Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976
  • Yasaklı

Bu ileti silindi!

• Aktif bir buton değil yani.

• @Rai-Rai iltifatın için teşekkür ederim. boş zamanımı senin gibilerle geçiriyorum işte belki biraz insalık öğrenirsiniz diye.

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rai-Rai forumda hiç kimseye hakaret edemezsiniz din dil ırk düşünce tarzı ne olduğu farketmeksizin yazınızı siliniz ve forum kurallarını okuyup bundan sonra ona uygun yazılar yazınız.

Katılmadığı fikirlere karşı kendi görüşünü ifade etmek yerine küfürlerle, türlü hakaretlerle cevap verenlere o kadar sık rastlanır oldu ki nerdeyse kanıksadık artık. Burada pek rastlamıyorduk ama, oluyor işte ara ara malesef.

Hem zaten forumda küfür hakaret ne ki! ülkenin dış politikası bile diğer devletlerin liderlerine sayıp söverek yürütülür oldu. İçeride zaten bırakın eleştiriyi, beğenilmeyen tek bir görüşe bile tahammül edemeyen, en ufak karşıt fikri devletin tüm gücüyle üstüne gidilmesi gereken düşmanlık olarak kabul eden bir yönetim anlayışı hakim oldu. Daha da kötüsü ise bunu görerek büyüyen koskoca bir nesil yetişti.

• @daydreamer merak etmeyin barınamazlar burada geliyorlar iki etrafa tükürüyorlar sonra da gidiyorlar o kadar.

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @Rai-Rai zeka seviyene ağır geliyor galiba yazılanları anlamak bir fikre katılmayabilirsin forumda bulunan bir çok kişinin fikri birbirinden farklı ama kimse kimseye hakaret etmiyor bunu medeni yollarla belirtiyor senin gibi seviyesizler ilk fırsatta hakarete başvuruyor çünkü 2 kelam etmesini bilmiyorsunuz.

• ahaha birde özelden sövmeye başladı adres istiyor arkadaş :D

• neyse engelledim kendisini

• ⭐⭐

@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

ahaha birde özelden sövmeye başladı adres istiyor arkadaş :D

Ben anlamadım daha önceki iletilerini okudum gayet seviyeli bir hafta da insan niye böyle yapar ki istediği reaksiyonu alamadı diye mi 🤔

• @Zelene kendisiyle bir problemim filanda yok sadece beğenmedi bir yazı için @daydreamer a hakaret etti bende hakaret edemezsiniz dedim o kadar sonra bana sekti arkadaş çok belli çocuk üstüne özelden yazdı :D çocuk diyince alındı belli tam ergenlik çağında.

• @Zelene yalakaymışım milletin bir yerini yalayarak almışım yıldızları :D halbuki hiç kullanmıyordum yıldızları geçen gün gırgırı oldu diye taktım o kadar :D

• birde cambly ile alakalı paylaştığım videolara laf atıyor bari ona sallama be çocuk hiç paylaşmayadabilirdim ama belki 1 kişiye faydası olur diye paylaştım bir yığın rezilliklerim var derslerde :D 2 kelime anlatamıyorum bazen ama gene de attım çekinmeden :D

• Hayatınızda tek kelime konuşmadığınız, hakkında tek satır mesaj yazmadığınız gibi hiçbir mesajını alıntılamadığınız, herhangi bir mesajından bahsetmediğiniz veya herhangi bir mesajına yanıt vermediğiniz; uzun lafın kısası hiç bulaşmadığınız birisi size özelden şöyle bir mesaj yazarsa ne yapmak gerekir;

Rai Rai:
    Çomarsın amk çomarı

Sadece insanları soğutan ve başka bir boka yaramayan

asalak bir çomarsın

it

• ⭐⭐

@Rai-Rai Konunun ne olduğu hiç mühim değil, herhangi bir şeyi eleştirme hakkınız sonuna dek var.. ancak hakaretle eleştirmek arasındaki farkı es geçip nasıl hepsini ifade özgürlüğü dahiline sokuşturabiliyorsunuz. Hakareti savunmak için ifade özgürlüğünü kalkan almak nasıl bir haletin ürünü. Bu hayatta hiç bir şey olamazsanız bile en azından sizden olmayan bireylere saygılı olmayı deneyin.

Saygı düzenin anahtarıdır.

• ⭐⭐

@Rhonster bir ara oturup o videolarını izleyeceğim paylasman da çok güzel kursu sadece sen almıyorsun faydan da oluyor devam et

• @daydreamer bana yazdıkları da aşağıda :D

Senin zeka seviyene sokayım

sen kimsin ki sana düzgün konuşayım sokuk
    tipini görünce bile insan otomatik soğuyor böyle sektiresi geliyor insanın
    gönderi onay aldı yoksa iyi yardırmıştım sana da

"Cambly deneyimim" diye başlık aç belki sana sponsor olur youtube dan 🙂

artık seni

forumda yalaya yalaya yıldız kasmaya çalış salak insan seni

anana tükürürm

senin

istersen ver adresini

nasıl olduklarını uygulamalı olarak göstereyim

• @Zelene ilk iletileri editten kaldıracağım videoların hepsini baştan editliyorum şuan ve public atıyorum. 10 ar dakika ve izlenebilir böyle tıkandığım veya konunun saçma sapan yerlere geçtiği yerleri kaldırıyorum :D

• bence tartışma yaratanlara cevap verilmemesi gerek, kendi kendine konuşsunlar. cevap verdikçe devamı gelecek çünkü. moderatöre rapor edilebiliyorsa yeterli olur

• ⭐⭐

@Rhonster aaa terbiyesiz yaa bana da mesaj yazmış ama bana ben seviyeye göre cevap veriyorum gibi birşeyler yazmış oradan cevap veremiyorum artık yazmış

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2022 Aşamaları

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    98
    1
    13 Oy
    98 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    Su basliktan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • 4 Oy
    120 İleti
    13k Bakış
    J
    dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k