DV2022 Bekleme Odası
-
@emreaksu78 ds 260 formunuzu doldurmanız ile alakalı.Numaranız aktif olur.Ama ds formunu göndermezseniz görüşme de olmaz haliyle.
-
Bu ileti silindi! -
https://dvprogram.state.gov/application.aspx
arkadaşlar başvurular hala devam mı ediyor begin entry butonu mevcut görünüyor. -
@Serdar-Ali-Yaşar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
https://dvprogram.state.gov/application.aspx
arkadaşlar başvurular hala devam mı ediyor begin entry butonu mevcut görünüyor.Başvurular bitti.

-
başvurular bitti ama begin entry tuşu mevcut. 10 kasımda begin entry tuşu kalkmıştı şimdi tekrar koymuşlar

-
@Rai-Rai bulunduğun ortamın kurallarına uymak zorundasın düşünce yok senin o yazdığında hakaret var bütün yazdıklarını sil demedim dikkat ettiysen seviyesi belli arkadaş.
-
@Serdar-Ali-Yaşar bende gözükmüyor begin entry
-
başvurular bitti ama begin entry tuşu mevcut. 10 kasımda begin entry tuşu kalkmıştı şimdi tekrar koymuşlar

sanırım bilgilerinizi çalmaya çalışan dolandırıcı siteye düştünüz
-
@kaanvercetti sitede problem yok ya resmi site bir anlık bug oldu galiba onda.
-

Butonu kontrol ettim, bahsettiğiniz buton aynı sayfaya geri atıyor.
-
Bu ileti silindi! -
Aktif bir buton değil yani.
-
@Rai-Rai iltifatın için teşekkür ederim. boş zamanımı senin gibilerle geçiriyorum işte belki biraz insalık öğrenirsiniz diye.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rai-Rai forumda hiç kimseye hakaret edemezsiniz din dil ırk düşünce tarzı ne olduğu farketmeksizin yazınızı siliniz ve forum kurallarını okuyup bundan sonra ona uygun yazılar yazınız.
Katılmadığı fikirlere karşı kendi görüşünü ifade etmek yerine küfürlerle, türlü hakaretlerle cevap verenlere o kadar sık rastlanır oldu ki nerdeyse kanıksadık artık. Burada pek rastlamıyorduk ama, oluyor işte ara ara malesef.
Hem zaten forumda küfür hakaret ne ki! ülkenin dış politikası bile diğer devletlerin liderlerine sayıp söverek yürütülür oldu. İçeride zaten bırakın eleştiriyi, beğenilmeyen tek bir görüşe bile tahammül edemeyen, en ufak karşıt fikri devletin tüm gücüyle üstüne gidilmesi gereken düşmanlık olarak kabul eden bir yönetim anlayışı hakim oldu. Daha da kötüsü ise bunu görerek büyüyen koskoca bir nesil yetişti.
-
@daydreamer merak etmeyin barınamazlar burada geliyorlar iki etrafa tükürüyorlar sonra da gidiyorlar o kadar.
-
Bu ileti silindi! -
@Rai-Rai zeka seviyene ağır geliyor galiba yazılanları anlamak bir fikre katılmayabilirsin forumda bulunan bir çok kişinin fikri birbirinden farklı ama kimse kimseye hakaret etmiyor bunu medeni yollarla belirtiyor senin gibi seviyesizler ilk fırsatta hakarete başvuruyor çünkü 2 kelam etmesini bilmiyorsunuz.
-
ahaha birde özelden sövmeye başladı adres istiyor arkadaş

-
neyse engelledim kendisini
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ahaha birde özelden sövmeye başladı adres istiyor arkadaş

Ben anlamadım daha önceki iletilerini okudum gayet seviyeli bir hafta da insan niye böyle yapar ki istediği reaksiyonu alamadı diye mi

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum