Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Los Angeles (California)

Taşındı California
120 44 10.2k 39

• @kingocali, içinde söyledi: Los Angeles (California)

@ibrahimasar Bir dahaki seyahate inşallah ;)

79645515_10158499945222908_271541340125265920_o.jpg

Siyah Corvette, sağa çek... Pıhh pıhhh...

• @ibrahimasar, içinde söyledi: Los Angeles (California)

Koskoca Los Angeles başlığında 7 tane mesaj var. LA para konusunda herkesi tedirgin ediyor galiba. Bir Miami kadar taliplisi yok. Yeterli param olsa belki LA da yaşamayı isterdim. Bir çok filmin çekildiği Hollywood un tanıdık bildik sokaklarında üstü açık classic bir araba ile turlamak güzel bir hayal olurdu.

Aslında LA o kadar da pahalı bir şehir değil veya en azından Miami'den pek de pahalı sayılmaz. Şehrin çok güzel yerlerinde makul fiyatlara alternatifler bulunabiliyor, kesinlikle SF gibi değil. Biz bir dönem Oakwood'da yaşamıştık ve kiramız da $2100 gibi birşeydi. Faturaları ben ödesem 1800e kadar düşüyordu bile ama uğraşmak istememiştim. Penthouse 2br bir daireydi, üstelik de bölgedeki tek yüksek katlı bina olduğu için müthiş şehir ve okyanus manzaramız vardı. Venice Beach hemen yanımızda, sahil 30 mt mesafede, Santa Monica yürüyerek 10 dk, downtown arabayla 10 dk. Trafik yok gibi, en sıkışık saatlerde bile car pool filan hiç sıkıntısız her bölgeye ulaşabilirsiniz. California düşünenler o kadar da gözlerinde büyütmemeli bence eğer LA akıllarındaki seçenekler arasında varsa. Abartıldığı kadar da pahalı bir şehir değil. Biz ordan sonra NY'a (kızmayın hemen NY da güzel tabi ama) gittiğimizde çok zorlanmıştık Los Angeles'ın rahatlığına alıştıktan sonra. Ben hala gitmek isteyen herkese tavsiye ederim.

Koskoca Los Angeles başlığında 7 tane mesaj var. LA para konusunda herkesi tedirgin ediyor galiba. Bir Miami kadar taliplisi yok. Yeterli param olsa belki LA da yaşamayı isterdim. Bir çok filmin çekildiği Hollywood un tanıdık bildik sokaklarında üstü açık classic bir araba ile turlamak güzel bir hayal olurdu.

Siz böyle yazınca içim sızladı, dayanamadım birşeyler yazmak istedim.

• @daydreamer, içinde söyledi: Los Angeles (California)

@ibrahimasar, içinde söyledi: Los Angeles (California)

@daydreamer, içinde söyledi: Los Angeles (California)

@ibrahimasar, içinde söyledi: Los Angeles (California)

Acıdın yani Los Angales'a.. Hadi LA e gidelim, yazıktır. :)

• @ibrahimasar Ortalık az bir durulsun, inşallah ilk fırsatta...

• Olur da konsolosluk açılır ve vize alabilirsem; Koreatown civarına yerleşmeyi düşünüyorum.Dil okulu da orada.Airbnb'den kalacak yer bakınca 600/800 dolar civarında güzel yerler var gibi kalmak için.Hayırlısı inşallah olur :)

Koskoca Los Angeles başlığında 7 tane mesaj var. LA para konusunda herkesi tedirgin ediyor galiba. Bir Miami kadar taliplisi yok. Yeterli param olsa belki LA da yaşamayı isterdim. Bir çok filmin çekildiği Hollywood un tanıdık bildik sokaklarında üstü açık classic bir araba ile turlamak güzel bir hayal olurdu

LA cop bir yer amerikanin son tahlilde 35ten fazla eyaletini gezdim bazilarinda aylarca kaldim ama LA ve California kadar insani yoran baska bir yer gormedim.
    Abartmayin bu kadar bence :) Bu arada insanlarida kotudur o yuzden uzak durmakta fayda var eger imkaniniz varsa.

• @Betfair39 Merhaba , sıcağı seven birisine hangi şehrleri önerirsiniz ?

• @Masda, içinde söyledi: Los Angeles (California)

sıcağı seven birisine hangi şehrleri önerirsiniz ?

California derdim herhalde :) tabi southern california...Ama hayat cok pahali ve amerikan ruyasini gerceklestirmek icin diger eyaletlere gore 5-10 sene daha fazla calismak zorundasiniz..

• @Betfair39 Teşekkür ederim. Ben başka bir eyalet tavsiye etmenizi bekliyordum doğrusu😁35 eyalet ve LA ile ilgili görüşünüzden dolayı.

• @Masda Sıcağı seviyorsanız Florida. California sahillerinde hava sıcak bile olsa Pasifik suları soğuk olduğundan denize giremiyorsunuz doğru düzgün mesela. Ama Florida öyle değil, deniz suyu nerdeyse çoğu aylar ılıktır ve hava da her mevsim daha sıcak seyreder.

• @daydreamer, içinde söyledi: Los Angeles (California)

@Masda Sıcağı seviyorsanız Florida. California sahillerinde hava sıcak bile olsa Pasifik suları soğuk olduğundan denize giremiyorsunuz doğru düzgün mesela. Ama Florida öyle değil, deniz suyu nerdeyse çoğu aylar ılıktır ve hava da her mevsim daha sıcak seyreder.

Çok teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

bu bölgeye gidip banka ile işi olan insanlar aşağıdaki kişi ile irtibata geçin ki sizlere yol göstersin
    https://tunchdiptas.com/
    hayat hikayesi
    https://www.youtube.com/watch?v=nlDKp8zDGag

• FB_IMG_1612021963318.jpg

• los angeles farmers marketten
    [img]https://i.imgur.com/9iAyhmb.jpg[/img]

• @Nothing-Man, içinde söyledi: Los Angeles (California)

Olur da konsolosluk açılır ve vize alabilirsem; Koreatown civarına yerleşmeyi düşünüyorum.Dil okulu da orada.Airbnb'den kalacak yer bakınca 600/800 dolar civarında güzel yerler var gibi kalmak için.Hayırlısı inşallah olur :)

Ve nihayetinde oldu. :) şimdi diğer başlıkta da yazdım buraya da kopyalamak istedim, çünkü mesafeler uzun ve ben çok deneyimsizim.Yanlış bir yol izlemek istemiyorum.

öncelikle hepinize merhabalar, ağustos 23'de dil okulu ile gideceğim şehir 🙂 sormak istediğim; okulum wilshire blvd suite 1050 adres olarak korea town.Ev olarak airbnb den bakmaktayım. Sadece korea town içinde mi bakmalıyım haritadan? kusura bakmayın abd büyük ve mesafeler haritadan anlaşılamıyor, bilenler yol gösteren olursa sevinirim.(ev arkadaşı vs arayan varsa iletişim kurarsanız da sevinirim.) teşekkürler.

• @Nothing-Man hayırlı olsun sevindim adına girdin mi girdin abd ye gerisi gelir :)

• @Rhonster Çok teşekkürler, şuan için farklı bir heyecan var tabi. Umarım her şey güzel olur :) Bekleyen isteyen insanlara yeni yollar açılır umarım.

• @Nothing-Man, içinde söyledi: Los Angeles (California)

@Nothing-Man, içinde söyledi: Los Angeles (California)

Olur da konsolosluk açılır ve vize alabilirsem; Koreatown civarına yerleşmeyi düşünüyorum.Dil okulu da orada.Airbnb'den kalacak yer bakınca 600/800 dolar civarında güzel yerler var gibi kalmak için.Hayırlısı inşallah olur :)

Ve nihayetinde oldu. :) şimdi diğer başlıkta da yazdım buraya da kopyalamak istedim, çünkü mesafeler uzun ve ben çok deneyimsizim.Yanlış bir yol izlemek istemiyorum.

öncelikle hepinize merhabalar, ağustos 23'de dil okulu ile gideceğim şehir 🙂 sormak istediğim; okulum wilshire blvd suite 1050 adres olarak korea town.Ev olarak airbnb den bakmaktayım. Sadece korea town içinde mi bakmalıyım haritadan? kusura bakmayın abd büyük ve mesafeler haritadan anlaşılamıyor, bilenler yol gösteren olursa sevinirim.(ev arkadaşı vs arayan varsa iletişim kurarsanız da sevinirim.) teşekkürler.

Okul'dan tavsiye aldın mı konaklama ile ilgili? Bana gönderdiler 5-6 yer, sana gönderilmediyse atayım buraya. LA'da öğrenci olan bir kaç kişiden ''La Brea'' bölgesinin nispeten uygun fiyatlı olduğunu duydum. Haritadan bakınca da temiz bir yere benziyor, araştır istersen o bölgeyi okula da yakın hem (+-3,2 mil). Zaten ilk etapta 1 ay'dan fazla kiralamamanı tavsiye ederim, gidip keşfettikten sonra kendin bir yer seçersin.

Güncelleme: Şöyle bir paylaşımlı oda buldum bak istersen ;
    https://www.student.com/tr-tr/us/los-angeles/p/sota-coliving-koreatown?university_slug=harvest-english-institute-los-angeles

• Merhabalar, Los Angeles'ta yaşayan ve ev arkadaşı vs arayan var mıdır? 30 Haziranda kısmetse taşınacağım.

Benzer Başlıklar

• San Francisco - Los Angeles Hakkında Yardım

Taşındı California destek los angeles mentor san francisco yardım
    6
    0 Oy
    6 İleti
    912 Bakış
    Murat Yilmaz 0M
    @yigitsagun Hocam selamlar, cupertino da bir arkadaşım yaşıyor. Çok güzel ve güvenli bir bölge olduğunu biliyorum. Ancak yeni gelecekler için başlangıçta paket dağıtımı, sonrasında uber yolcu taşıma gibi uygulamalarda giderleri karşılayabilecek bir kazanç sağlamak mümkün müdür? Konu hakkında destek olabilirsen çok sevinirim. Arkadaşım hanım olduğu için paket dağıtımı ve uber konularına çok halim değil ve kurumsal iş yapıyor.
  • San Jose (California)

California
    10
    1 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    Z
    Merhaba san francisco için ayrı başlık bulamadım. Eşim bilgisayar mühendisi bay area'daki bir şirketle işe alım sürecinde. 99 depremini adapazarı'nda yaşamış biri olarak depremden çok korkuyorum. Biz hep denver colorado düşünmüştük ama iş neredeyse mecbur oraya gideceğiz. Hayatın pahalılığından bahsedilmiş çokça. Çevredeki nispeten ekonomik güvenli yaşanabilir şehirler nerelerdir? Rekabet yüksek olduğu için rotanın san francisco taraflarına çevrilmesi beklemediğim bir şeydi.
  • Los Angeles Yakınlarında Yaşanabilecek Şehirler

Taşındı California
    16
    0 Oy
    16 İleti
    6k Bakış
    M
    @ayvalik10 , Evet yanlışlık oldu. Vermiş olduğunuz linkleri inceleyeceğim teşekkürler. Umarım işe yarar birşeyler çıkar. Ev bulabiliriz.
  • California

Sabitlendi California california los angeles san francisco san diego
    364
    1
    1 Oy
    364 İleti
    55k Bakış
    Emre KurtulmuşE
    @Selimdiskaya52 bizim sektör için çok bir eyalet farkı yok bence çünkü her eyalette geçerli bir sektör onun için eyaleti seçerken daha çok ben o şehri sever miyim iklimi vs bana uygun mu bütçem el veriyor mu diye bakın bence. Her eyalette oteller veya restoranlar var. Tek diyebileceğim şehir merkezlerine odaklı kalmak yeterli bence bu şekilde kaliteli otel veya restoranlara yakın olmuş olursun
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k