Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

T.C. Pasaport Türleri ve Pasaport Başvurusu

Türkiye Cumhuriyeti
329 99 30.1k 68

Benzer Başlıklar

• Pasaport işlemleri Hk.

Türkiye Cumhuriyeti
    1
    0 Oy
    1 İleti
    29 Bakış
    Umut 6U
    Merhaba Arkadaşlar, Eski pasaportumda bulunan 12-13 tane vize "giriş / çıkış " olayı yeni pasaportuma eklenebilir mi yoksa her yeni vize başvurusu yaptığımda eski pasaportumu da götürmek zorundamıyım bu durum nasıl oluyor bilen varmı?
  • Türkiye'de T-Mobile Aktifleştirip Kullanma

Türkiye Cumhuriyeti
    9
    1 Oy
    9 İleti
    7k Bakış
    datanistD
    @ahsenaydgdu Ben, Amerika'ya gelmeden önce T-Mobile prepaid E-sim almaya çalışmıştım ama TR'den kredi kartını kabul etmedi. Daha öncesinde Skype üzerinden telefon numarası almıştım, konuşma kalitesi iyiydi.
  • T.C Vatandaşlığından çıkınca emeklilik durumu

Türkiye Cumhuriyeti
    40
    1 Oy
    40 İleti
    1k Bakış
    R
    Benimde sorum, Amerikan vatandasi olduktan sonra neden Turk Vatandasligindan cikmak istiyorsunuz? Sizin icin avantaji nedir?
  • 2 adet gecerli pasaport'a sahip olmak

Taşındı Türkiye Cumhuriyeti
    46
    1 Oy
    46 İleti
    18k Bakış
    H
    Selamlar, bir soru sormak istiyorum. Benim de halihazırda 2 adet bordo pasaportum bulunmakta. Arnavutluk’a girerken 10 yıllık pasaportumla giriş yaptım fakat şimdi bu pasaportu vize başvurusu için konsolosluğa vereceğim. Ülkeden çıkarken aynı pasaportla çıkmak zorundayım sanırım. Bunu sormak istedim. Farklı bir pasaportla çıkmak istediğimde sorun yaratılar mı? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k