Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @hayallerabd sana birşey diyeyim mi ben bu yazıyı ciddi ciddi Ömür ve Ecem in kanalında bir videosunun altına yazmıştım aylar önce 😃 şehir değiştirmeyi planlıyoruz demişlerdi pahalı gelmeye başlamış galiba o zaman yazmıştım aynı cümleyi 😃

• ⭐⭐⭐

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@ihavedreamed, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Ben dünyanın en büyük ilk 10 IT firmasından birinde yazılım geliştirici olarak çalışıyorum, amerikada da bir kaç farklı şehirde ofis var. Olursa tabiki de beyaz yaka olarak devam ederiz ama ilk etapta 3 4 ay dil için başka şeylerde yapmak gerekecek. Hop diye dile tam hakim olmadan beyaz yaka işlerini de çok yapamayabiliriz

Ben de Türkiye' nin 1 Dünya' nın 35. IT entegratör şirketinde çalışıyorum. British Telecom' un Türkiyede' ki kurulumlarını yaptım bir dönem. B2 seviyesinde ingilizcem var. Pek bir İngilizcem yok yani 😃 Network uzmanıyım bu arada.

Yazılım geliştirici olarak pek dil sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum kendi adıma 😃

B2 seviyesine de yok dedin ya. Ben bir köşeye çekilip ağlayacağım şimdi.

Hayır A2 olsa ne olur. Ben CCNP yi. masaya şak diye. vurduktan sonra bana kim ingilizce sorar. Aynı şey sizin içinde geçerli. Bu arada benim sertifika sahibi olduğum markaların hepsi ABD şirketi. 😃 Fortinet - Cisco - .....

😃 😃 😃

Ben IT istemiyorum ama size önerim alın burda bir MCSD bir iki destekleyici sertifika çok ta şey etmeyin sonrasını 😃

@Ping-PONG şu yazdıklarından tek anladığım kelime Cisco onu tanıyorum 😁

• @Ping-PONG bir öyle diyorsun bir böyle 😃 git de bi rahat et sen de, forum ahalisi de 😃

• @Rhonster onların birkaç videosunu izlemiştim.. kararları ne oldu? 😃

• Yasaklı

@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Ben dünyanın en büyük ilk 10 IT firmasından birinde yazılım geliştirici olarak çalışıyorum, amerikada da bir kaç farklı şehirde ofis var. Olursa tabiki de beyaz yaka olarak devam ederiz ama ilk etapta 3 4 ay dil için başka şeylerde yapmak gerekecek. Hop diye dile tam hakim olmadan beyaz yaka işlerini de çok yapamayabiliriz

Ben de Türkiye' nin 1 Dünya' nın 35. IT entegratör şirketinde çalışıyorum. British Telecom' un Türkiyede' ki kurulumlarını yaptım bir dönem. B2 seviyesinde ingilizcem var. Pek bir İngilizcem yok yani 😃 Network uzmanıyım bu arada.

Yazılım geliştirici olarak pek dil sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum kendi adıma 😃

B2 seviyesine de yok dedin ya. Ben bir köşeye çekilip ağlayacağım şimdi.

Hayır A2 olsa ne olur. Ben CCNP yi. masaya şak diye. vurduktan sonra bana kim ingilizce sorar. Aynı şey sizin içinde geçerli. Bu arada benim sertifika sahibi olduğum markaların hepsi ABD şirketi. 😃 Fortinet - Cisco - .....

😃 😃 😃

Ben IT istemiyorum ama size önerim alın burda bir MCSD bir iki destekleyici sertifika çok ta şey etmeyin sonrasını 😃

@Ping-PONG şu yazdıklarından tek anladığım kelime Cisco onu tanıyorum 😁

😃

Aynen meşhur bir marka, IT diyince akla ilk gelenlerdendir. 😃

• @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@hayallerabd seni buraya gönderelim. 😃
    a3-2_16_9_1539069630.jpeg

Ünlü bir cezaevi vardı burası o diil mi?

• @hayallerabd pandemiden dolayı durdular galiba ya da vazgeçtiler bu aralar pek takip etmiyorum hiç bi yeri 😃

• Yasaklı

@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG bir öyle diyorsun bir böyle 😃 git de bi rahat et sen de, forum ahalisi de 😃

Yalnız işin sıkıntılı yanı, bu konsolosluk mülakat vermeyecek gibi geliyor bana. Gidersem arkamdan ağlarsınız. En azından bi süre kalayım burda da kader ortağıymış gibi yapayım size 😃 😛

• @panaroyak evet Alcatraz 😃 meşhur Al Capone un diyarı

• ⭐⭐⭐

@Rhonster yırtıyoruz gitmek için kalkıp gideriz 1 senede saldırı olur o da bize denk gelir böyle de bir talihh bizdeki 😂

• ⭐⭐⭐

@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@tolgasatir tabi tabi aynen bizde, torun özlemi çekecekler diye çocuğun geleceğiyle oynatamam. Kızım daha konuşmuyor ben anlıyorum ama anne ben ingilizceyle başlıcam der gibibakıyo 😂

Bizimki şuan sadece netflix ve youtube da cocomelon diye bi ingilizce ve ingilizce alt yazılı çizgi film var onu izliyo , çocuk daha nasıl anlatzın amerika istedğini 😂😂

@tolgasatir benim ki de geçen gün Black Pink açtım öğreniyorum diyor 🙈

• Yasaklı

@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@hayallerabd seni buraya gönderelim. 😃
    a3-2_16_9_1539069630.jpeg

Ünlü bir cezaevi vardı burası o diil mi?

Evet Dünya' nın en lüküs cezaevi, mahkumlarına 7/24 sıcak su sağlıyor. Hatta o kadar lükski pis gezemezsin düzenli girip sıcak suyun altına banyonu duşunu yapman lazım. 😃 😃 😃

• ⭐⭐⭐

@Rhonster ömür de ilk baş chicagoda başlamış sonra LA 😂 bu şey değil mi yaa biz @Hyller

• @ahsenaydgdu ama @Hyller tampa'cı ki

• ⭐⭐⭐

@Rhonster ama ortak olcaktık, ABLA? 😂 @Hyller

• ⭐⭐⭐

@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@MySea abi Amerikaya yerleştikten sonra senden güç alıp gelen arkandan sevdiklerin oldu mu?

Guc aldilar mi bilmem de, gelmek isteyen cok oldu. Tavsiyem uzerine greencard lottery basvurusunda bulunanlar da oldu. Henuz cikan olmadi, gelen de olmadi. Almanya'dayken ziyaretimize gelenler olmustu ama buraya gelmek biraz zorluyor sanirsam.

Bizim insanimiz "armut pissin kucagima dussun" istiyor. Okul ayarlayin, lottery basvurun falan diye yol gosterdik kac defa ama her ne hikmetse, sanki valize koyup getirebilecekmisiz gibi, herseyi bizim yapmamizi istiyorlar. Olmayinca da ustune ustluk bir de kusup konusmuyorlar. Yapacak birsey yok, malzeme ortada 😃

@MySea abi hiç istemişler demek ki bizim 1 tane tanıdığımız yok yırtınıyoruz kıymet bilememişler.

• @ahsenaydgdu tampaya gelirsen olursun 😃

• Nişanlıma verdim sublimali şu an Tampa yı araştırıyo 😄

• @panaroyak doğru yolda helal takıldığı birşey olursa sorsun 😃 not alsında bulduklarını bize de iletsin belki gözümden kaçan olmuştur 😃

• Araştırırken seattle’a da baksın 😃 uymasın timsahçılara 😃

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |