DV2022 Bekleme Odası
-
@tolgasatir tabiki..
https://youtube.com/c/AmerikaSohbetleri kanalımın linki. Umarım faydalanacağınız içerikler bulursunuz.. -
Benimde ikna olmayan eşim az önce aç bakalım Abd ile ilgili izlediğin bir iki videoya bakalım dedi :) Ben de Miaminin plajlarını gösterdim denizi çok sever :)
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Benimde ikna olmayan eşim az önce aç bakalım Abd ile ilgili izlediğin bir iki videoya bakalım dedi :) Ben de Miaminin plajlarını gösterdim denizi çok sever :)
sanırsam tek siz başvurdunuz?
-
@Sezin severek takip ediyorum 🥰🥰
-
@Chandler Hayır onunda adına başvurdum haberi de var ama hiç hevesi yoktu ilk defa bugün sordu
-
@Chandler Hayır onunda adına başvurdum haberi de var ama hiç hevesi yoktu ilk defa bugün sordu
hayırlısı olsun güzel olmuş 2 kişi başvurmanız :)
-
boston düşünen var mı?
-
Ben çıkacağını sanmam bugüne kadar oynadığım lotodan bile bir rakam tutmayan insanım ben :)
-
@sezin ben severek takip ediyorum çok içten anlatıyorsunuz herşeyi 🙏 çok teşekkürler emeğiniz için
-
Adam 3 saat boyunca cam açık video çekmiş ve yaklaşık 2 milyon izlenmiş.
https://www.youtube.com/watch?v=Vg1mpD1BICI
new york işte :) tampada açın camıda görelim :D @Rhonster
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
boston düşünen var mı?
Pahalı pahalı :)
https://www.youtube.com/watch?v=0_dXhUT2I3Q -
Ben çıkacağını sanmam bugüne kadar oynadığım lotodan bile bir rakam tutmayan insanım ben :)
@HAYAT ben de diyorum ki zaten koca dünyada bize mi ya olmaz hayatta
-
@Chandler Ben işi nerede bulursam oraya yerleşeceğim o yüzden bir yer düşünemiyorum.
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
boston düşünen var mı?
Massachusetts candır, kapalı hava yağmur ilim irfan Boston hayallerimdeki eyalet 👌
-
@Hyller Evet aynı düşüncedeyim bu yaştan sonra şans güler mi bilmem :)
-
@Hyller ben zaten kazanırsam bildiğim her şeyi unuturum herhalde sıfırdan başlarım okumaya😂
-
Bence bu sene başvuru sayısı düştü siz ne düşünüyorsunuz ? Dv2020 221k kişi başvurmuş Dv2021 128k kişi başvurmuş. Bu sene başvuru sayısını doğru tahmin edene greencard :D
-
@nevzatyildizz bence covid in etkisi bariz belli olacak başvuru sayısında, ben de düşeceğini düşünüyorum.
-
@nevzatyildizz 95.682 kişi başvurdu. Doğruysa green cardımı isterim 😃
-
@HAYAT Damardan girmişsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum