DV2022 Bekleme Odası
-
@Chandler aynen ya yapmak lazım 😄
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

ny pahalı diyenler açsın zillowdan kiralara baksın. 2.5k - 3k ya çok güzel evler var. üstelik central park etrafında. biraz daha uzaklaşınca 2k ve hatta 1k ya bile evler var.
niye attin ki simdi bu fotografi :D
-
@EmreGdk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

ny pahalı diyenler açsın zillowdan kiralara baksın. 2.5k - 3k ya çok güzel evler var. üstelik central park etrafında. biraz daha uzaklaşınca 2k ve hatta 1k ya bile evler var.
tampacılar şehir görsün diye :D
-
@EmreGdk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

tampacılar şehir görsün diye :D
foruma girince insan daha da cok hevesleniyor bunlari gorunce :D
-
şimdi instagram bionda new york mu yazsın yoksa tampa mı? :D ikisini de dene tarafını seç :D
-
@Chandler Tam benlik yer İstanbulun trafiğini bile seven biri olarak sanırım NY da yaşarız :)
-
@Chandler benim NY yazacak insallah cunki gc olmazsa dil okulu ile NY'de okulum hazir bile :D
-
@Keremsah vardır bi en az 10 milyon dolar hahahaha biz bakmıştık bir eve, 40. Katta falandı sanırım ama central parkın tam karşısında her yeri görüyordu 46 MİLYON DOLAR idi 😳 @Chandler
-
merhaba , tahminlerinizi almak istiyorum. Sizce DV2022 talihlileri Dv2021 talihlilerine nazaran daha mı zor bir sürece girecekler? yani konsolosluk işlemlerinin durması aşı olmama durumları vs. göz önüne alındığında DV2022 talihlilerinin pozisyonu nasıl olur? teşekkürler.
-
@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Keremsah vardır bi en az 10 milyon dolar hahahaha biz bakmıştık bir eve, 40. Katta falandı sanırım ama central parkın tam karşısında her yeri görüyordu 46 MİLYON DOLAR idi 😳 @Chandler
kankacım kiralardan bahsediyoruz :D haha
-
@muhammed01 Bence covid öncesi gibi süreç ilerler tek fark aşı olma şartı gelir ya burada olur ya da en geç vize görüşmesi için sağlık kontrolunde. Tabii bu benim fikrim.
-
@muhammed01 tam tersi çok kolay olacak çünkü 31 eylüle kadar 2 tane green kart kazanan kişileri yerleştirmeleri için uğraşıyorlar. Bunun yanında WAT f1 h1b h2b gibi var da var vize türleri var. Fakat ne zaman 1 ekim olacak kocaman bir silgi alacaklar. Herşeyin üstünü silecekler çünkü zamanları doluyor. Sıfırdan başlayacakları için kontrolü tekrar ele alacaklar. Ondan dolayı önce bir kazan sonrasını düşünürüz.
-
valla ben çıkarsa :D bizim şirketin amerikan ortaklığı var diyeceğim reisler beni alın onlarda San Fransicoda ne kadar LA istesemde :D yapacak birşey yok Yazılımcı olmanın laneti :D amerika SA den ibaret :D
-
Acaba DV2022 kazananları da mağdur olur mu sizce? Yani kazanırsak sevinmeli miyiz?
-
@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Acaba DV2022 kazananları da mağdur olur mu sizce? Yani kazanırsak sevinmeli miyiz?
sevinicez tabi bolm :D
-
@Chandler ya tabi sevinecez o kesin zaten 😄😄 benim tek korkum dv 2020 ve dv 2021 deki talihliler gibi hakkımı kaybetmek ama olmaz sanırım yaa
-
.,.,.,.,
-
@xackletaker, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Eğer giderseniz zaten azınlık olan kesime dahil olacaksınız.
Kimin yanında azınlık olacağınızı bilmek "Amerika dediğin yerin tamamı Asyalı dolmuş" gibi tepkileri orada vermemek için güzel harita. Silikon vadisi detayı güzel olmuş.
Bir de gittikçe beyaz Amerikalıların oranı düşüyor ve bundan 50 yıl sonra haritanın genelinde Hispaniclerin çoğunluk olacağı tahmin ediliyor.

biz bu haritada hangi gruba dahil olacağız?
-
@Chandler inş sıkıntı olmaz ne diyeyim ama belki geçen seferki maduriyeti gidermek için bu sene fazla verebilirler :D bilmiyorum inş öyle yaparlar :D
-
@Chandler tabiki :D en geniş kesin Non-hispanic white :D o kadar genişki :D dünyanın yarısını kapsıyor tanım :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum