DV2022 Bekleme Odası
-
@Ferhat-977 bir konu hakkında fikriniz yoksa yazmayınız lütfen yanlış bilgi veriyorsunuz insanların aklı karışıyor. Yanlış bilmek yerine doğruluğunu araştırıp öyle yazman çok daha iyi olur
-
@Talhagokmenn https://www.greencardphotocheck.com/tr/
bu siteden fotoğrafınızın uygun olup olmadığına bakabilirsiniz. -
Bir süre önce para ile ilgili hiçbir sıkıntım kalmamış olmasına rağmen tekrar bankadaki para olayı benim için sıkıntı durumuna girdi.. yaşça büyük abilerim dert etme diyor ama ya çıkarsa diye düşünmekten kendimi alikoyamiyorum..
-
@Talhagokmenn bende 19 yaşındayım
-
Arkadaşlar geçersiz başvuru neyden kaynaklanıyor? Fotoğraf olsa sistem kabul ediyor. Hatalı foto olsa kabul etmez zaten. Bilgilerin doğruluğu olsa, çekilişten sonraki süreçte anlaşılır çekilişe etki etmez diye düşünüyorum. Ne sebep oluyor acaba çekiliş dışı kalmasına?
-
@EArslan Birden fazla başvuru.
-
@goblis birden fazla başvuru da o kadar fazla kişi yapmaz diye düşünüyorum. Başka sebepler olmalı çekiliş dışı kalan sayısının bu kadar fazla olması için. Ya da rakamlar gerçeği yansıtmıyor.
-
birden fazla basvuru dediniz ama yani benim içime kurt dustu şimdi :) basvuru yaparken sona gelip kaç defa attı farklı tarayıcılardan denedim inşallah birden fazla basvuru olmamıstır ne diyosunuz olmusmudur ??
-
@MrMuscle, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
birden fazla basvuru dediniz ama yani benim içime kurt dustu şimdi :) basvuru yaparken sona gelip kaç defa attı farklı tarayıcılardan denedim inşallah birden fazla basvuru olmamıstır ne diyosunuz olmusmudur ??
Success! yazısı gelmediyse sıkıntı olacağını sanmıyorum
-
@MrMuscle success yazısını görmediyseniz hiç bir problem yok o yazıyı gördükten sonra tekrar yaptıysanız geçmiş olsun.
-
@Rhonster tesekkurler yok1 defa gördüm ama insanın içine bi kusku düşüyor sorım dedim :)
-
@MrMuscle, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Tüm deneyişlerde aynı e-postayı kullandıysanız dert edinmenize gerek yok. Kullanılmış e-postayı sistem başka başvuru için kabul etmiyor.
-
@EArslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar geçersiz başvuru neyden kaynaklanıyor? Fotoğraf olsa sistem kabul ediyor. Hatalı foto olsa kabul etmez zaten. Bilgilerin doğruluğu olsa, çekilişten sonraki süreçte anlaşılır çekilişe etki etmez diye düşünüyorum. Ne sebep oluyor acaba çekiliş dışı kalmasına?
Sahte basvurular ve birden fazla basvuru yapanlar gecersiz sayiliyor. Bu araci kurumlarin verdigi sayilardan bahsediyorsaniz, onlar tamamen uydurma.
-
@Ferhat-977 Göstermiş olduğunuz istatistiği lütfen silin derim, çünkü insanlar görüpte kafası karışabilir, moralleri bozulabilir yani başvuracaktı belkide loto ona vuracaktı ama istatistiğe bakarak başvurmaktan vazgeçebilir.
-
@Ali-Ege-Can-0 ekim ayına kadar zaten bu yazı tarihe gömülür. 6 mayıstan sonra 366 olan sayfa sayısı 800 dayanacağı için kimse görmez kaldı ki resmi olarak yayınlanan istatistik başlığımız var
-
@ayvalik10 Hmmm... Anladım
-
@ayvalik10 Bu arada 8 mayısta açıklanıyor diye biliyorum ama
-
@Ali-Ege-Can-0 5-6 mayısta beleşçiler gelecek kayıt olma patlaması olup ilk defa yorum yazanlarla dolacak
-
@ayvalik10 "5-6 mayısta beleşçiler gelecek kayıt olma patlaması olup ilk defa yorum yazanlarla dolacak" cümlesini biraz daha açabilir misiniz? Anlamadım da 😅
-
@Ali-Ege-Can-0 5-6 mayısı bekleyin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
52
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum