DV2022 Bekleme Odası
-
Yalnız gidecekler var mı burada çıkarsa? Anladığım kadarıyla herkes evlenmiş çoluk çocuğa karışmış. Sadece ben kalmışım gibi hissediyorum

-
@this-time89 sen kazan çok bekar bulursun merak etme
-
@gariban Eminim siteye yeni kayıt olan birçok kişi olacak farkındayım. Demek istediğim burada sürekli yazan kişilerdi

-
@this-time89
senin işin daha kolay kardeşim. al sırt çantanı git gerekirse oda kiralarsın ucuzundan.. en uyduruk işi yapsan yine rahatça geçinirsin düzenini kurana kadar mis gibi idare edersin. Bizim öyle mi aile olduğumuzdan gözüm korkmuyor değil. -
@this-time89 ben evliyim ikiz çocuklarım var ama yine de senin gibi tek gidicem çıkarsa hanım tek bir cevap veriyor s.... git bu kadar kesin net bir cevap yoktur

-
@theraider Doğru haklısınız. Aile çocuklar hepsi ayrı birer sorumluluk.
-
@ayvalik10
tek başına napacan hocam sonradan aileyi aldırabiliyor musun ki? -
@theraider evet aldırıyorsun yanına amcamlar var 96 yılından beri amerikada yaşıyorlar.
-
@ayvalik10 eşine alım gücünü Amerikan evlerini arabalarını büyük boy olan menüleri anlat çocukların oradaki imkanlarını. Halen aynı cevabı veriyor mu?

-
@ayvalik10
6 ayda bir giriş çıkış yapmak gerekiyor diye biliyordum. vatandaşlık alınana kadar mı beklemeleri gerekiyor? -
@gariban tlc kanalında ki tüm programları seyrediyor evlere dibi düşüyor. Fakat ailesi 2 sokak arkamızda oturuyor arkadaşları burada ondan koparmak imkansız ondan anlatmıyorum ben aslında almanya da doğdum fakat babam kesin dönüştüğümüz zaman bizim haklarımızı satmış ondan çifte vatandaşlık olsun oturum izni gibi almanya ayrıcalığım olmadığı için ben kendi çocuklarıma bunu yapmamak için gidicem.
-
@theraider avrupa gibi değil ki ben green kart sahibi olduğum sürece yanına aldırabiliyorsun. Yanında işin gücün olacak tabiki de. Aşağıdaki linkten yorumları okursun.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-surecleri-green-card-sahiplerinin-es-ve-cocuklari/763?_=1619777327113 -
@this-time89 ben de tek gideceğim. aslında çokça var bekar.
-
@ayvalik10 yazık olmuş. Hele bir çıksın eşin sen gidip sensiz kalınca diğer herkesin ne kadar anlamsız kaldığını anlar. Biz tayin aşamasında iken eşimle defalarca aylarca ayrı kaldık. Anne baba kardeş eş dost kimse umurumda olmadı. Siz içinizi ferah tutun bilin ki peşinizden gelecek sizi seven bir eşiniz ve ikiz çocuklarınız var
-
@gariban soru cevap olayında hatta bu başlık benim soruma karşılık koydu ve cevapladı. Biz 4 defa tayin yapmış kişileriz. Senin gibi olayları çok yaşadık. Ben özel sektör eşim öğretmen ondan. Kendisi de çok iyi biliyor yaşayacaklarını ama dediğin gibi başına gelsin. Ondan sonra bakarız.
https://www.youtube.com/watch?v=OdUDjbBezj8 -
Benim arkadaşımın abisi, annesi ve babası abd de yaşıyor. Abisinin San fransisco da evi ve işi var siz de gelin diyor ama eşi ailesini bırakmak istemediği için gitmek istemiyor. Hatta eşinin ailesi yıllarca İsviçre de çalışmış kendisi istese vatandaşlık hakkına sahipmiş ama onu da istememiş. Benim şöyle bir ihtimalim yok olanlar da değerlendirmiyor. Gerçekten aklım almıyor bazen.
-
@denizci10 Hiç sorma o tipleri gördükçe ben de çok sinir oluyorum. Hele San Francisco diyorsun inanılmaz bir şey insan nasıl değerlendirmez. Bir de İsviçre diyorsun, inanılmaz gerçekten.
-
@ayvalik10 abi o çıkmadı diye heycan yapmıyodur, çıksın bi heves dolar içine gitmeye gün sayar bence. Hem cardla gidince anne babayada kolay turist vizesi de belki aklına yatar eğer aile bağlarından dolayı istemiyorsa
-
Eşli başvuranlarr önce kime bakacaksınız kendinize mi eşinize mi

-
@ahsenaydgdu asıl derdi resimleri ben gizli koydum nüfusu değiştirmek için resim çektirdi sonra ben gidip fotoğrafçıdan kendime mail attırdım. Oğlanların ise cep telefonuna yeni bir uygulama geldi onu deniyorum diye evde resimleri çektim. Söylesem hayatta resim çektirmeye gitmez Bu sene çıkmazsa ekim ayında ehliyet değiştireceğiz diye resim çektirtcem oğlanlarda 5. sınıf olacağı için resim çektirecekler gidip tekrar fotoğrafçıdan isticem
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum