DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster akşam oldu kral :D tampada yenimi aydınlandı gün
-
@Chandler e tabi :D
-
@Rhonster nasıl Tampalı yaptık mı biz seni? Tampa'ya gitmeyecek olana Gc çıkmıyor diye biliyorum ben.. :D ayrıca burada bir sürü mangal sözü geçti, hiç olmadı onları kaçıramam zaten.. :D
-
@hayallerabd sorayım dedim yine de :D Tabi Tampa' ya gidecek olanlara kıyak var :D
-
@Rhonster bak büyük konuşuyorsun, kaldı şurada 17 gün.. çıkmazsa olay çıkartırım..
-
@hayallerabd kıyaklı tayfadasın merak etme Tampa'ya gideceklerin başvurusunu 3 er 5 er sayıyorlar
-
@Rhonster o zaman diğer bir şartı daha yerine getirip bir mangal sözü de ben veriyorum.. :D Tampa'ya gidenlerle gut olana kadar ete düşülecek belli ki.. :D
-
@hayallerabd annemin abd ye gidiş amacı bu zaten et yemek :D
-
@Rhonster kadın haklı.. yalnızca annen değil koca bir ülke hasret doya doya et yemeye..
-
Vay bee...
17 gün kalmış farkında bile değildim ne çabuk zaman geçmiş ya. :D -
@Halil-İbrahim-Kamacı hadi hadi gün saydığını biliyorum ben senin içten içten :D
-
-
Evet 17 gün kala aklıma geldi geçen gün ve bu konuda düşünmeye başladım. GC veya E2 fark etmez abd ye gitmeden önce Türkiye de yapmam gereken neler olabilir diye düşündüm. Eşyaları satma, telefon hattı gibi hususlar değil mesela ben dişlerimi komple yaptırmak istiyorum. Var mı sizin böyle düşünceleriniz ya da listeniz??
-
Günler azaldıkça heyecan yükseliyor😊
-
@Sui shipentegrayla gönderdim. İyzishipte 37€ çıkardı. 2 kg ürün kolinin ebatı 25x25x25ti
-
@denizci10 Abi iyi hatırlattın benim 20'lik diş çıkacaktı onu halletmem lazım. :D :D
-
@denizci10 aynısını bende düşündüm :) Amerika da malum sağlık epey masraflı eğer çıkarsa gitmeden komple bir diş kontrolü bir kaç implant tedavisi, bir de komple bir check up yaptırıp öyle giderim diyorum. bir çıksın da gerisi kolay :)
-
@denizci10 aynı şeyi düşündüm geçen gün ailece Dr kontrollerini yaptırmak lazım
-
@ahsenaydgdu mikro ihracat yapma düşüncesi ara ara geliyor ancak bu tip durumlar insanın hevesini kaçırıyor. Olacaksa Amazon FBA olacak olmazsa da olmayacak durumundayım. Shipentegra'nın reklamını Clubhouse odalarında çok duyuyorum ama bahsedildiği kadar ekonomik görünmüyor.
-
@denizci10 Ben de arada düşünüyorum. Birinci önceliğim diş olacak, tümden yaptırmak lazım. Plan yaparken her şeyimi satıyorum ama gönlümü bir türlü kitaplarımı satma düşüncesine alıştıramadım. Sanırım fotoğraflarımı atacağım 2 harici disk dışında bir şey götürmeyeceğim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum