DV2022 Bekleme Odası
-
Bugün kendi cep telefonumdan fotoğraf çektim fakat 240 kb olmak yerine 2 mb idi. Boyutu nasıl düşürebilirim?
-
@Batuhan-Tirakioğlu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@goblis simdi ben anlamadim, ben pasaportta yazani yazicam da sonra bu adam orda province diye girdigini burda city diye girmis demicekler mi
Demeyecek :) eger cok buyuk bir sehir olsaydi zaten ilin ismini yazmazlardi, ilce veya semt yazarlardi. Buradaki bilgilerde asil amac kimin secildigini tespit etmek, siz de takdir edersiniz ki Turkiye'deki butun "Batuhan Tirakioglu"lar oraya "Turkiye" diye yazarsa, ya da cok buyuk bir sehir olan "Istanbul" diye yazarsa kimin secildiginin anlasilmasi daha zor olacak. Turkiye'de ayni isimli ve ayni gun dogan kisiler var.
O nedenle kendiniz hakkindaki kimlik bilgileri neyse direkt onu yazabilirsiniz.
-
Bence de yanlis anlasilmalari onlemek icin biz kendimiz icin iyiyi dileyelim @önder-çalışkan bey :)
baskasi icin negatif sonuc dilemeye gerek yok.
-
@crazycells yanlış anlaşıldıysam özür dilerim arkadaşlar. kusura bakmayınız.
-
@dreamcountry zaten sen çektikten sonra başvuru kriterlerine göre programla ayarlaman lazım ozaman da sistem otomatik olarak boyutu küçültüyor.
-
merhabalar benim pasaportumun geçerlilik tarihi 3 ay önce bitti bu pasaportum ile başvuru yapabiliyor muyum?
-
@hector Başvuru tarihi itibari ile geçerli bir (süresi dolmamış) pasaport ile başvuru yapmanız gerekli. Bu halde başvursanız bile hakkınız kaybolur.
-
@hector hem sorduğun soru mantıksız hem de aynı soruyu birden fazla yerde sorulmaz forumun kuralıdır. Başvuru şartında diyor ki pasaport şartı var. Bu ne anlama geliyor ondan mantıksız yazdım.
-
Merhaba, bir şey sormak istiyorum. Posta adresi kısmına su an oturduğum adresi girdim ama ikametgah adresim baska yer, sorun olur mu?
Not 8 ay önce taşındım ama adresi daha duzeltmedim. -
Başvuru ekranında yapılan herhangi bir hata elenme sebebi olabilir mi ? Deneyimleyen ( Allah göstermesin :) ) bilen duyan var mıdır ?
-
Ben direk il olarak yazdım. Eski kimlikte KONAK yazıyordu ama yeni kimlikte baktım göremedim. O sebepten city dediği için Izmir yazdım geçtim. Umarım problem teşkil etmez :)
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bence de yanlis anlasilmalari onlemek icin biz kendimiz icin iyiyi dileyelim @önder-çalışkan bey :)
baskasi icin negatif sonuc dilemeye gerek yok.
City diyor yani direk ili yazmamız gerekmiyor mu :) özellikle herhangi başka bir şey yazılmasın diye yanına açıklama yapmışlar. Bence direk İl yazmak gerekli :D
-
@efeozgur35 yani çok kez tartışıldı bu konu. Onceki yazilari okuma firsatiniz olursa bir cok kisinin gerekli aciklamayi yapmis olacagini goreceksiniz. İnsanlar bu forumda birbirlerine yardimci olmaya calisiyorlar, fakat nihayi karar size ait tabi. Onceki yazilan iletileri okumanizi tavsiye ediyorum. 140 .sayfadan sonra ozellikle. Fikir sahibi olacaksinizdir.
-
@crazycells Geç cevap için üzgünün bildirim gelmedi. Hiç evlenmedim çocuk eski kız arkadaşımdan. Oradaki doğum belgesinde soyadımı verdim. Türkiye'de çocuksuz görünüyorum ve istesem de şuan bildirim yapamam annesinin'de yanımda olması gerekiyormuş. Annesi'de anlamsız biçimde çocuğu Türkiye'ye kaçırırım diye Türk vatandaşlığı almasını istemiyor. Annesin'den fotoğraf istedim bakalım gönderirse başvuru yapıcam.
-
yerimizi alalım bakalım
-
@frk34 sorun olmaz.Adresinizi en yakın zamanda nüfus müdürlüğünün e-devlet hizmetlerinden de güncellerseniz iyi olur.
-
Merhaba 2012 yilinda bosandim . ilk evliligimden bir kizim var. Fakat 2 yildir kendisini goremiyorum. Basvuruda kullanabilecegim uygun bir resmi yok ne yapmaliyim
-
@crazycells
Merhaba hocam ben başvururkenCity/Town : MERKEZ
District/country/province/state : ZONGULDAKşeklinde kayıt oldum sizce sıkıntı olur mu?
-
Washington D.C de Diversity (Green Card) çekilişlerine katılmak için geçen sene getirilen, çekilişe başvuracak asıl başvuru sahibinin geçerli bir pasaportu olması gereklidir şartının iptali isteğiyle dava açılmış, davanın muhatabı Amerika Dışişleri Bakanlığı dava ismi
E.B. v U.S. Department Of StateBenim anladığım kadarıyla davanın amacı getirilen pasaport şartının hukuksuz olduğu, 30 günlük yorumlama süresinin beklemediği ve istisnadan yararlanılıp kuralın devreye sokulduğu, pasaport kuralının fakir ülkelerdeki insanlar için mağduriyet oluşturduğu ve bunun Çeşitlilik vizesinin ruhuna aykırı olduğundan bahsedilmiş, bu sebeplerden ötürü pasaport şartının kaldırılması talep ediliyor
Dava dosyasını incelemek isterseniz pdf mi aşağıya bırakıyorum, dava dv 2022 başvuru süreci sonundan daha önce sonuçlanırmı bilmiyorum, dava sonucunda ne tür kararlar çıkabilir onuda kestirmek çok zor ama gelişmelerden haberdar oldukça burayı bilgilendireceğim ⬇️
-
Başvuru esnasında
City/Town : MERKEZ
District/country/province/state : ZONGULDAKŞeklinde doldurdum sizce sorun yaşar mıyım?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum