Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• @letsdothis

Wingsuit i late e atmamın sebebi bu zaten, bireysel spor yüzünden uzun süreli görevden uzak kalırsan, ehliyetini yitirmemen içten bile değil. Özel kuvvetlerin bunu destekleyen eğitimleri var. Sürekli eğitim talebinde bulunmak istiyorum. Çılgınlar gibi eğitim. Combat Supervisor Dive eğitimine gideyim. Boğulayım, tekrar, boğulayım tekrar. Sonuçta ölüp ölüp dirilmedikten sonra bu hayatın ne anlamı var. :D

Airborne
    Jumpmaster
    Military free-fall
    Advanced free-fall
    ve görevde olduğun sürece sayısız atlama deneyimi.
    Wingsuit rekoru 32.094km mesafe ile Former Navy Seal Kyle LOBPRIES' ta.
    Sivil eğitimle olacak iş değil. Gençler sırf bu yüzden özel kuvvetlere katılıyorlar.
    ;)

Edit:
    Karıştırdım. Kyle LOBPRIES son rekortmen ve helikopter pilotu olması lazım.
    Navy seal olan Andy Stumpf's tı.

If you’re looking to fluff up your resume, maybe consider stealing a line or two from Andy Stumpf’s because he has some to spare. Here’s a rundown:

Joined the Navy at age 17
    Spent 17 years in the Navy, the entire time as a SEAL
    Naval Special Warfare Development Group, aka SEAL Team 6
    BUD/S instructor
    Five Bronze Star Medals (four with Valor)
    Purple Heart recipient
    Skydiver/BASE jumper
    2015 Guinness World Record holder for “furthest absolute distance traveled in a wingsuit”
    Public speaker
    Podcast host for Cleared Hot

:( :( :(
    4 tane de yiğitlik madalyası varmış abinin vay be.

• @Ping-PONG ya abi sen değişik bir adamsın türkiyede bu sporları nerden buldun 😂 bi ara bu sporlarla nasıl tanıştığını anlatırsan sevinirim. Biz arkadaşlarla ya futbol oynuyoruz ya okeye gidiyoruz 😂😂😂 belkide benim çevre biraz vizyonsuz ama % 70 futbol arada 4. Bulunda okeye gidelim teklifleri geliyor

• @Corleone

Dostum yapabildiğimizi kim söyledi. Orta gelirli biri olmama rağmen, yetmiyor. Olmuyor, hep maddiyat işi bunlar.
    Toplam da 3 sefer snowboard a gittim. Hee o benim işgüzarlığım maddiyatla alakalı değil. Ama su sporlarının bir çoğunu yaptım. Bazılarında çok iyiyim. Profesyonel Jetski kullanıcısıyım mesela. Ters dönmüş jetski yi doğru pozisyonda 5 saniyede geri düzeltebilirim.

Ben de burada yapamadığım için gidip orada ilgilenmek istiyorum zaten :D

Edit: Bir de sıkıntı olan nokta şu, işimiz İstanbul' da bunları yapmak için sürekli ege ye inmek gerekiyor. ABD de bunlarıda aşıyorsunuz. ;)

1. Edit: https://www.xtremspor.com/kategori/kitesurf
      Şu sayfayı bir incele bak bunların hepsinden birer tane lazım kitesurf için. 30.000 lira bir takım :D

• @Ping-PONG selam kardeşim forumu geriden okuyarak gelirken bu gönderine denk geldim ben iett de çalışıyorum babanı tanıyor olabilirim ismi ne hangi garajdan emekli olldu belki tanış çıkarız.

• Bugün günlerden İstanbul, şafak 34, yine forumda ve videolarda sabahladık, herkese iyi geceler...

• Avrupa aşı pasaportu uygulayacağı söyleniyor.
    Aynı şekilde Yeşil Kart kazanan kişiler aşı olmak zorunlu olur mu ?
    Türkiye de bildiğiniz gibi Çin aşısı mevcut AB ve ya ABD bu aşıyı kabul etmem derse neler olur bu gibi olaylar beni çok düşündürüyor, düşüncelerinizi merak ediyorum. :)

• @Halil-İbrahim-Kamacı bence öyle bi durumda sağlık muayenesine gidince orda korona aşısı da yapılır.

• Bu ileti silindi!

• @kaanvercetti hazirandan beri hiç mi mülakat deneyimlerini okumadın. Yazdıkların tamamı yanlış bilgi. Tek bir yer var ankara ungan sağlık merkezi burası amerikaya bağlı değil ayrıca türk lirası da geçiyor sadece yazmadan araştırırsan ozaman senin yanlış bilgilerini okuyanlar yanlış bilgi sahibi olmazlar.

• @ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@kaanvercetti hazirandan beri hiç mi mülakat deneyimlerini okumadın. Yazdıkların tamamı yanlış bilgi. Tek bir yer var ankara ungan sağlık merkezi burası amerikaya bağlı değil ayrıca türk lirası da geçiyor sadece yazmadan araştırırsan ozaman senin yanlış bilgilerini okuyanlar yanlış bilgi sahibi olmazlar.

mesajımı sildim kusura bakmayın

• @Ldoroglu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG selam kardeşim forumu geriden okuyarak gelirken bu gönderine denk geldim ben iett de çalışıyorum babanı tanıyor olabilirim ismi ne hangi garajdan emekli olldu belki tanış çıkarız.

Benim baba 4 garajda da çalıştı. Anadolu, şahinkaya, haydarpaşa ve ayazağ. Beyoğlu işletme takımının kaptanıydı. 🤣 ama emekli olalı 10 yıl oldu hocam. Tanımazsın sanırım.

• Herkese merhabalar. Bir kaç ay evvel covid-19 a yakalayıp atlatmıştım çok şükür. Covide yakalanıp atlatanlara aşı yapılmayacağı söylentileri var. Zaten her halükarda bir öncelik durumum yok. Türkiye’de aşı sıkıntısı da üstüne cabası. Biontech aşısı gelirse parasını verip oluruz diyorduk ki sonrası da malum. Antikor da 3-6 ay koruyuculuğu var. Durumlar karışık. AB aşı pasaportu uygulama durumu ne oldu acaba ? ABD ne yapar bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. İyi günler dilerim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mst en yetkili yer olan ungan sağlık merkezini arayın çünkü size sağlık raporunu ankara ungan sağlık merkezi verecek ondan tahminleri okuyacağınıza kesin bilgi yetkili kişilerden bilgi almak çok daha yararlı olur.

• an itibari ile bilader sakın ülker ürünü almayın gavur malı ha diyor bunlar bide kurtuluş savaşından da kaçmış diyor :D şu gc çıksa da kurtulsam :D

• ⭐⭐

@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

an itibari ile bilader sakın ülker ürünü almayın gavur malı ha diyor bunlar bide kurtuluş savaşından da kaçmış diyor :D şu gc çıksa da kurtulsam :D

Benim için çıksa da kurtulsam ayı geldi "ramazan"
    Hurafeler, aç kaldı diye cennetlik hissedenlerin oruç tutmayanlara psikolojik şiddeti
    Tek güzel yanı iftara gitmekti oda yok bu sene

• Bu ileti silindi!

• Zaman geçtikçe çıksa bile gidemeyecekmişim gibi bir sıkıntı çöküyor içime.

• ⭐⭐

@Rhonster Bizim burada fabrikalar erzak fişi veriyor çalışanlara beş sene önce de 100 TL lik veriyordu şimdi de aynı bir kahvaltılık alıp çıkarsın yada bir teneke yağ
    Amannn dert değil Hatipoğlu çıkar der Peygamberimiz iki hurmayla oruç tutardı vs vs şükür edip oturur millet
    Dün bir röportaj izledim emekli bir dayı diyor 1800 emeklim var yetiyor artıyor cebinden çıkardı bı fanila parçası eski fanilasını mendil yapmış 😄😄 bak böyle tutumlu olun yeter diyor

• @Zelene dayı haklı :D 5 litre ayçicek yağ olmuş 70 lira :D biz zeytin yağını 25ten alıyorduk 1. kalite :D

• Merhaba, benim Amerika'da hiç tanıdığım yok GC lotosu tutarsa ABD'den bi adres vermemiz gerekiyormuş sanırım. Ben nasıl bir yol izleyebilirim bu konuda?

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k