Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amazonda prime uyesi olan yada alici hesabi olan kac kisi ?

Taşındı İlan ve Duyuru
12 9 433 8

Benzer Başlıklar

• TIR EHLİYETİ OLAN TEAM ARKADAŞI ARANIYOR

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    95 Bakış
    M
    Arkadaşlar merhaba Yeşilkart forum dan bir arkadaşımızın şirketinde Grencard sahipli tır ehliyeti olan team olarak çalışacak şöför aranıyor haftalık 3000 dolar net maaşı yeme içme dahil yasal sürme dışına çıkılmadan herşey yasal olacak şekilde ilerliyecek bilgi almak isteyen ulaşabilir Muhittin +1 (937) 397-0397
  • 5 Oy
    3 İleti
    274 Bakış
    T
    Selamlar. DTF baski kullaniyorum.
  • 3-5 ay içinde Amerika'dan Türkiye'ye gelecek olan var mı?

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    147 Bakış
    Yusuf TokY
    Merhaba, samsung galaxy book 4 pro almak istiyorum ancak türkiyede yok, amerikadan buraya haziran-ağustos arası gelecek olan varsa gelirken alıp gelebilir mi ? İletişimi kurarız eğer öğrenci olan veya tanıdığı olan varsa daha iyi olur bir miktar indirim yapıyor çünkü.
  • En Yakın İş için Hemen Amazona Gidin

İlan ve Duyuru
    9
    1 Oy
    9 İleti
    908 Bakış
    hayallerabdH
    WaT için bulunduğum dönem Albertsons marketinin alışveriş kartını kullandığım için hala mail gelmeye devam ediyor.. az önce "We're Hiring - Apply Today" diye bir mail geldi.. sanırım ıp dolayısıyla ben linki açamıyorum (google üzerinden de firmanın sitesine ulaşamadım) ama Amerika'da olup iş arayan arkadaşlar bir sitesine girip kontrol ederlerse özellikle şu sıkıntılı dönemde, belki size göre de bir pozisyon vardır..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k