DV2022 Bekleme Odası
-
@burakhan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ABD, diplomatik vizeler dışında tüm vize işlemlerini -acil durumlar hariç-Rusya'da durdurma kararı aldı.
DV'ye başvuran Rus vatandaşlarına geçmiş olsunOnların payını bize atarlar mı acaba 🤔🤔
-
@hascerob Toplam nüfusu 1 milyon olmayan Trabzon bile o kadar sıkışık ve kalabalık ki nefes almaya yer kalmadı artık. İnsan şu konuştuğumuz şartları düşününce ister istemez içini huzur kaplıyor stres sıkıntı kalmıyor. :)
-
@tolgasatir bizim mülakatlar ekim de başlayacak zaten ekime kadar herşeyi bitirip reset atacaklar ondan neden böyle bir şey yazdın bizim mülakatı etkilemiyor ki
-
Heyecan başladı. Çıkacak hissediyorum 👀🤗
-
Herkeze selam bayadir uzaktan takip ediyorum yorumlari baya cekismeli :)
Herkez soruyordu olasilik vs nedir diye,benimde sevdigim bir cift var kisa bir video paylasmislar sizinlede paylasmak istedim 😉✋🏽
-
@nevzatyildizz az kaldı 🙏🏼🙏🏼
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir bizim mülakatlar ekim de başlayacak zaten ekime kadar herşeyi bitirip reset atacaklar ondan neden böyle bir şey yazdın bizim mülakatı etkilemiyor ki
Rusya ya bu sene gc vermeyecekler anlamı çıkardım 8 mayısta yada mülakatlar olmadığından belki onlara ayrılan kotayı verirler gibi düşündüm bi an ama yanlış oldu sanırım
-
@tolgasatir avrupa adı altında vize dağıttıkları için yine de etkilemiyor
-
@tolgasatir avrupa adı altında vize dağıttıkları için yine de etkilemiyor
Bi umuttur yaşatan insanı noktasına geçmişim ben sanırım artık 😂😂
-
@xackletaker, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller Ben zengin değilim babam zengin maalesef : ) (zırnık koklatmıyor her şeyi kendin yap diyor)
Ev bizim 2007'de almıştık, biraz lüks bir çevre. Şu an buralar hep Range Rover süren Arap ile dolu Türkçe konuşmayı unuttum diyebilirim : )@xackletaker siz İstanbul un neresindensiniz 😁 ama şaka bir yana azıcık aşım kaygısız başım 🤔
-
@nevzatyildizz benim gideceğim konum tam senlik herşey çevrende yürüme mesafesinde sahile bisiklet ile gidebiliyorsun
@ayvalik10 orlando mu burası açamadım tam
-
.,.,.,.,
-
@Hyller google maps girdikten sonra
grand oaks nsb bunu yazarsan ozaman harita açılacak
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz benim gideceğim konum tam senlik herşey çevrende yürüme mesafesinde sahile bisiklet ile gidebiliyorsun
@ayvalik10 orlando mu burası açamadım tam
Fotolar haziran 2015miş. Eski yani. Sitenin web adreside varmış. http://www.grandoaksnsb.com/
-
@hadi-BE evet biliyorum ben sadece çevresini görmek için dedim ara sokaktan fl44 yoluna çıktın mı mall dibinde aynı yoldan sahile kadar bisiklet ile gidersin orlando 1 saat tüm her şeyin yerini ayarladım oto yıkamacı aylı üye olucam sonra sahile yakın bisiklet satıcısı ve berber orada home depot wallgreens yanımda wallmart her yere 10 - 15 dakika uzaklıkta
-
@ayvalik10 yollar da öğrenilmiş tek eksik greencard desene :)
-
-
bu arada bu siteyi sakın göz ardı etmetin sadece apartman değil tüm ev çeşitleri için harika seçenekler sunuyor
-
@nevzatyildizz Ne demek New York'ta bunlar yok, duymamış olayım :D
Şaka bir yana öyle güzel, sakin yeşillik içerisinde müstakil bahçeli evlerin olduğu lokasyonlar var ki NY'de, sadece o bölgelerde evler biraz pahalı. İnşallah olur da bu sene bize çıkarsa zaten rotamız direkt NYC, şöyle güzel bir bahçeli eve geçtiğimiz zaman da sizi bahçede barbeküye bekliyorum şimdiden :cut_of_meat:
Belki de biz hareketli şehir sevdiğimizdendir bu ama bence ny kesinlikle istendiği zaman insan kalabalığına karışabileceğimiz, her an canlı bir yer, istediğimiz zaman da sakin ve kafa dinleyebileceğimiz bir şehir. :statue_of_liberty: :statue_of_liberty: :statue_of_liberty: -
@TughanTug New York zaten çok pahalı bir şehirken bir de müstakil, bahçeli evlerin olduğu daha pahalı bir lokasyon mu yok ben almayayım :) Dediğim gibi yaşamak için değil ama gezip görmek için harika bir şehir hele de dostlarla barbekü varsa :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum