Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Pandemi dönemi F2 vizesi alabilen var mı?

Benzer Başlıklar

• Pandemi devam ederken F-1 vizesi alabilen var mıdır?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    49
    0 Oy
    49 İleti
    2k Bakış
    S
    F-1 Acil Randevu Talebi Hakkında Hepinize İyi Günler Dostlar. 23 Nisan tarihin de I-20 dosyam ile beraber DS-160 dosyasını doldurdum. En erken görüşme tarihi olan 7 Mart 2023 tarihine ise randevu aldım. Lakin benim okulum 15 Ağustos 2022 de başlayacak. Bundan ötürü ise Acil Randevu Talebi oluşturdum. Talep sayfasında ki bütün bilgileri vermeme rağmen ve okulumun bahsettiğim tarihlerde açılacağını bahsetmeme rağmen (Acil Randevu Katagorisinde) başvurum olumsuz sonuçlandı. Konsolosluk sitesin de ise yeniden acil randevu için mail atmayın diyor. İki gündür ise sistemden randevu tarihini daha geri bir tarihe çekmek için uğraşıyorum. Şuan sizce ne yapmam lazım. O tarihlere gelir mi? Yoksa boşuna umut bağlamayayım mı? Bilgileriniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • 2 Oy
    4 İleti
    770 Bakış
    mydreamM
    @yakisikligenc34 sizi etiketlemeyi unutmuşum.
  • f1 vizesi ile ssn alıp çalışmak?

15
    0 Oy
    15 İleti
    4k Bakış
    R
    Bir çok arkadaşım şu an wat ile aldılları ssn i dil okulı ile gelip kullanabiliyolar tüm appleri açıp çalışabiliyolar Bu yasal değil ama vergi zamanı tax yaptırıp hesaplar kapanmadan vergi ödeyip devam ediyolar ancak geçen gün managerim den öğrendim böyle bir durumda iken green kartlı biriyle evlenirseniz problem olabiliyomuş ve eğer eb 3 gibi vasıfsız yoldan sponsor ile green kart almal isterseniz bu büyük problem. Çünkü avukatlar ilk bunu soruyolar ssn ile çalıştın mı Amerika da dil okulları 2 ye ayrılıyor Eğer siz bir üni ya da college a giderseniz oradaki esl progmına katılıp dil öğrenirken kampüs içinde ders dönemindeyken haftada 20 saat Ders dönemi dışında 40 saat çalışabilirsiniz Ve ayrıca bir dönem sonra bir avukatla fakirleştim sebebiyle 1 yıllık çalışma iznine başvurabilirsiniz Yanlış bilmiyosam 2 yıla da çıkmış olabilir Yasal yollarda kalın bence ya da nakit çalışmaya bakın çünki bunların problem olma ihtimali her zaman var
  • F1 Vizesi Sonrası Estetik Operasyon

5
    0 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    M
    Malesef vize çıktıktan sonra bu işlemleri yaptıracağım. O yüzden pasaport vs olması zor görünüyor, cevapların için teşekkür ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k