Pandemi dönemi F2 vizesi alabilen var mı?
-
Merhaba,
Eşim F1 için başvuracak yakın zamanda benim de onunla F2 için başvurmam söz konusu. Ama onun acil vize talebinden ötürü mülakatını öne alıp benimkini bekletirlerse diye endişeleniyoruz. Pandemi döneminde F2 vizesi alabilen var mı? -
Merhabalar bende master için F1'a başvuracağım. Eşiniz randevu alabildi mi acaba F1 için ? Ben hala evrakları topladığım için randevu alınıp alınamadığını kontrol edemedim.
-
Randevu almadık henüz ama alan arkadaşlarımıza 1 yıl sonrasına vermişler
acil durum için mail attı onlar da henüz bir cevap yokmus -
@Neşe-Kayhan, içinde söyledi: Pandemi dönemi F2 vizesi alabilen var mı?
Merhaba,
Eşim F1 için başvuracak yakın zamanda benim de onunla F2 için başvurmam söz konusu. Ama onun acil vize talebinden ötürü mülakatını öne alıp benimkini bekletirlerse diye endişeleniyoruz. Pandemi döneminde F2 vizesi alabilen var mı?Ayni anda basvuru yapin ve yazacaginiz emailde F1/F2 olarak ikisini de belirtin. Konsolosluk sizi ve esinizi ayni anda dikkate alacaktir ve mulakata cagiracaktir diye dusunuyorum.
-
@crazycells çok teşekkürler

-
@Neşe-Kayhan, içinde söyledi: Pandemi dönemi F2 vizesi alabilen var mı?
@crazycells çok teşekkürler

Merhaba Neşe hanım, durumunuzun akıbetini öğrenebilir miyim? Aynı durumdayız ve araştırma yapıyoruz. Teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum