Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Vatandaslik basvurusu ardindan bosanma ve update

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    4 İleti
    344 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @neoapolitik, içinde söyledi: Deport Süreci veya Sonrasında İltica Başvurusu @Claudia-J-Muslu Bu ilticam kabul olmuyor anlamına mı geliyor? Deport sürem bittikten sonra tekrar sınırdan girip iltica etsem süreç nasıl işliyor? Sayin @neoapolitik, ilticaniz ilk talepte kabul edilmemis. Genelde, ilticaniza hangi mahkemenin baktigi basari oranini cok artirip azaltabiliyor. 2024 yili istatiskleri icin buraya bakabilirsiniz. https://www.docketwise.com/blog/asylum-statistics/ 2024te en cok iltica kabulu New Yorkta olmustur. Iltica nedeniniz ayni ise birinci kere red aldiginiz icin ikincide de red alma sansiniz cok yuksektir. Durumunuzda ciddi bir degisiklik olmadi ise (dondugunuzde sizi hapse atmislar, tutuklamislar, caniniza kastetmisler gibi ) yeni bir talep sonucu degistirmez. Yasak surelerine uydugunuz surece tekrar deneme durumunuz olabilir. Mutlaka FOIA( Freedom of Information Act Request) yapip gocmenlik kayitlarinizi almaniz durumunuzun detayini bilmek acisindan onemlidir. Surecte hatalar yapildi ise yeni bir basvuru yapilmadan gecmis surecte yapilan hatalari ve sonucu duzeltmek uzere gerekli basvurularda ve islemlerde bulunabilirsiniz. FOIA ile alacaginiz gocmenlik kayitlariniz bundan sonraki butun ABD gocmenlik basvurularinizda gerekecektir.
  • Vatandaslik basvuru tarihi

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    10
    0 Oy
    10 İleti
    352 Bakış
    K
    @Karagoz, içinde söyledi: Vatandaslik basvuru tarihi @mümine, içinde söyledi: Vatandaslik basvuru tarihi Merhaba, Oğlum 11 yıldır Amerika'da yaşıyor.10 yıllık green card'a sahip.Henüz vatandaşlığa başvurmadı.Önümüzdeki ay başvurmayı düşünüyor.Ancak talihsiz bir olay yaşamış 2 gün önce.Kız arkadaşı ile sözlü münakaşa etmişler.Kız da polise şikayet etmiş ve oğluma polis kelepçe vurup götürmüşler.3 saat nezarette tutup, bırakmışlar.Salı günü mahkemesi var. Bu olay vatandaşlık başvurusuna ne ölçüde zarar verir? Tamamen red mi edilir? Bu konuyla ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum Mahkeme sonuclanmadan basvurusu sonuclanmaz. Mahkumiyet cikarsa greencardi bile iptal edilebilir. Kesinlikle basvuru yapmasin. Acilen bir ceza avukati tutun ve davayi mahkumiyetsiz kapatmanin yoluna bakin. Butun belgeleri saklayin. Sonra da bir gocmenlik avukatiyla devam edin basvuru icin.
  • N400 Başvurusu ve evlilik kanıtları

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    5
    0 Oy
    5 İleti
    354 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @aysagroglu, içinde söyledi: N400 Başvurusu ve evlilik kanıtları Merhaba tesekkur ederim yanitlariniz icin kira sozlesmesini duzenledik vergilerimizide durumu izah edip sisteme yukledik ayni gun sabah onay aldik aksama dogru oath ceremony icin 14 temmuza gun aldim tesekkur ederiz yardimlariniz icin Sayin @aysagroglu, tebrikler. Sizin adiniza cok sevindim. Vatandaslik en cok yardimci oldugumuz ve cok basarili oldugumuz alanlardan biridir.
  • Boşanma kararı

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    1 Oy
    3 İleti
    559 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @elf, içinde söyledi: Boşanma kararı Merhabalar Sorumun hangi başlık altında olacağını bilemedim Ben 3,5 ay oldu Amerika ya geleli, Amerikan vatandaşı ile Türkiye de evlenip gelmiştim. Green card ım daha gelmemişti sanırım Eşim benden boşanmak istedi ve beni mağdur etti evden çıkardı , dil bilmiyorum , zor durumda bıraktı beni. Green card ıma el koydu , vermeyeceğini söyledi benden Türkiye ye gitmemi istiyor, daha 4 ay önce dügünüm olmuştu , tekrar Türkiye ye gitmek bana zor olacak Benim haklarım varmı bilmiyorum , burada çaresiz kaldım, ne Green card ım elimde , ne param var. Takılarımı herşeyimi aldı , eşyaları satışa çıkarmış Ne yapabilirim @Claudia-J-Muslu Sayın @Elf, Evet haklarınız vardır. VAWA yasasından yararlanma hakkınız olabilir. İlgili linke bakiniz. https://www.uscis.gov/green-card/green-card-vawa-self-petitioner. Bu başvuruyu esiniz bilmeden yapabilirsiniz. Ancak İngilizceniz yok ise size bir tercüman arkadaşınızla bu hizmeti veren bir yere başvurabilirsiniz. ABD’nin her yerinden 1-800-799-7233 telefonu arayıp fiziksel şiddet veya psikolojik şiddet görüyorsanız yârdım alabilirsiniz. https://www.thehotline.org/resources/vawa/ Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k