Vatandaslik basvurusu ardindan bosanma ve update
-
Merhabalar
Eski esim ile evli oldugum donemde vatandaslik icin online basvuruda bulunduk.
En son parmak izi ve biometrik fotograf verdik. Ancak ardindan bosandik. Kendisi TR'ye dondu ve orada yasayacak, green card'i da sanirim bir sure sonra yanacak.
Ben ise Ekim ayindaki vatandaslik sinavima girecegim. Basvurumda evli gozukuyorum ve bunu nasil update edecegim yonunde bir bilgi bulamadim. Acaba bu konuda bilgi alabilmem mumkun mu?
Cok tesekkur ederim
-
...vatandaslik icin gereken olanaklari sagladiysaniz ve ayni zamanda sadece kendi vatandasliginiz icin muracaat etmis durumdaysaniz,evli veya bekar gorunmenizin bir problem yaratacagini dusunmuyorum.vatandaslik icin muraccat ettiginiz kurumda mail hesabiniz varmi,elinizde dosya numarasi varsa mail gonderemezmisiniz,u sadece benim kendi dusuncemdir,eminim bulundugunz bolgede immigration isleriyle ugrasanlar vardir onlardan bilgi almak daha yararli olur sanirim.bol sanslar.
-
@sir-altan lutfen bu bolumdeki sorulara cevap vermeyin, bu kategorideki sorular Muslu Hukuk Burosu'nun cevaplamasi icin soruluyor.
https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
-
Evet, Muslu Hukuk Burosu'nun verecegi cevaplari merak ettigim icin bu bolume yazdim. Kendilerinin yanitsiz birakmayacagina eminim. Yine de cok tesekkur ederim, cok incesiniz. Sevgiler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum