DV2022 Bekleme Odası
-
@crazycells Aynen öyle 👍
-
Bana çıksa ne yapacağım konusunda çok kararsızım. Yaş gelmiş 40’a. Memuriyet var. Şayet çıkarsa sırf Amerikan vatandaşlığı için giderim diye düşünüyorum. Biz arafta büyüdük en azından çocuklarımız gerçek bir ülke vatandaşı olsunlar.
-
Bu eşimle 11. başvuru umarım şeytanın bacağını bu yıl kırarız çıkarsa bekle bizi Austin herkese bol şans
-
@Tuğrul-Eğdemir bi tanıdık falan mı var yoksa kendi tercihiniz mi 🙂 kendi tercihinizse özel değilse sebebi nedir?
-
@Tuğrul-Eğdemir İnşallah bu sene yüzümüz gülecek 😃💪✌️
-
İlk başvuru beklemedeyiz 8 Mayıs'ı. Forumdaki ilk mesajım.
DV-2022 : ...
-
@Emtee eşimin ailesi orada ayrıca bana göre Teksas eyaletinin en güzel yeri ve başkenti çünkü daha önce Amerika’ya iki defa gittik.Aile üzerinden F4 kategorisinden 2015 yılında başvuru yaptık bekliyoruz
-
@omondoles Çocuklarınız için gitmelisiniz bence, daha iyi bir hayat sürdürmeleri için.
-
@Ali-Ege-Can-0 aynen bende öyle düşünüyorum. En azından vatandaşlığı almak istiyorum.
-

60 gun. geri sayim devam ediyor 😀 Honolulu -
Bu ileti silindi! -
-
@omondoles valla benim arkadaşımın babası emekli öğretmendi. Green card çıktı gitti. Boya şirketinde çalışıyor 10yıl olacak nerdeyse. Yaşa takılmayın, enerji yüksek tutmak en doğrusu bu hayatta
-
Son 60 gün, heyecanla beklemekteyim ilk başvurum herkese tekrar bol şans. Buraya kazandım demek nasip olsun 😄
-
@Erdembro İnşallah 🙏
-
Green card mülakatı için bank hesabımda yeterli param yok ablam benim için kredi çekebilir ama çekmesini istemiyorum sonuçta onaylanmayabilir ( kazanırsam parasız gitmicem ablam kredi çekecek ama çıkmazsa yüksek miktarda faiz ödeyecek). Bu yüzden görüşme sırasında bana nasıl geçineceğimi sorduklarında kazanırsam ailem kredi çekecek desem yada bana bu parayı hesabımda göstermek için 1-2 hafta gibi bir süre verebilirlermi?
-
@Yusuf-Yılmaz 8 mayısta öğreneceksiniz süreci ve görüşmeler en erken ekim da başlayacak o yüzden kazanırsanız krediyi çeker kendi hesabınıza koyar mülakat tarihine kadar bekletirsiniz bir problem olmaz çıkmazsa da zaten kredi çekmezsiniz.
-
@Rhonster 30 eylüle kadar dv 2021 vizeleri tamamlanacak daha sonra 1 ekimden itibaren de dv 2022 kazananların mülakatı başlayacak.
-
@ayvalik10 yanlış yazmışım aynen abi :D
-
@ayvalik10 anladığım kadarıyla ve mülakat deneyimlerinden okuduklarım dan yola çıkıyorum paranın hesaba yatırılma zamanına çok bakmıyorlar gibi geldi kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama parayı 6 ay hesapta tutma olayından dolayı dedim. Bir hafta 2 hafta veya 1 ay önce toplu yatırıp vize onayı alanları okudum. Tabiki her mülakat farklı bir deneyim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum