Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(H1B) Çalışma Vizesi

Benzer Başlıklar

• Sanatçı Vizesi Sponsorluğu

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    4
    0 Oy
    4 İleti
    231 Bakış
    Burcu DurmazB
    Çok teşekkürler . Evet sanatçı vizesi de kendi içinde ayrılıyor. Ben üstün yetenek değilim tabi ne yazak ki. Verdiğiniz link ile ilgili olarak hemen bakıyorum cevaplarınız için teşekkürler.
  • 0 Oy
    2 İleti
    495 Bakış
    ErdokhanE
    H1-B Vizesine siz degil sirket basvuruyor. Basvuru icin Nisan ayinda dosyanizin teslim edilmesi gerekiyor ki gerekli bu dosyayi hazirlamaya Kasim gibi basliyorlar. Green card cekilisi en temiz ve en kisa, en ucuz yontem. H1-B icin once ABD de bir firma ile anlasmaniz gerekiyor.
  • 0 Oy
    239 İleti
    27k Bakış
    K
    @ironman, içinde söyledi: (L) Şirket İçi Transfer Vizesi Merhaba hocam, L1A sürecinizden bahsedebilir misiniz ? Bende benzer bir sürece girmek üzereyim Ben yardimci olurum.
  • 0 Oy
    209 İleti
    23k Bakış
    Batuhan TaşB
    merhaba ben şu an şirkete gelecek resmi onayın haberini bekliyorum evrak geldikten sonra ds 160 submit edip sonrasında vize randevusu alacağım. Ancak soru işaretlerim var vize görüşmesine dair; öncelikle şu an çalışmıyorum fakat not employed seçmemem gerektiği söyleniyor. Çalışıyor seçersem sorgulanırsa yalan beyanda bulunmuş olacağım. Bir startup kurucusundan projelerine destek verirsem uygun görülürse resmi teklif ve saatlik yapılan işe göre bir fiyat aralığı belirtilen mesaj gelmişti freelance seçip bu işten bahsetsem ya da kendi uygulamamı geliştiriyorum gibi beyanlarda bulunsam mantıksız olacak gibi not employed seçip bunlardan bahsedebilirim ama memur orada not employed gördüğü gibi red verir diye düşünüyorum. Bu durumda sizce en mantıklı beyan hangisi olur? Ayrıca konsolosluk görüşmesinde Türkiye’ye geri dönüş bağları açısından altı dolu bağlarım yok Şu an en net bağım askerlik yükümlülüğüm. Program sonunda Türkiye’ye dönüp askerlik yapacağımı ve ardından burada kariyerime devam etmeyi planladığımı söylemeyi düşünüyorum. Bu açıklama sizce yeterli olur mu? Bunun dışında hangi sorular soruluyor nasıl cevaplamalıyım bilgi verirseniz sevinirim. Randevuyu İstanbul'dan almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k