Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @TughanTug ben saygı adı altında yasakçı zihniyete karşıyım. Benim inancım veya tüm inançlar saçma olabilir ama inanç biraz da herkese her şeye rağmen inanmaktır. Bu konuda ne benim inancım başkalarını bağlar ne de başkalarının yorumları benim dinime, inancı ma zarar verir. Fakat ikiyüzlü olan her tavır benim canımı çok sıkıyor.


  • @Ping-PONG pis kokuyor tabiri oldukça ırkçı bir söylemle yapiliyor ve bu senden bireysel olarak duyduğum bir cumle de değil.
    Anateması din olan bir muhabbette ''saygi arayisiyla'' bu konuya değinmen bana kurban üzerinden yorum yapma hakkı verir.

    Ben yazdiktan sonra bu konuya ısrarla deginmen sebebiyle cevap yazdım. Polemikten gerçekten hoşlanmadığım için konu uzasın istemiyorum. İnsanlar da oldukça sıkılmış bu muhabbetten zaten.


  • Gece yazılanlara bakıyorumdur;
    watch

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gkhanfeez çok çok kötü hatta bacağın kadar böcekler kara fatmalar var gelmesinler ki senin uber/lyft kazancın düşmesin 🙂


  • @MySea biliyordum 🥳

  • ⭐⭐⭐

    Ya gerçekten ramazan etkisi mi oruç etkisi mi nedir neyin kafası tam anlamadım ama bir konu hiç alakasız bir yerde nasıl bu kadar uzayabildi acaba ?

    Daha önceki senelerin bekleme odalarını da okudum böyle anlamsız muhabbetler gerçekten görmedim, şuan bildirimlere bakınca dv2022 bekleme odası diyince pas geçiyorum artık okuyasım gelmiyor.

    Bekleme odasının mantığı insanlar tanışsın, kaynaşsın, belki birbirlerine faydası olur, belki bilgi paylaşımı olur vs vs ama şuan amacından çok sapmış durumda.

    Lütfen arkadaşlar gc konusuna eyalet paylaşımlarına kalan gün paylaşımlarına devam edelim, birbirimize AMERİKA konusunda din vs değil AMERİKA konusunda bilgi verip bu konular üzerinden devam edelim insanlar forumdan soğumasın.


  • Hakikatten doğru arkadaşlar. Biz amerika dan konuşalım. Her ramazan geldiğinde sakız orucu bozar mı tarzına dönmeyelim. Sonuçta herkesin kendine ait düşüncesi var. Herkesi olduğu gibi kabul etmek gerekir. Sonuçta gideceğimiz yer North America ise buna alışmalıyız. Malum bizim toplumun en hassas noktası din. Zaten bunu bilen politikacılar bunun üzerine oynuyor. Biz de burayı bu hale getirmeyelim. Her düşünce özgürdür.

  • ⭐⭐⭐

  • Yasaklı

    Hala din üzerinden yorum yapılıyor. 🤣🤣🤣
    500 kere din ile alakası yok. Bu şahıs açık açık insanlar ile alay ediyor. Benim derdim bu dememe rağmen. Kimliğimi biliyormuş gibi yer edinmeye çalıştığımı söyleyen var. Benim kim oldupumu biliyor musun ki? Duyar kastığımı söylüyorsun. Sokakta denk gelsem birbirimizi tanımayız.
    Ya bırakın bu boş işleri.

    Biraz geri gittiğinizde iyi niyetini ama durumun farkında olmadığını anladığım bir arkadaşta h gocunmadan özür dileyerek, farkındalık yaratmış bir adama, utanmasa marjinalin ardından egoist, megaloman diye gidecek. Tek derdimiz insanları kırdığınızı anlamanızı sağlamak.

    @ahsenaydgdu sizin zihniyetiniz, sokakta darp edilen kadını kurtarmaya çalılırken, sanane be döverde severde diye geri çemkirmesi ile aynı samimiyette geldi bana.

    Ben söylemek istediğimi hak karşımdakinin hak edip etmediğine ve yeteri kadar törpüleyerek söylerim. Sizin gibi iğneleye iğneleye değil. O yüzden kırıldıysanız, kusura bakmayın. Lütfen kırılın.


  • @travelleth, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Ama bir çok ayetinde inançsızlara, gayrimüslimlere lanetler yazan bir kitabın ortaya koyduğu temel inanç sistemi hakkında da iki kelam etme hakkımız elbette var.

    Kuran'da neden lanet okunduğunu söyleseniz keşke. Sebepleri tek tek yazıyor. Kısaca, birinden size en ufak bir zarar geldiğinde ''olur öyle şeyler hahaha'' diye gülüp geçmiyorsunuzdur eminim. Mealleri anlamadan okuyup, dinimizin kutsal kitabını bence eleştirme hakkınız yok. Siz tercihinizi yapmışsınız, biz de yaptık, onlar da yaptılar. Artık hiçbirimize, bu niye böyle sen neden inanıyorsun ya da neden inanmıyorsun vs... demek düşmez.

  • ⭐⭐⭐

    @Ping-PONG din ile dalga geçtiğini iddia ettiğiniz için yorum yapılıyor. Ve onun yazdığına fitili körükleme haddini kendinizde nasıl bulduğunuz. Ben sokakta bir kadın görsem ona yardım ederim ama ramazanda dışardaki oruçsuzu dövmem. Sizin yaptığınız alkış toplamak için oruçsuza saldırmak. Bence bunları boşverin 1 ayda 200 küsür ileti iyi bi skor biraz dinlenin 🙂 Tartışma haline girmemek için cevaplamayacağım istediğiniz gibi masal anlatabilirsiniz. iyi günler.

  • ⭐⭐⭐

    @crazycells rica etsek şu tartışmaya yol açan yorumları silseniz her okuyan yorum yaparak devam ediyor ve gerçekten amacından sapmaya ve rahatsız edici olmaya başladı biz buraya kimsenin kendi dinini veya düşüncesini savunmasını okumaya değil AMERİKA ortak noktasından ilerlemeye geldik, bu tartışmalarla ilgili eminim başka platformlarda vardır burası yeri değil gibi geliyor bana.


  • Bugün de bu sayfayı es geçiyoruz.

    Amerika muhabbeti döndüğünde gelelim.

  • ⭐⭐⭐

    Hepimizin bildiği gibi arkadaşlar Amerika’da üç şey konuşulmaz din, para, siyaset.
    Bizimse binlerce yıldır konuşup, tartışıp, gırtlak gırtlağa gelip içinden bir türlü çıkamadığımız ve asla çıkamayacağımız üç temel konu. Tüm siyasiler kendi taraftarlarını ve holigan kitlesini büyütüyor. Bizde bu kaos ortamında çok daha rahat yönetiliyoruz. Hepimizin amacı bunlardan kaçıp kurtulmak zaten. O nedenle bin yıldır düzelmeyen bir şeyi burda düzeltmeye çalışmanın bir anlamı yok sanırım.
    Bu arada forumun eski üyeleri bilir bazı arkadaşların iletilerinin üzerinde durmaya pek gerek yoktur ve genelde durmazlar zaten. Çünkü sonu hep uzun uzun içinden çıkılamayan tartışmalara gider. Okur geçersin ya da görmek istemediğin kişiyi engellersin bu kadar kolay.

  • ⭐⭐⭐⭐

    kayıpsız 3 bebişimiz oldu 😃

  • Yasaklı

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @Ping-PONG din ile dalga geçtiğini iddia ettiğiniz için yorum yapılıyor. Ve onun yazdığına fitili körükleme haddini kendinizde nasıl bulduğunuz. Ben sokakta bir kadın görsem ona yardım ederim ama ramazanda dışardaki oruçsuzu dövmem. Sizin yaptığınız alkış toplamak için oruçsuza saldırmak. Bence bunları boşverin 1 ayda 200 küsür ileti iyi bi skor biraz dinlenin 🙂 Tartışma haline girmemek için cevaplamayacağım istediğiniz gibi masal anlatabilirsiniz. iyi günler.

    Verdiğim örneği bile çarpıtmışsınız.
    Ben oruç tutmuyorum. Tutmayana niye saldırayım.
    Algı seviyesi yüksek zeki insanlar yaptığım yorumları istediğiniz gibi çarpıta çarpıta haklı çıkma çabalarınıza gülüyorlar. Emin olabilirsiniz.

    Bakın ben de nezaketi elden bırakıyorum. Arkadaşın islamiyet ile dalga geçiş şeklini karşı taraftan algılayabilmeniz için size yansıtıyorum. Neye karşı olduğumu anlayabilmeniz için.

    Bilim verilere dayanır ve genel olarak oranlar doğruya en yakın olan sonucu verir.
    Bu durumda erkekler, kadınlardan çok daha zekidir. Saçınız uzun aklınız kısa!

    Buyrun bu da benim özgür ifadem.

    Lütfen, diğer arkadaşlar yanlış algılamasın. Yaptıkları algı oyununu göstermeye çalışıyorum.

    Buradan da kadın haklarına yürürsünüz siz şimdi @ahsenaydgdu Hanım. 🤣

    Algıların önünü kapatmak için zihniyetimide şuraya not düşeyim. “ Kadın insan, erkek insanoğludur.”

  • ⭐⭐⭐

    @Rhonster hadi gözün aydın 😀

  • ⭐⭐⭐

    @Rhonster başka bir geyik yada farklı bi anlamı yoktur sanırım 😃

    Gözün aydın kardeşim 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐

    @tolgasatir yok ya gece kedimiz doğum yaptı da 😃

  • ⭐⭐⭐

    @Rhonster Maşallah diyelim kendisine 🙂 ponçikler hoşgelmişler 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

107
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum