DV2022 Bekleme Odası
-
uber lyft devam :D
-
@Chandler ben de sürmeyi çok sevdiğim için cab driver tarzı bahsettiğin gibi işler yapmayı planlıyorum açıkçası 😃
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben çıkacağını sanmam bugüne kadar oynadığım lotodan bile bir rakam tutmayan insanım ben :)
Ben de...
-
ben dün 30 lira sayısal loto oynadım 110 lira kazandım :D bu bi işaret mi acaba
-
@Chandler uber için abd de 1 senelik ehliyet istiyorlar diye biliyorum. Değişmediyse kurallar....
-
@HAYAT evet ondan dolayı ilk etapda lyft yaparım sonra uber devam..
-
@denizci10 Kader ortağımsınız hem denizci hem de şanssız desenize :)
-
@Chandler ooo Bize de el verin de şans gülsün :)
-
@HAYAT 2011'de 4 ay work&travel ile amerika'da kaldım ama kendi ehliyetimi kullandım hep. Keşke usa ehliyeti alsaydım 😭
-
@Chandler geçenlerde bende 12 liralık kuponla 3 bildim👍
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@HAYAT evet ondan dolayı ilk etapda lyft yaparım sonra uber devam..
Peki lyft ile de ortalama bir gelir sağlanabilir mi? Benim pek bilgim yok açıkçası. Ortalama gelirden kastım 2500-3000 dolar diyebiliriz.
-
Covid hastaneye gitme düşüncesini akla getirdiği için ve Abd de sağlık sektörünün pahalılığı düşünülürse bir de üstüne doların sürekli artması eklenince ben de 100k nın altında olacağını düşünüyorum.
Bence asıl tüm başvurularda düşme olacak mı? Aslında düz mantık bakarsanız bizim ülkede düşmüş ise diğer ülkelerde de düşmüştür. Ben şahsen başvuru dönemindeki (Ekim 2020) olayları göz önüne alarak; George Floyd davası ve o dönemdeki sokak olayları, son dönemdeki ırkçı yaklaşımlar, insanların işsiz kalması, corona ölümlerinin dünya çapındaki başvuru sayısında çok önemli düşüşe neden olacağını düşünüyorum. Dv2021 de 6.500.000 kişi başvurmuştu dünya çapında. Bu seferki sayı 4 milyonu geçmez gibime geliyor. Ama asıl sorun dv2023 de 7 milyonu çok rahat geçer. Geçen de söyledim dv2022 sonucu ne olursa olsun herkes dv2023 e başvurmalı.
-
@denizci10 evet bence de önümüzde çok belirsiz bir süreç var pandemiden dolayı. kazananlar mutlaka başvurmalı bence de.
-
Valla Tapca cılar olarak toplanıp bir Cafe acarız en kötü her işini kendimiz yaparız. Ne kazanırsak böler yeriz. Amaç çoook para değil mutlu olmak zaten bu yola çıkan insanlar da bizimle aynı fikirde olacağı için birlikten kuvvet bile doğabilir. 🙏
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz DV 2021 talihlileri bir daha DV 2022'ye başvurmuştur. "BENCE"
Benim kuzenim başvurmadı. Dv2021 de ilk 5 bin içinde
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ali-Ege-Can-0 Bildiğim kadarıyla her sene kazananların büyük bir kısmı sonraki senenin çekilişine yeniden başvuruyor henüz mülakata girmedikleri için. Mesela ben Dv 2022 kazansam Cn 15.000 ile Dv2023 başvurularına kadar mülakata giremeyeceğime göre Ekim ayında Dv2023 çekilişine tekrar başvururum ne olur ne olmaz diye
Ben dv2022 yi birinci kazansam bile başvuru yapacağım
-
@denizci10 Kader ortağımsınız hem denizci hem de şanssız desenize :)
Benim arkadaşlarım da yat tasarımı yapıyorlar. Epik works. Belki duymuşsunuzdur. Yakın arkadaşlarım olsalarda uzun zamandır görüşemedik. Ama zaten dostun eskisi makbuldur😉
-
@this-time89 ben Kıbrıs’ta yaşadığım ve cehennem sıcaklarından bıktığım icin Virginya düşünüyorum. Austin’de güzel diyorlar ama havası sıcak değilse düşünebilirim. Her koşulda ilk 1, 2 sene Houston olabilir.
-
@omondoles, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@this-time89 ben Kıbrıs’ta yaşadığım ve cehennem sıcaklarından bıktığım icin Virginya düşünüyorum. Austin’de güzel diyorlar ama havası sıcak değilse düşünebilirim. Her koşulda ilk 1, 2 sene Houston olabilir.
Ben 4 ay kaldım Virginia Beach'te ve gayet sıcaktı yalnız 😃
-
Abd için en son dert edeceğim şey iş olacaktır. Gerekirse taşı sıkar suyunu çıkarırım. Ve oraya ayak bastıktan sonra asla geri dönmeyi düşünmüyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum