Cambly deneyimim
-
@Rhonster, içinde söyledi: Cambly deneyimim
2 gündür yağmurlu gece elektrikler yok yükleyemiyorum kusura bakmayın biliyorum heyecanlısınız yeni videolar için bekleme de kalın :D
Bu videoları nasıl kaydediyorsun?
Kıza almayı planlıyorum. Kaydedip ara sıra izlemek istiyorum. -
@ibrahimasar Cambly nin kendi özelliği abi videoyu indirebiliyorsun ders geçmişi sayfasında hocanın düzeltmelerini filan herşeyi gösteriyor.
-
@Rhonster Bir şey seçmeye ve özellikle bir ayar yapmaya gerek yok yani.
-
@ibrahimasar yok
-
sanırm cambly, black friday muhabbetine %60 indirim yapmaya başlamış. ilgilenen varsa bir baksın derim..
-
@gucarslan doğru çok uyguna geliyor.
-
@Rhonster Bu konuyu ve videolarınızı paylaşmanızı forum için çok faydalı buluyorum. Emeğinize sağlık.
-
@Ryback ne demek elimden geliyor bende yapıyorum.
-
20.10.2020 tarihli yeni video https://youtu.be/PRFRGTwOkUE
-
24.10.2020 tarihli videoyu arka planda çok çıkan fan sesinden dolayı yüklemeyeceğim.
-
@Rhonster güzel gidiyorsun ilk durumuna göre.
Bir şey sormak istiyorum. Kaç ay devam etmeyi planlıyorsunuz bu uygulamaya zira pahalı gibi sanki. -
@mehmet-JS param olursa 1 yıl daha alacağım son 1 ayım kaldı.şuan çok uygun 1 yıllık haftada 3 gün 30 dk 4bin lirayamı ne denk geliyor verdiğin paraya değiyor.
-
@mehmet-JS sizin şu ilac ta aklıma yatmadı değil ama zaten 1 ay sonra bir ara vermek zorunda kalacağım o ara iyice düşünürüm
-
@Rhonster ben ILAC ile devam ediyorum. Çok memnunum. Daha önce araştırdın mı bilmiyorum ama istersen bir bak. Cambly den açık ara daha iyi bence.
-
@Rhonster Çabanı ve gayretini takdir ediyorum. Hem de burada diğer forum üyelerine rol model olman çok ince bir düşüncenin yansıması. Umarım green card olmasa bile bir şekilde Amerikaya gidersin. Ama umarım green card çıkar ve daha kolay gidersin. Ķim canı gönülden her hangi bir şey için kimsenin hakkını yememek kaydıyla gayret ediyorsa tüm tabiatın, atomların, nötronların, nöronların ve Yüce Yaratıcımızın dünya duzenine adapte ettiği bilimum görevli güçlerin ona destek olmasını diliyorum. Bu temennim sadece senin için değil tüm temiz düşünceli insanlar içindir.
-
@Drywall, içinde söyledi: Cambly deneyimim
@Rhonster Çabanı ve gayretini takdir ediyorum. Hem de burada diğer forum üyelerine rol model olman çok ince bir düşüncenin yansıması. Umarım green card olmasa bile bir şekilde Amerikaya gidersin. Ama umarım green card çıkar ve daha kolay gidersin. Ķim canı gönülden her hangi bir şey için kimsenin hakkını yememek kaydıyla gayret ediyorsa tüm tabiatın, atomların, nötronların, nöronların ve Yüce Yaratıcımızın dünya duzenine adapte ettiği bilimum görevli güçlerin ona destek olmasını diliyorum. Bu temennim sadece senin için değil tüm temiz düşünceli insanlar içindir.
Tüm kalbimle katılıyorum.
-
@Drywall @mehmet-JS iyi dilekleriniz için teşekkürler.
-
Bazı tavsiyeler var. Belki incelemek istersin. Çorbada tuzumuz olsun.
https://hbr-org.cdn.ampproject.org/c/s/hbr.org/amp/2018/07/how-to-improve-your-business-english
-
yeni video https://youtu.be/NU3EMV_hk4A
-
Merhaba; ilk ders ile 2.nci ders videosu kaldırılmış sanırım, izleymedim onları, tekrar ekleme şansınız var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum