DV2022 Bekleme Odası
-
gece tampa
https://www.youtube.com/watch?v=26_9x6sEj2Ygündüz tampa
https://www.youtube.com/watch?v=PFAhg0rnBhc -
@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller bizde de öyleee @Chandler GARDAŞIMLAA
evet bekleriz bizim mekana herkesi.
-
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler sizin mekan nere yaw kaçırdım mı Tampa ya gitmiyoz mu forum ailesi olarak 😁
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler sizin mekan nere yaw kaçırdım mı Tampa ya gitmiyoz mu forum ailesi olarak 😁
florida komple bizim @Joey
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
at sonra g
Sende mi Formulacısın?
Doğduğumdan beri desem yeridir... 😎😉
Nerden izliyorsun?
S sport 2 den izliyorum
-
@Rhonster ahahahaha geyik dediiin çift taraflıysa güzel😂😂
-
Şafak 6 Ankaraya Selam olsun...
-
@bidünya bende 737 de başladım şuan okumadayım 😂
-

-
@Ali-Ege-Can-0 İlkay Zaman la videom yakında yayına girecek 😂
-
@this-time89 var biz chicago düşünüuoruz. Nyc kadar pahalı değil ondan sonraki en metropol eylaet iş imkanıda oldukça fazla deniyor bide Canlı bir şehir tek sorunu soğuğu ama idaree edicez bi şekilde
-
şafakçı arkadaşlarda gelmiş :D hep arka arkaya geliyosunuz ya şansa bak :D
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@this-time89 var biz chicago düşünüuoruz. Nyc kadar pahalı değil ondan sonraki en metropol eylaet iş imkanıda oldukça fazla deniyor bide Canlı bir şehir tek sorunu soğuğu ama idaree edicez bi şekilde
Sürüden ayrılanı kurt kapar 🤣🤣 benden demesi😉😎
-
@nevzatyildizz FBI peşine düşüyor.
-
@YapayalnızGotoU-S, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Kusura bakmayın özel değilse bişey sormak istiyorum. 2021 talihlileri yeni bir dava açıyormuş 500$ a ona katılmayı düşünüyor musunuz??
-
Allahım gc yi kazanırsam söz üst komşumu dövmeyeceğim... evet insanın sesi kötü olmasına rağmen halen neden ısrarla şarkı söyle ya... 🤬🤬
Not: sizi rahatsız ettiysem özür dilerim.
-
@denizci10 ahahah abi ben valla tropikal iklim çok sevmiyorum timsah börtü böcek, yokmu orda bizim türkiyemiz gibi 4 mevsim yaşanan bir eyalet oraya gidelimm daha normal hayvanları olan 😂
-
@Chandler kanka sende bir yere sallıyon nereye denk gelirse oraya gidecen herhalde :D
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 ahahah abi ben valla tropikal iklim çok sevmiyorum timsah börtü böcek, yokmu orda bizim türkiyemiz gibi 4 mevsim yaşanan bir eyalet oraya gidelimm daha normal hayvanları olan 😂
Yahu gidip görmeden karar vermeyin bence... tabi önce bi kazanalım da... Ben sürekli şortla gezme fikrine kapıldım... kapalı ve soğuk havadan nefret ederim. İnşallah kazanırız da güneşli bir yere yerleşiriz...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum