Su basliktan devam edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
merhaba, ben hala daha DV-2027’nin yapılacağını düşünenlerdenim. ancak 2027 kazananlarının süreci nasıl ilerler vizeler sıkıntısız basılır mı o konu bence daha karmaşık. çünkü yasalar net çekiliş yapılacak diyor bu konuda değişiklik olması biraz daha zor bir süreç ancak vize basımı noktasında konsolosluklar talimat ile yönlendirebiliyor. ben er yada geç bu çekilişin olacağını düşünüyorum derme çatma da olsa 1 gün bile açık kalsa açılacak bence. önemli olan sonraki sürecin normale dönmesi vize basımı başlamadığı sürece çekilişin yapılması da bir anlam ifade etmeyecek.
aos’un kaldırılması, dosya taşımanın kaldırılması vs. kendi bu ülkende sıra geldi geldi gelmedi hadi eyvallah durumuna soktu zaten abd açısından daha kontrol edilebilir bir sürece girdi durum.
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
@bitkicel 5 ayı devirdik be kaldı 5 gün desene 
Rochester, NY hiç kimse düşünmüyor mu ?
Öğrendiğime göre çok fazla Türk yaşıyormuş. 
Rochester ile ilgili bilgisi olan varsa bilgi verirse çok mutlu olurum.
@Joey Oldukca fazla gocmen var burada. Karisik diyebiliriz. Guney Delaware biraz daha fazla ciftci dolu, redneckler, Amishler falan.
@Halil-İbrahim-Kamacı, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Rochester, NY hiç kimse düşünmüyor mu ?
Öğrendiğime göre çok fazla Türk yaşıyormuş.
Rochester ile ilgili bilgisi olan varsa bilgi verirse çok mutlu olurum.
valla kral bu gidişle tampayı new jerseye çevircez gibi ekrem sayesinde 
Az önce instagramdan Yerler kısmından Florida paylaşımlara baktım hepsi jet set
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Joey Oldukca fazla gocmen var burada. Karisik diyebiliriz. Guney Delaware biraz daha fazla ciftci dolu, redneckler, Amishler falan.
Selam, Delaware eyaletinde vergi olmadığını biliyorum. Hatta Apple, Amazon, Google gibi birçok büyük firma da Delaware şirketi. Peki aynı durum kazanç için de geçerli mi? Yani maaşlar da vergiden muaf mı? 
@Halil-İbrahim-Kamacı, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Şansıma GC çıkar giderim Florida'ya Timsah beni yer...
Böyle de şanslı bir insanımdır.
amerikada öldüm dersin havan olur
Delaware de satis vergisi olmadigi icin baska eyaletlerden alisveris icin gunubirlik ziyaret edenler cok fazla oluyor.
@MySea siz ilk gittiğinizde adres gösterme işini nasıl yapmıştınız?
Hatta bi kız buldum konuşuyoruz şu an konaklama derdinden kurtulabilirim ahhaah
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Delaware de satis vergisi olmadigi icin baska eyaletlerden alisveris icin gunubirlik ziyaret edenler cok fazla oluyor.
duymustum.. abd'nin bugu gibi bir şey.. tabi kısa mesafeler için dimi yoksa uzun mesafe için gidip gelinmez benzin yol uzunlğu vakit vs.
@Ozkan-aksan Ben de İnstgrama Florida yazdığım zaman Asyalı ve Hispanik güzel kızlar ile karşılaşıyorum.

@abrakadabra Maaslar vergiden muaf degil. Gelir vergisi var.
@Halil-İbrahim-Kamacı do you speak english?
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea siz ilk gittiğinizde adres gösterme işini nasıl yapmıştınız?
Pardon yanlis anladim. Esimin uzaktan akrabasi bir doktor vardi, Sarasota'da yasiyordu. Onun adresi kullanmistik.
@Halil-İbrahim-Kamacı, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ozkan-aksan Ben de İnstgrama Florida yazdığım zaman Asyalı ve Hispanik güzel kızlar ile karşılaşıyorum.
![]()
Florida da beyaz Amerikalı bulmak zor
, genelde hispanic var diye biliyorum
@Joey Hispanic'ler iyi oluyor diyorlar bizim millete de az da olsa benziyorlarmış cana yakınlık olarak... 
@Ozkan-aksan absolutely. 
@Joey sen gir Tampa kanalına da bak timsahlar kamerayı ısırıyor
Florida genelde Hispanik ve cogunlukla ya Cuban yada Mexican. Puerto Rico dan gelenlerde cok fazla.
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Florida genelde Hispanik ve cogunlukla ya Cuban yada Mexican. Puerto Rico dan gelenlerde cok fazla.
düşününce texastan farkı yok gibi o zaman?
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum