Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@denizci10 dur aklıma geldiydi de unuttuydum imzama atayım hemen 😃

Yapıştır

• Yasaklı

@Ping-PONG sen niye burdasın meryem çağırmadı mı seni 😃

Ya olum benim telefonuma şimdiye kadar öyle uygulamalar hiç girmedi giremez. 🤣

Sahip olduğum tek sosyal medya instagram. Onun haricinde internette hiç bir yerde veya hiç bir uygulamada yokum. Twitter ım bile yok.

Ben muhabbeti sevdiğim için takılıyorum burada yoksa gıcık olurum böyle yazma etme işlerine 🤣

• ⭐⭐⭐⭐

@denizci10 tamam attım imzamı 😃

🤣🤣🤣

• Yasaklı

@denizci10
    Eğer Gc ile gidersek, bir süre kasmadan alışalım hemde tadını çıkaralım diye düşünsek.(bir kaç ay)
    Lifeguard olarak iş bulamaz mıyız acaba plajlarda 🤣

• @Ping-PONG köpek balığı kapar seni

• Yasaklı

@Ping-PONG köpek balığı kapar seni

Eben ya 3 saniye de yapıştırdı cevabı adam. Korktum 🤣

• ⭐⭐⭐

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@denizci10
    Eğer Gc ile gidersek, bir süre kasmadan alışalım hemde tadını çıkaralım diye düşünsek.(bir kaç ay)

Gençlik böyle bişey biz badana boyacı olalım alnımızın teriyle diyoz adam ne olacaymış 🙈 @Ping-PONG

• ⭐⭐⭐

Neyse bugün de bitmiş oldu böylece...Az kaldı çok meraklıyım has not been selected görmeye 😞

• ⭐⭐⭐

@Hyller eheheueueu ben oldum işe yaramadı 😀

• @Hyller birşey olamicak abla köpek balıkları yer bunu 😃

• ⭐⭐⭐

@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Hyller eheheueueu ben oldum işe yaramadı 😀

@bidünya yine depo açayım bari gece rüyamda 🙈

• ⭐⭐⭐

@Hyller birşey olamicak abla köpek balıkları yer bunu 😃

@Rhonster hahaha köpek balığı, timsah korkuyorum oğlum ben. Sakin sakin yaşıyoruz şurda niye macera arıyom ki ben bu yaştan sonra

• Yasaklı

@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@denizci10

Gençlik böyle bişey biz badana boyacı olalım alnımızın teriyle diyoz adam ne olacaymış 🙈 @Ping-PONG

Gencim, bekarım, boğaz çocuğuyum, denizciyim çok şey mi istedik😭
    Gerçi azıcıkta yakışıklı olmak lazım can kurtaran olmak için bana vermezler o işi bu tiple 😭😭😭

• ⭐⭐⭐

@denizci10

Gerçi azıcıkta yakışıklı olmak lazım can kurtaran olmak için bana vermezler o işi bu tiple 😭😭😭

@Ping-PONG söylediklerin hiç bir işe yaramaz greencard yoksa 🙈

• ⭐⭐⭐

@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@denizci10 @Hyller ablamda geçen sene senin gibi düşünüyordu ama şimdi dobarlanıp aramıza döndü sende de aynısı olur merak etme ben de ilk başvurumda acayip heyecanlıydım çıkmadığını görünce çıkmamış şansımda yok zaten tüh diyip bırakıp ertesi gün foruma güle oynaya geldiydim 😃

Ben zaten çıkmayağından eminim ondan ikinci üçüncü planları yapıyorum zaten. Vize vermeye başlasa konsolosluklar aslında hiç üzülmem bile... geçen avukatla konuştum e2 için ücretinin 5500 dolar olduğunu söyledi mesela. Aşamaları falan konuştuk adam ne zaman gelmeyi planlıyorsunuz dedi vize alınca dedim adam e2 sandı ben turist deyince cevap vermedi sonrasında😂😂

Puahhahaha ayy sesli güldüm hey allahım

• Yasaklı

@denizci10

@Ping-PONG söylediklerin hiç bir işe yaramaz greencard yoksa 🙈

Abla GC olsun diğerleri olmasın ben 1 sene çim biçerim sorun yok. Kulübeyi verecen dimi 🤣

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@denizci10 et et atladığın gözünden kaçan yerde de ben müdahale ederim merak etme 😃 ben anlattım inanmadılar belki seni dinlerler fırtına yandan geçiyor falan filan dedim hadi ordan demişti bazıları 😃

siz diyince kasırga arşivlerine baktım. 2006-2021 yılları arasına baktım, sadece 2017 yılında kasırga (IRMA) vurmuş Tampaya. Diğer yıllarda tropikal fırtına bile olmamış.

• ⭐⭐⭐⭐

Vallahi ben de gc ile gidersem ssn ve gc kartı gelinceye kadar sabit kalmayı sonrasında yaşayacağım yeri seçmek için gezmek istiyorum. Karavan olur araba olur orasına karar vermedim daha ama gezip görüp öyle karar vermek istiyorum. Sonuçta ev kirası yerine karavan kirası vereceğim yiyecek masrafı da aynı olacak zaten her yer yabancı olacağı için koymaz da... 6 ay gezip sonrasında yerleşirim. Bu arada da kredi skoru gibi işleri de halletmiş olurum diye düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak

• @Hyller abla göründüğü gibi değil 400 bin insan yaşıyor orda 😃 sence bunu dert etseler yaşarlar mı ? 😃 timsah desen şehirden uzak gölet alanlarda köpek balığı desen ohhooo okyanusun neresinde.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |