DV2022 Bekleme Odası
-
@gariban hep birlikte inşallah
-
sonunda öğretebildim biraz forumu kullanmayı sadece bekleme odasını takip ediyor :D şimdi tamam burda birşey yok başka diyip instagram a girdi :D
-
@ekreminanasi, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben şu hödüğün @Rhonster anasıyım 3senedir başvuruyorum inşallah bana çıkar diye hissediyorum
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
sonunda öğretebildim biraz forumu kullanmayı sadece bekleme odasını takip ediyor :D şimdi tamam burda birşey yok başka diyip instagram a girdi :D
Bombaladı da gitti 😂
-
@hadi-BE hiç sorma :D
-
An itibari ile SSK prim hün sayım 3616 olmuş. 3600 prim sonrasında ne kadar emekli maaşı alırımı öğrenebiliyorsunuz. 32 yaşında katşıma çıkan rakam 2811 TL 60 yaşında emekli olurlen bugünün paradı ile 8-9k emekli maaşı alırım ben eğer buradan emekli olursam.
Ben vazgeçtim gitmiyorum. Yarışmacılara başarılar dilerim. 🤣🤣🤣
-
bir rakibimizi eledik arkadaşlar hadi hayırlı uğurlu olsun :D
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
An itibari ile SSK prim hün sayım 3616 olmuş. 3600 prim sonrasında ne kadar emekli maaşı alırımı öğrenebiliyorsunuz. 32 yaşında katşıma çıkan rakam 2811 TL 60 yaşında emekli olurlen bugünün paradı ile 8-9k emekli maaşı alırım ben eğer buradan emekli olursam.
Maalesef 3600den değil 7000 günden emekli olacaksın, sana bunu söyleyen ben olmak istemezdim ama bu durumda 7-8k emekli maaşı biraz hayal
-
@gariban tüm büyüyü bozdun ya :D
-
3600gün 99 öncesi girişliler için, ona da düzenleme yapıp emeklilikte yasa taktilar son durumu bilmiyorum ama 5400 gün sonra da 7000 gün diye bizim döneme değişiklik yapıldı
-
@ekreminanasi yaaa gitcez anacım beraber inşallah 🙏
-
mekanın sahibi gibi girmiş valla :D
-
@hayallerabd reis tam reis ya boşa demiyom ben :D
-
cevap vermeye geliyor hazırlanın @hayallerabd @Hyller :D
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Maalesef 3600den değil 7000 günden emekli olacaksın, sana bunu söyleyen ben olmak istemezdim ama bu durumda 7-8k emekli maaşı biraz hayal
adam ne güzel ben vazgeçtim demiş, 1 kişi eleniyordu neden uyandırıyorsunuz? :D
-
@hayallerabd uyandırıyorlar milleti sonra bize niye çıkmıyor diyorlar :D @gariban
-
cevap vermeye geliyor hazırlanın @hayallerabd @Hyller :D
buyursun gelsin, senin başına bir ana lazım burada :D ben başkanım, hepiniz Tampa'ya geleceksiniz falan diye terör estiriyorsun sonra :D böbürlenme @Rhonster senden büyük @ekreminanasi var :face_with_tears_of_joy:
-
@hayallerabd @Rhonster yaptık bir hata, tüh
-
@Rhonster işte insanın kendine ettiğini 7 cihan bir araya gelse yapamazmış :D
-
@hayallerabd e o da Tampa'cı napacanız :D
-
@Rhonster bir liste çek bari kimler tampacı oldu tampa can 😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum