@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler seni timsaha @Ping-PONG u köpeciklere atacaz
adam bordobereli timsah köpek falan sökmez ona 
Yürüüüü beeee 
Alex kafamı çelmeye çalşıyor, boşver ne işin var askerlikle seni polis tactical unit ekiplerine sokalım diyor. 
sanırsam polislik işi daha kolay olur gibi askerliğe nazaran. özellikle özel kuvvetlere girmek yerine polisliğin ilgili birimleri senin için daha kolay olabilir. alexi dinle sen 
Deme öyle JTF2 ların Arctic squad ları var. Tam istediğim ekip. Ayağımda tenis raketi (Kar ayakkabısı
) tepeye oradan snowboard la (veya kayakla) hooooooopppp atttaaaa

Ya abi tam muhabbet etmek istediğim kişisin yemin ediyorum
ben de eğer GC çıkarsa özel kuvvetlerde asker olmak istiyorum bir gün seninle bu konu hakkında detaylıca muhabbet etmek isterim 
Abi millete çok afaki bi durum gibi geliyor ama hiç öyle değil. İsteyince her şey olur. Bir de ben AFSOC - SOF recruiter lar la makara yapıyorum youtube yayınlarında instagram da
Arkadaş olduk bir tane AFSOC JTAC ile sohbet ediyoruz ara. 3 tane Former Green Beret 18A yani subay var sohbet ettiğim. Akla deve değil.
Geçen gün AFSOC youtube yayınında 1 PJ - 1JTAC - 1 CCT yanlarında 2 tane recruiter la tanıtım yapıyorlar. Millet alttan soru soruyor. Ben onlardan önce cevap. veriyorum.
Recruiter msj attı, sohbet ettik. 2 - 3 merak ettiğim sorunun cevabını aldım. GC yi alabilir AF ye girersem onu aramamı söyleyip numarasını mail ini herşeyini verdi. AFSOC işlemlerimi yapmaktan keyif alacağını söyledi.