DV2022 Bekleme Odası
-
@tuncayarat https://www.greencardphotocheck.com/tr/ bu siteden fotografınızı kontrol ettiniz mi ?
-
Merhabalar, başvuru için pasaport için daha önce çektirilen fotoğrafı tarayıp yüklemek bir problem teşkil eder mi?
-
henüz üniversite mezunu olmayan ama okuyan bir kişi başvuru forumdan lise mezunu olarak mı seçmesi gerekiyor ?
-
@yigitsagun evet ettim hic bir sorun yok
-
@Birkan-Öztürk pasaport fotoğrafının ölçüleri dv lottery için uygun değil. ayrıca son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf lazım
-
@tuncayarat ilginç başka bir tarayıcıda deneyin
-
@Birkan-Öztürk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar, başvuru için pasaport için daha önce çektirilen fotoğrafı tarayıp yüklemek bir problem teşkil eder mi?
Fotoğrafın biometrik olmaması gerekiyor ve son 6 ay içinde çekilmiş olması gerekiyor.
-
@yigitsagun Fotoğraf son 6 ay içerisinde güncel fotoğraf ölçüleri kendim ayarlayıp yüklesem?
-
@yigitsagun tamamdır oldu, tesekkür ederimm
-
@Birkan-Öztürk tabi neden olmasın ama dikkat edin
-
Herkese bol şanslar dilerim
Ben bu sene son kez başvuru yapıyorum Mayıs ayında kazanamadiniz ibaresini gördüğüm an turist olarak giriş yapicam başka yollar ile kalmayi denicem green kart herhalde bana cikmayacak umarım gerçekten isteyen kişilere şans güler
Tekrar bol şanslar dilerim -
@bakk25, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkese bol şanslar dilerim
Ben bu sene son kez başvuru yapıyorum Mayıs ayında kazanamadiniz ibaresini gördüğüm an turist olarak giriş yapicam başka yollar ile kalmayi denicem green kart herhalde bana cikmayacak umarım gerçekten isteyen kişilere şans güler
Tekrar bol şanslar dilerimkeşke o kadar basit olsa hocam :)
-
@efe-boyunda biyometrik olarak çekilirseniz fotoğrafı kafanız büyük kalıyor ve omuzlar gözükmüyor.
-
@efeozgur35 zor olan bir şey yok uçağa biniceksin gidiceksin sonrası senin elinde 👍
-
Sayfalarca aynı soruları görünce keşke başvuru bir hafta sürse diye düşünüyorum 🤪 bekleme odamız eski haline dönse
-
yahu arkadaş, ne yapsak - itibar alıyoruz. Biyometrik fotoğrafta kafa büyük kalmıyor, Türkiye standartları için olan biyometrik için omuzları fotoğrafa almadıkları için kafa büyük kalıyor.
-
Sanırsam bu gidişle forumda en honestless ben olacağım
-
@bakk25 Turist vizenizin süresi bitince kaçak statüsüne düşmemeye dikkat edin.Kaçak olmak ileride GC alma imkanınız olursa size büyük engel oluşturur.''Pirince giderken evdeki bulgurdan olmak.''
-
@Zelene bu başlıkta 4.9k ileti var ve yeni üyelerin hepsini okumak için zamanı olmayabilir, anlayışlı olmak lazım.
-
@hurricane, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bakk25 Turist vizenizin süresi bitince kaçak statüsüne düşmemeye dikkat edin.Kaçak olmak ileride GC alma imkanınız olursa size büyük engel oluşturur.''Pirince giderken evdeki bulgurdan olmak.''
Evet hepsinin farkindayiz ailecek, planlarimiz yolunda gider ise sorun olmaz diye umuyoruz.
Umarim çekiliş bu sefer yüzümüze güler de stresli maceralara atılmayiz. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum