kirası bu kadar ama muhiti berbat bir yer midir? Bilgisi olan var mıdır?
Bekarsanız belki tercih edilebilir fakat özellikle çocuklu aileler için okul puanı oldukça düşük
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bazı bölgeri çok ucuz oluyor, şehre ve okullara uzak oluyor genelde, youtuberların çoğu merkez yada sugarland bölgesinde sanırım yani en azından benim denk geldiklerim
Benzer Başlıklar
118
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k