DV2022 Bekleme Odası
-
@hayallerabd yok ya staj için ordaydım 1.5 ay sadece Muğla Fethiye de okudum ben.
-
@hayallerabd şimdiden kaytardı bile.
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Tünaydın ahali. Bu gece hep şöyle düşündüm çekilişten sakız bile çıkmamış sen neyin kafasını yaşıyorsun diye bir üzüldüm ama yine de benim hala umudum var ✌️
Üzülme canım benimde tüm gün duygu değişimim aynen şöyle
🤗☹️🤩😕🤣🥴😰😬😭 -
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd yok ya staj için ordaydım 1.5 ay sadece Muğla Fethiye de okudum ben.
bir de Fethiye.. :astonished_face: e bu daha kötü.. :D Fethiye'de okuyup da mı denemedin bunları? :D
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Tünaydın ahali. Bu gece hep şöyle düşündüm çekilişten sakız bile çıkmamış sen neyin kafasını yaşıyorsun diye bir üzüldüm ama yine de benim hala umudum var ✌️
Üzülme canım benimde tüm gün duygu değişimim aynen şöyle
🤗☹️🤩😕🤣🥴😰😬😭@bidünya aynı ben 🙈
-
@Hyller bir de eşim artık şu sonuçlar açıklansa da bende kurtulsam sende diye bakıyor yüzüme😂benim planlarımı projelerimi dinlerken gözlerinde şu cümle dönüyor “sus be kadın sus artık” tabi seslendiremiyor ama ben anlıyorum🤣🤣🤣
-
@hayallerabd denemedim :D balık haline gittim tabi ama ahtapot denemedim :D ama kalamar denedim değişik sanki kauçuk gibiydi :D
-
@hayallerabd balık seven birisi değildim bizim burdaki balıklar hep büyük kılçıklı balıklar bide taze gelmiyordu mahrumiyet bölgesi olunca orada deniz balıkları tadınca açıldım işte ilk denediğim balık akya kuzu dedikleriydi :D
-
@hayallerabd denemedim :D balık haline gittim tabi ama ahtapot denemedim :D ama kalamar denedim değişik sanki kauçuk gibiydi :D
bence kötü yapan yere denk gelmişsin ama beğenmemiş de olabilirsin tabi.. daha kırmızı etçi bir arkadaşımızsın sen.. :D
-
@hayallerabd balık seven birisi değildim bizim burdaki balıklar hep büyük kılçıklı balıklar bide taze gelmiyordu mahrumiyet bölgesi olunca orada deniz balıkları tadınca açıldım işte ilk denediğim balık akya kuzu dedikleriydi :D
favorim çipura olmakla birlikte tatlı su balığı hariç tüm balıklara yakınım.. :D sadece kimini fırında, kimini ızgara, kimini de kızartma diye ayırıyorum :D
-
@Hyller bir de eşim artık şu sonuçlar açıklansa da bende kurtulsam sende diye bakıyor yüzüme😂benim planlarımı projelerimi dinlerken gözlerinde şu cümle dönüyor “sus be kadın sus artık” tabi seslendiremiyor ama ben anlıyorum🤣🤣🤣
Benim eşim seslendiriyo valla🤣🤣
-
@hayallerabd e tabi daha yeni annem yemek yapıyordu napacaz anne abd de dedim et yiyecez başka birşey yapmicaz diyor :D
-
@hayallerabd çipura da güzel tuna ızgara yedim çipurayı nasıl yedim bilmiyorum sipariş ettik geldi :D
-
@hayallerabd e tabi daha yeni annem yemek yapıyordu napacaz anne abd de dedim et yiyecez başka birşey yapmicaz diyor :D
senin değilse bile Allah annenin yüzüne baksın artık ne diyelim.. :D
-
@hayallerabd önce ki 2 sene birşey demiyordu bu sene bana çıkacak hissediyorum diyor :D bende aynısını dedim sana çıksın anne ben her türlü gideceğim zaten :D
-
@tolgasatir eyvah Allah kolaylık versin işiniz zor😂
-
Geçen yıl bende öyleydim her cümlem "bizim Amerika'da"diye başlıyordu,çevremdeki herkes bıkmıştı, kafam Amerika'da yaşıyordu, bu yıl o heves yok,çıkmaz vs diye değil ben çıkanlar gidemedi diye daha çok üzüldüm aynı şeyi kaldıramam bana da olursa onun tedirginliği geriyor
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG ki muhtemelen dayanamayacaksın.. 😃
🤣🤣🤣
Al hadi seni de acıktırayım 🤣https://www.instagram.com/reel/CNSeE4RHo3g/?igshid=18o3zyikpnzus
-
@tolgasatir Hah ben de sizden bu haberi bekliyordum :D Yaptınız demek ilk satışı hayırlı olsun çok sevindim, ben de şu an kullanabileceğim bir ara depo sağlayan bir yer bakıyorum, buldum sanırım. Uygun olursa bazı detaylarla ilgili sizden bilgi alabilirim belki ilerleyen günlerde, darısı başıma :D
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG ki muhtemelen dayanamayacaksın.. 😃
🤣🤣🤣
Al hadi seni de acıktırayım 🤣https://www.instagram.com/reel/CNSeE4RHo3g/?igshid=18o3zyikpnzus
ben ki ramazan ayının tamamını, evde olduğum günlerde 24Kitchen izleyerek geçiren insanım.. bunlar etkilemez beni :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum