DV2022 Bekleme Odası
-
@Ping-PONG hahahahahahahaha :grinning_face_with_big_eyes:
-
@ahmetty, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG hahahahahahahaha :grinning_face_with_big_eyes:
İyi de bi yereyükleyip buraya linki çakmak gerekiyor. Bir de sadece cevaplarken mi. Neden yeni ileti yazarken yok seçenekler. cins :D
-
denemeee
-
@Ping-PONG Military benlik değil hocam. Zaten gözüm olmuş 7 derece, kapının önünden bile geçirtmezler bence :grinning_squinting_face:
-
@Ping-PONG Military benlik değil hocam. Zaten gözüm olmuş 7 derece, kapının önünden bile geçirtmezler bence :grinning_squinting_face:
Buldum, doğru sekmeyi hahaha :D Yandınız şimdi :D
-
@ahmetty
Bunun ne olduğunu biliyor musun?

-
@Ping-PONG Evet.
-
@Ping-PONG Evet.
Benim ehliyetin arka yüzü. :D Ben de aşağıdakini istiyorum. :D

Yesssss!
-
yuh mu desem öğh mü desem bilemedim aga bu nedir hahahahahaha
Skorsky, Apache ehliyeti var mı lazım olur belki :grinning_face_with_big_eyes:
Bu hız motorları benlik değil ya, en sağ şeritten havalı bir chopperla yavaş yavaş bir crew ile Route 66'da durmaya değecek yerleri gezip görmek hayalim :grinning_face_with_big_eyes:
-
yuh mu desem öğh mü desem bilemedim aga bu nedir hahahahahaha
Skorsky, Apache ehliyeti var mı lazım olur belki :grinning_face_with_big_eyes:
Bu hız motorları benlik değil ya, en sağ şeritten havalı bir chopperla yavaş yavaş bir crew ile Route 66'da durmaya değecek yerleri gezip görmek hayalim :grinning_face_with_big_eyes:
Alıcam, Private heli ve private plane pilot da alıcam. :D
200 groston açık okyanus yat kaptanı ehliyetim var. Unutmadan bir de sailing lisansı almam lazım. :D
Psikoteknik expire olmuş. SRC 1 ve 3 var. İleri sürüş teknikleri var.
Eksiksiz hale getiricem de şu an uğraşamıyorum. Sıktı. :D :D :D
-
@ahmetty
0-100 2.5sn

-
0-300 1 sn @Ping-PONG

-
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 ah be abi olsun inşallah kart çıkar, zaten snn b planı hazır 👍🏼
İnşallah çok teşekkür ederim. Ama tursit vizesi bile alamıyoruz baksanıza. Kendimi kafese tıkılmış kuş gibi hissediyorum. Geziyorum uçuyorum ama istediğim yerlere değil. Çok acı ama gerçek bu maalesef.
-
@Rhonster Bu ne olum. Her şeyin çakması türedi. :'(
Bilyalı dediğin bilyadan olur. Direksiyon felan da olmaz. Ayaklarınla ani çevirdiğin ön tekerlerle beraber gövdeni de o yöne atarak drift yapamadığın bilyalıya bilyalı demem ben. :) -
@Ping-PONG biz böyle ortada direksiyon değilde ön kenarlara hortum bağlardık bilyeler hareket etsin diye :D
-
@denizci10
Bak ben sana söyleyeyim. Senden benden başka bekleme odasının başını bekleyen yok.
Herkese çıkar bu GC sana bana çıkmaz. :D -
@Rhonster
Olum egzantrik mili gibi adamsın. Asimetrik herif :D -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10
Bak ben sana söyleyeyim. Senden benden başka bekleme odasının başını bekleyen yok.
Herkese çıkar bu GC sana bana çıkmaz. :DAman ağzından yel alsın... deme öyle... sanki son şansım gibi geliyor bana.
-
@Ping-PONG teşekkür ederim :D askdhasdk
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum