@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG hayır teknene bayıldım o güzel bir hobi olmuş
İlkay zamanla ilgili araştırmanı kastetmiştim. Biraz geç dahil olunca konular karıştı 

Ya şöyle diyeyim. Burada benim instagram da takipleştiğim abilerim, ablalarım, arkadaşlarım var. Birisi de @Rhonster mesela. Benim profilimde de baktığın zaman yat lardan inmiyorum. Ama işim bu yani babamın veya benim yatım değil.
Ama istesem ben de sosyal medya da multi milyoner gibi gösterebilirim kendimi. Her limanda bir kaptan abim var.
Bahsettiğim yatlar Mega lüx yatlar bu arada.
Benim Türkiye şartlarında da binmediğim araba kalmadı. Ama benim mi değil. 
İnstagramım da oha nasıl yani diyeceğin iş adamları var beni takip eden. Ama bunların hiç birisi benim maddi açıdan sıradan bir adam olduğum gerçeğini değiştirmiyor.
İstesem bu elemanlar gibi sosyal mecralardan para kazanabilirim. (IT bilgimde bunu destekleyici seviyede) Ama ben arkamdan bunları dedirtmem. 
Bir de bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın. Ben eti burada da 3 öğün yiyebiliyorum. Kıyafet te alabiliyorum. Gezebiliyorum da. Orta seviye bir gelirim var ve bekarım bu yüzden sorun yaşamıyorum.
Ama işim gereği çok yakından tanıdığım iş adamları var. (Hatta TR en zenginler 100 listesinin yarısı) Maddi açıdan çok güçlü olan ama çok sıradan hayat yaşanlar da var bunların içinde.
Ama ben şu an 3-5 kuruş kazanabiliyor olsam da kendimce bir yerlere gelmiş olsamda varoşta büyüdüm.
Gelelim sonuca
İnsan iki tarafıda çok yakında tanıyınca, kimde para var kim gösteriş peşinde çok iyi anlayabiliyor. Bunlar özünde ciğeri 5 para etmez herifler. Bunu tüm içtenliğimle söyleyebilirim.