DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster Hop nasılda burdayım ama https://www.youtube.com/watch?v=3OzR7UxzN70
-
@Rhonster yanlış hatırlamıyorsam bu forumda kimseyi engellemedim henüz.. çünkü iyi de oluyor, kimlerle yaşıyorum ve kimlerle yaşamak istemiyorum onu görüyorum.. her şey bitti bir de kimseye neyi nereden izlediğimi anlatmakla uğraşamam zaten..
sen sinirlenme Ali Rıza Bey 😃 -
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd benim favori kanalım Epicirious bakmadıysan kesinlikle bak :D
youtube kanalı mı bu? bakayım bi..
-
@nigixip41 neyi doğru söylemiş troll arkadaşım ? kendi düşüncesini başkasına empoze etmeye çalışması mı doğru birşey ? kendi için doğru olabilir ama başkalarının hayatlarına karışmaya gelince bu doğru birşey değil.
-
@hayallerabd evet efsanedir emin olabilirsin :D
-
@hayallerabd yok ya ben engelliyorum malesef konuşmaya kapalı at gözlüklü arkadaşları ve trolleri. mesela bu haklı olduğunu savunan arkadaşta troll.
-
@hayallerabd aman aman tadımız kaçmasın :D
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller bir de eşim artık şu sonuçlar açıklansa da bende kurtulsam sende diye bakıyor yüzüme😂benim planlarımı projelerimi dinlerken gözlerinde şu cümle dönüyor “sus be kadın sus artık” tabi seslendiremiyor ama ben anlıyorum🤣🤣🤣
Geçen yıl bende öyleydim her cümlem "bizim Amerika'da"diye başlıyordu,çevremdeki herkes bıkmıştı, kafam Amerika'da yaşıyordu, bu yıl o heves yok,çıkmaz vs diye değil ben çıkanlar gidemedi diye daha çok üzüldüm aynı şeyi kaldıramam bana da olursa onun tedirginliği geriyor
Off evet beni iksi de çok geriyor 😀
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster yanlış hatırlamıyorsam bu forumda kimseyi engellemedim henüz.. çünkü iyi de oluyor, kimlerle yaşıyorum ve kimlerle yaşamak istemiyorum onu görüyorum.. her şey bitti bir de kimseye neyi nereden izlediğimi anlatmakla uğraşamam zaten..
sen sinirlenme Ali Rıza Bey 😃Ahaha ben de sadece bir kişiyi engelledim onunda sebebi farklıydı neyse güzel mantık bence de herkesi görebiliyorsun😀
-
sen sinirlenme Ali Rıza Bey 😃Ahaha ben de sadece bir kişiyi engelledim onunda sebebi farklıydı neyse güzel mantık bence de herkesi görebiliyorsun😀
Hadi ya senin ağzın ne diir öyle. Nerdesin sen niye geç kaldın mesaiye 🤣
-
@Ping-PONG ya evet maalesef bu güzide forumda bile saçma sapan şeyler olabiliyor. Ben burdayım be ya 😂
-
@bidünya her türden insanı göreceğiz ki arada şüpheye düşersek gidip gitmeme konusunda, bunlar itici güç olacak bize :D
-
@Ping-PONG millete hesap soracağına senin ne işin var burada onu söyle? :D ödevin yok muydu senin? :D
-
@Ping-PONG ya evet maalesef bu güzide forumda bile saçma sapan şeyler olabiliyor. Ben burdayım be ya 😂
Aman bire bırag sen o gapçık ağazlıları be ya. 🤣
-
@Ping-PONG millete hesap soracağına senin ne işin var burada onu söyle? :D ödevin yok muydu senin? :D
Bakıyorum bi yandan ödeve, yarın akşammış son gönderme tarihi. Bugün çıkarayım yarı yazarım. 🤣
-
@Ping-PONG bugünün işini yarına bırakma ayıp ayıp :D
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller bir de eşim artık şu sonuçlar açıklansa da bende kurtulsam sende diye bakıyor yüzüme😂benim planlarımı projelerimi dinlerken gözlerinde şu cümle dönüyor “sus be kadın sus artık” tabi seslendiremiyor ama ben anlıyorum🤣🤣🤣
Geçen yıl bende öyleydim her cümlem "bizim Amerika'da"diye başlıyordu,çevremdeki herkes bıkmıştı, kafam Amerika'da yaşıyordu, bu yıl o heves yok,çıkmaz vs diye değil ben çıkanlar gidemedi diye daha çok üzüldüm aynı şeyi kaldıramam bana da olursa onun tedirginliği geriyor
Off evet beni iksi de çok geriyor 😀
@bidünya beni deli sanıyorlar mı acaba diye düşünüyorum bazen bu cümleyi her kurduğumda 🙈
-
-
Az önce bir vlog izledim 1 haftada 2 nike ayakkabı aldı. Kamera aldı falan filan ay sinirim bozuldu o ayakkabı Türkiye de ne kadan acaep
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG bugünün işini yarına bırakma ayıp ayıp :D
Kadro tamamlandı gelde yap şimdi ödevi 🤣
@Hyller gördün mü benim kulübeyi 🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum