Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar herkese merhaba, şu an ki durumum şu şekilde;
    -Açık öğretim son sınıf öğrencisiyim.
    -Annemin üzerine olan bir dükkanda ssk’lı çalışanım.

Fakat eylül ayından itibaren yeni bir okula başlıyacağım ve adres değişikliğim olucak.
    <>Şimdi sorum şu, ben ds260 formuna şu an ki bilgilerimi yazıp yolladıktan sonra eylül ayında nasıl yeni bilgilerimi ekleyebilir, formu update yapabilirim?

• Evet, DS260 formunu yeniden açtırıp güncelleme yapabilirsin.

• Sadece son adresinizi değiştirecekseniz bence formu yeniden düzenleme için açtırtmayın. Başka nedenler için de mülakatı etkileyebilecek ve yalan beyan konumuna düşürecek major konular değilse yine açtırmayın derim.

• ⭐⭐⭐⭐

@kayahan-sezen Evet yapabilirsin KCC ile uzun yazısma sonrası sistemin kilidini açtılar ve Ben bu işlemi dün tamamladım. Daha sonra re-submitted gerçekleştirdim. KCC den gelen cevaplar 2 günde bir geliyor bundan dolayı işlem biraz uzadı. Ama sonunda başarıya ulaştım.
    En önemli husus
    Mesajınız şu formatta yapmalısınız ve HERHANGİ BİR EK GÖNDERMEMENİZ GEREKİYOR.

Principal Applicant’s full name :
    Complete case number : 2019EU0000XXXX
    Date of Birth :MM/DD/YYYY

Istanbul May 30, 2018

Dear Sir / Madam

METİN

ISIM
    CASE NO

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

102

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.5k

| | | |