2020 Başkanlık Seçimi
-
Texas kan kırmızı oldu. Fl de artık Trump dediğine göre az buz kesinleşti demek yanlış olmaz. Beklenmedik bir durum olmazsa Trump'un alacağını düşünüyorum. Ülkemiz açısından Trump'un daha iyi olduğunu düşünsem de bizler açısından Trump biraz sıkıntı olacak gibi.
-
@crazycells meclisi almaları dv2021 kazananlarını nasıl etkiler? Yoksa şimdiden hoşçakal Amerika demeli miyiz?
-
@ceronimo Meclisi demokratlar alacak gibi gozukuyor.
-
Arkadaşlar merhaba, Türkiye'den seçimi takip eden bizler için amerikanın hangi ulusal kanallarını takip etmemizi tavsiye edersiniz.
Çok fazla bilmediğim için önerilerinizi bekliyorum. (CNN, ABC News bildiğim sadece) -
@Ryback bu durum bizim gibi çekilişi kazananların lehine mi, aleyhine mi olur? Çok anlamadığım için soruyorum kusura bakmayın.
-

-
@ceronimo estafurullah. Şu an temsilciler meclisi demokratlarda. Senato ise cumhuriyetçilerde. Cumhuriyetçilerin köklü bir göçmenlik kanunu çıkarması için ikisinde kontrolünü almaları gerekiyor. Bu seçim sonucunda da temsilciler meclisi demokratlarda kalacak gibi gözüküyor. Eğer hem temsilciler meclisi hem senato cumhuriyetçilerin eline geçerse, geniş çaplı bir göçmenlik kanunu çıkarma ihtimallerinden çekiniyoruz.
-
@Ryback Çok teşekkürler açıklamanız için.
-
@Alpkan CNN olur, CBS News olur.
-
@ceronimo Rica ederim.
-
@Ryback Teşekkür ederim.
-
@Alpkan Rica ederim.
-
Posta ile kullanılan oylar sayılmadı dimi?
-
@smyael VOA Türkçe muhabirinin söylediğine göre Posta ile kullanılan oylar ilk sayılmış.
-
Verilere göre her ne kadar biden önde götürse de umarım trump seçilmez. Göçmen karşıtı Trumpın seçilmesi demek bizim GC maceramızın sonlanması demek. seçilirse bu onun son dönemi olacağı için elinden ne geliyorsa yapacaktır.
-
Başkanlık seçimini trump kazandı arkadaşlar.
-
Eyalet mavi de olsa kırmızı da olsa bir iki istisna hariç bütün büyük şehirler silme Biden,kırsal kesim taşra silme Trump
-
@DonTurcos, içinde söyledi: 2020 Başkanlık Seçimi
Eyalet mavi de olsa kırmızı da olsa bir iki istisna hariç bütün büyük şehirler silme Biden,kırsal kesim taşra silme Trump
Bu sana neyi çağrıştırıyor acaba :slightly_smiling_face: Bir yerlerden tanıdık geliyorda :slightly_smiling_face:
-
trump kazandım diyor da ortada resmi birşey yok algı yapıyor bence @MySea ntv delaware den yayın bile yapıyor yani amerikayı kuşattı türk medyası :)
-
Trump:
"Ben kazandım"
"Hiç bir şey olmasada kesinlikle bir şeyler oldu"
"Oylarımızı çalıyorlar,mahkemeye gideceğiz" :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum