Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Zelene kendisiyle bir problemim filanda yok sadece beğenmedi bir yazı için @daydreamer a hakaret etti bende hakaret edemezsiniz dedim o kadar sonra bana sekti arkadaş çok belli çocuk üstüne özelden yazdı 😃 çocuk diyince alındı belli tam ergenlik çağında.

• @Zelene yalakaymışım milletin bir yerini yalayarak almışım yıldızları 😃 halbuki hiç kullanmıyordum yıldızları geçen gün gırgırı oldu diye taktım o kadar 😃

• birde cambly ile alakalı paylaştığım videolara laf atıyor bari ona sallama be çocuk hiç paylaşmayadabilirdim ama belki 1 kişiye faydası olur diye paylaştım bir yığın rezilliklerim var derslerde 😃 2 kelime anlatamıyorum bazen ama gene de attım çekinmeden 😃

• Hayatınızda tek kelime konuşmadığınız, hakkında tek satır mesaj yazmadığınız gibi hiçbir mesajını alıntılamadığınız, herhangi bir mesajından bahsetmediğiniz veya herhangi bir mesajına yanıt vermediğiniz; uzun lafın kısası hiç bulaşmadığınız birisi size özelden şöyle bir mesaj yazarsa ne yapmak gerekir;

Rai Rai:
    Çomarsın amk çomarı

Sadece insanları soğutan ve başka bir boka yaramayan

asalak bir çomarsın

it

• ⭐⭐

@Rai-Rai Konunun ne olduğu hiç mühim değil, herhangi bir şeyi eleştirme hakkınız sonuna dek var.. ancak hakaretle eleştirmek arasındaki farkı es geçip nasıl hepsini ifade özgürlüğü dahiline sokuşturabiliyorsunuz. Hakareti savunmak için ifade özgürlüğünü kalkan almak nasıl bir haletin ürünü. Bu hayatta hiç bir şey olamazsanız bile en azından sizden olmayan bireylere saygılı olmayı deneyin.

Saygı düzenin anahtarıdır.

• ⭐⭐

@Rhonster bir ara oturup o videolarını izleyeceğim paylasman da çok güzel kursu sadece sen almıyorsun faydan da oluyor devam et

• @daydreamer bana yazdıkları da aşağıda 😃

Senin zeka seviyene sokayım

sen kimsin ki sana düzgün konuşayım sokuk
    tipini görünce bile insan otomatik soğuyor böyle sektiresi geliyor insanın
    gönderi onay aldı yoksa iyi yardırmıştım sana da

"Cambly deneyimim" diye başlık aç belki sana sponsor olur youtube dan 🙂

artık seni

forumda yalaya yalaya yıldız kasmaya çalış salak insan seni

anana tükürürm

senin

istersen ver adresini

nasıl olduklarını uygulamalı olarak göstereyim

• @Zelene ilk iletileri editten kaldıracağım videoların hepsini baştan editliyorum şuan ve public atıyorum. 10 ar dakika ve izlenebilir böyle tıkandığım veya konunun saçma sapan yerlere geçtiği yerleri kaldırıyorum 😃

• bence tartışma yaratanlara cevap verilmemesi gerek, kendi kendine konuşsunlar. cevap verdikçe devamı gelecek çünkü. moderatöre rapor edilebiliyorsa yeterli olur

• ⭐⭐

@Rhonster aaa terbiyesiz yaa bana da mesaj yazmış ama bana ben seviyeye göre cevap veriyorum gibi birşeyler yazmış oradan cevap veremiyorum artık yazmış

• Bu ileti silindi!

• @Zelene çünkü engelledim kendisini

• Bu @Rai-Rai nin kuyruk acısı var heralde . Bana yok sesli güldüm yok askeriyeden içeri girince balığa döner falan. Kimsin sen basit bir er'sin en fazla ki her cümlenden belli oluyor. hayatında eline aldığın standart er silah ile devletin ağlamayın diye verdiği 10 kurşunu poligonda attın diye adam mı oldun sanıyosun sen insanları eleştirirken bir şey yok biz seni eleştirince küfür et ne ala memleket..

• boşverin arkadaşlar hemen konuyu değiştireyim ahanda ilk editim 😃

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

boşverin arkadaşlar hemen konuyu değiştireyim ahanda ilk editim 😃

Ooo başlıklar falan iyice youtuber olmuşsun kral. 😃

• ⭐⭐

@Rhonster tüm cambly maceranı bekliyoruz senin bütün dediklerini anlıyorum hoca da kalıyorum 😄

• ⭐⭐

@Rhonster Cambly kullanmak için seviye şart mı? Benim seviyem 10 üzerinden 1 gibi yazıları görünce çeviriyorum ama konuşma ve dinlemede sıkıntı var ama yazarsanız otomatik çeviriyorum aklımdan

• Arkadaşlar şu kanalı da tavsiye ederim.

• @Chandler tabii ne sandın 😃

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |