@Onur-Kürekçi Senatoyu kaybetse bile durumları sadece ufak bir ölçüde değiştirir yani senatoyu kaybetse bile rüzgar bir anda tam tersine gitmez sadece biraz daha bizim için iyi olur ama bir anda 365 derece olumluya değişme beklememek lazım Amerika tarihi hep böyle maviler gelir göçmenlere kapılar açılır Kırmızılar gelir Göçmenlere kapılar kapanır hep bu şekildeydi.
Ama Trump sağ olsun ilkleri yaşadık Amerika tarihinde bu kadar göçmen karşıtı bir hükümet daha önce görülmedi yani tarihte ilki yaşattı reis sağ olsun benim eşim nefret ediyor ondan önümüzdek seçimde mavilere basıcak açık ve net söylüyor ben ABD vatandaşı olarak seni yanıma getiremiyorum 1 senedir çekmediğimiz acı kalmadı vs diyor acayip gıcık kapmış durumda cumhuriyetçilerden 😃 oy kaybedicekler garanti hemde

O öğrencilerden her sınıfta yaklaşık 40 ar tane var ve o kvgalar okulda da devav ediyor yok silgimi aldı yok kalemimi çöpe attı 

çoh kötü günlerdi çoh
iyi şimdi değil mi aynen dediğiniz gibi yakın bile olsak pandemi de yine çekirdek aile kaldık gurbet korkutuyor destek yok diye ama böyle de gurbette olduk
evet ben önceden yurtdışında yaşayabilir miyim diye düşünüp yok yaa diyordum kendi kendime,ama herkes bir taraflarda olup yalnız başımıza kalınca her türlü yaşanır yaa kafası geldi

️