@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2022 Bekleme Odası
-
@ahsenaydgdu @bidünya e2 vizesi için bildiğim şey amerika dan başvuru yaparsanız daha uygun fiyatlara onay alabiliyosunuz ama 2-3 ayda bir vize yeniletmeniz gerekiyor ve amerika dan çıkış yapmanız sıkıntı dönüş için diye biliyorum.
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir bende turkiyede trendyoldayımda çıkıyorum artık işleri kapatıcam ders çalışcam evde
amazonda eğitimlerdemisinz şuan aktif bi ürün gönderme satış vs başladımı?B planına yogunlaşmışsınız siz dersler falan gerçi çıkarsa da lazım olur

Dropshiping le başladım şimdilik bir kaç yazılım desteği ile işler açılırsa farklı şekilde işi büyütmeye çalışacağım 1 hafta falan oldu ürün listeleyeli henüz bir satış yapamadım

-
Bu ileti silindi! -
@ahsenaydgdu evet doğru diyosunuz
2 yıllıklarda istenilen puanlar daha düşük tabi ama yinede çalışma gerektiriyo hep bi sınav hayatımı
️
inşallah herşey su gibi akar yolunu bulur 
-
@khipusd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu @bidünya Greencard olmazsa herkes b c planları peşinde.Açıkçası yatırımcı vizesini düşünmekle birlikte,doların yükselişi karşısında ne kadar birikim olması lazım, o para nasıl çıkar diye düşünüyorum
@ahsenaydgdu önce sen orda muhasebeci olcaksın peşinden ben
En son ihtimal Karadağ düşünüyoruz en kolay yatırımcı vizesi veren ülke bir iki yıla AB’ye girmesinden bahsediliyor bakalım

-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu bu arada okul işine gerek kalmaz umarım
bizde her ihtimale karşılık yatırımcı vizesini düşünüyoruz hatta önceleri ülkesini terk etmek istemeyen eşim ciddi ciddi bu işe kafa yoruyor
umarım gerek kalmazE- ticaret yöntemiyle de e2 vizesi alınabiliyor diue duymuş ve youtube da videolar görmüştüm bunu da araştırın bence
Bunu bir araştırmak lazım eğer doğruysa çok iyi ama şartlar nedir bir bakmak lazım. Bilen arkadaşlar varsa da aydınlatırsa sevinirim.
Benim araştırdığım ve anladığım biraz şirket geçmişi ve biraz da satış hacminizin olması lazım bu şekilde almak için işler büyüyünce de artık gidip ordan yürütmek istiyorum amerika da vergi vermek istiyorum gibisinden başvurabiliyosunuz ama dediğim gibi profesyoneller daha iyi açıklar
-
@tolgasatir Merhaba, ben de dropshipping ile ilgileniyorum ancak artık dropshippingde ara depo kullanmak gerekiyor diye biliyorum bunu nasıl hallettiniz?
Bir de seller hesabı açarken artık individual kabul etmiyor, şahıs şirketi adına mı açtınız? -
@tolgasatir hayırlısı olsun bende gidince orda amazon düşünüyorum bakalım tr de udemyden eğitim aldım ama işten güçten izlemeye fırsat olmadı. takıldığım bir yer olursa haber ederim

-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Merhaba, ben de dropshipping ile ilgileniyorum ancak artık dropshippingde ara depo kullanmak gerekiyor diye biliyorum bunu nasıl hallettiniz?
Bir de seller hesabı açarken artık individual kabul etmiyor, şahıs şirketi adına mı açtınız?Şöyle ki ilkay zaman ın videolarını takip ediyorsanız bu olaydan bahsediyordu bende ondan aldım eğitim programını açıkçası
3 aylık yazılımları karşılıyolar
3 aylık SMMM masrafları
Şirket kuruluş masrafları
Amazon avrupa ve kuzey amerika hesap açılışları
3 aylık pc ye baglanıp bire bir eğitim ve 1 yıllık danışmanlık hizmeti varŞahış şirketi kurdum babamın adına emekli olduğu için bagkur çıkmıyo bide adına kayıtlı daire var orayıda ofis gösterdim stopaj ödemiyorum. Ama şöyle bi ayrıntı var şirket kurmak yetmiyor ticaret odası kaydı da istiyorlar, atıyorum berber bakkal vs bi şirketin vardır o olmuyor ticaret odasına da kaydolman lazım
-
@bidünya valla bi şekilde kurtulmak lazım. Bıktım bu ülkenin başındakilerden yalandan dolandan güvensizlik belirsizlikten. İnşallah tez vakitte gitmek nasip olur
-
@tolgasatir hayırlısı olsun bende gidince orda amazon düşünüyorum bakalım tr de udemyden eğitim aldım ama işten güçten izlemeye fırsat olmadı. takıldığım bir yer olursa haber ederim

Valla bildiğim birşey ise her zaman
-
@tolgasatir ticaret oda kayıtları heryerde aynımı bilmiyorum ama biz 1500-2000 tl arası bi para ödemiştik kayıt için. Odanında bi faydasını gördün mü dersen görmedim. boşa giden bir para oldu

-
@bidünya valla bi şekilde kurtulmak lazım. Bıktım bu ülkenin başındakilerden yalandan dolandan güvensizlik belirsizlikten. İnşallah tez vakitte gitmek nasip olur
Öyle bir düzen var ki ya tarafsınız ya bertaraf
Yeni havalimanında çalışırken sırf muhalif tweetlerim var diye sosyal medyada güvenlik soruşturmasından işten çıkartıldım,
-
@tolgasatir ticaret oda kayıtları heryerde aynımı bilmiyorum ama biz 1500-2000 tl arası bi para ödemiştik kayıt için. Odanında bi faydasını gördün mü dersen görmedim. boşa giden bir para oldu

Aynen istanbulda 1200 lira gibi bi rakam sanırım ama bizim eğitim pakedindeydi ben karışmadım, gerçekten sırf kayıt başka bi avantajı yok.
-
@tolgasatir çaykur çekilişini izlediniz mi. Gözlerim kan ağlıyor artık benim
-
@ahsenaydgdu ben yoruldum hayat gelme üstüme diyesim geliyor bazen

havalimanında mesela kendilerinden olmayan hiç bir işletmeci yok bir tek şuan çalıştığım şirket var -
@ahsenaydgdu gerçekten bıktık bezdik artık neresi olursa diye bakıyoruz ya inşallah

-
@tolgasatir Anladım, çok teşekkür ederim. Şirket olayından haberim var ama ara depo beni düşündürüyor.
Ben kendim halletmeye çalışıyordum ancak yine ekonomi politikalarımız sağ olsun global şirketlerle bir iş yaparken sürekli işleri zora sokuyor. Sizin aldığınız eğitimin o içeriklerle birlikte fiyatı nedir diye sorabilir miyim acaba sakıncası yoksa? Özelden de yazabilirsiniz buraya yazmak istemezseniz. -
@ahsenaydgdu üst bölümünüz olan bir 4 yıllığa başvurup öyle tamamlayamıyor musunuz o eksik olan 2 dersi tamamladıktan sonra iş arar bu sırada okulu dondurur veya devam edersiniz o size kalmış birşey tabi bence bu şekilde de olabilir ama daha masraflı olacaktır okul 1 dönemlik kayıt ücreti filan ister vs vs.
-

Benzer Başlıklar
153
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k