DV2022 Bekleme Odası
-
2020 güme gitti tekrar başvurumu yaptım. İlk 5000 çıkarsa ne ala. Çıkmazsa bidaha da yokum. Yaş 54 yeter gari.
-
passaport yenilemeye gittiğimde beyaz üstlü fotoğraf olduğundan siyah üstlü bir fotoğraf çekildim ayak üstü daha uygun olacağını söylediler. passaport için çekildiğim fotoğraf ile başvuru yapsam acaba sıkıntı yaşarmıyım ? buraya da ekleyebilirim görmeniz açısından.
-
@Enes-Aslan pasaport için çekilen biometrik onunla değil ilk çekildiğin vesikalık halini fotoğrafçıdan ister misin
-
merhaba bu fotografı nerden kontrol edebilirm
https://hizliresim.com/H47frr -
www.idphoto4you.com @Erdem-Akdemir united state - passaport & visa - single photo seçip kontrol edebilirsiniz sanırım
-
@hurricane çok teşekkür ederim.
-
@Rhonster Bu muydu "hayat memat meselesi"? :)
Buradaki adı cream ama bizdeki tadı yok tabii ki. Nasıl ki mozzarella ile kaşar hemen hemen aynı ama bizim için farklı. Kaşarın tam karşılığı kashkaval oluyor. Kelime anlamıyla açıklanabilecek bir şey değil. -
@knnrn heyecan iyidir abi :D
-
@Erdem-Akdemir
ayarları yapıldıysa aşağıdaki linklerden kontrol edebilirsin
https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker
https://www.greencardphotocheck.com/tr/
www.visafoto.com -
@greennkml, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
2020 güme gitti tekrar başvurumu yaptım. İlk 5000 çıkarsa ne ala. Çıkmazsa bidaha da yokum. Yaş 54 yeter gari.
Bodrumdamısın @greennkml abi. Gari demişsin ya ondan şeyettim.. Ben Bodrumdayım ondan sordum. Valla 2020 kazanımıyla gidebilseymişin iyiymiş. 2 sene 3 sene habire geri atıp duruyo bizi bu green card zaten.
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar
dv 2022 formunda kafama takılan bir kısmı sormak istiyorum.
ben bulgaristan doğumluyum ve 30 yıldır türkiyede ikamet etmekteyim. dv 2022 formunda bulunan 6. maddede yer alan Country of eligibility for the DV program kısmını evet veya hayır seçeneklerinden hangisini seçmeliyim. Türkiye üzerinden başvuru yapmak istiyorum -
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 yıldır aynı işyerinde çalışıyorum.Olasi bir çekilişi kazanirsam greencardin işyerinden mazeret olarak greencardi gerekce gösterirsem istifa etsem bile tazminat alır mıyım ?
-
@Ali-Dmr evet hocam numara çıkmadan hata verdiyse endişe etme yeniden dene takı numara çıkana kadar.
-
@Ali-Dmr nice mutlu yaşlara
-
@Ali-Dmr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar sevgili forum üyeleri. Doğum günüm olması hasebiyle kendimce bir totem yapıp bugün başvurmak istedim. Formu doldurup ''continue'' seçeneğine tıkladıktan sonra sayfa hata verdi. Sayfayı yenilediğimde ise tekrar captcha kodu çıktı. Şu aşamada aplikasyon numarasının yazdığı ekrana ulaşana kadar tekrar tekrar denemeli miyim? Açıkçası yaptığım her bir denemede arka planda bir çekiliş başvurusu yapıyor olmaktan endişe ediyorum.
success - confirmation number sayfasını gorene kadar başvurmaya devam etmelisiniz.
-
@Senay-VATANSEVER, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar
dv 2022 formunda kafama takılan bir kısmı sormak istiyorum.
ben bulgaristan doğumluyum ve 30 yıldır türkiyede ikamet etmekteyim. dv 2022 formunda bulunan 6. maddede yer alan Country of eligibility for the DV program kısmını evet veya hayır seçeneklerinden hangisini seçmeliyim. Türkiye üzerinden başvuru yapmak istiyorumBulgaristan çekilişe katılmaya uygun bir ülkedir. Evet seçeneğini olduğu gibi bırakmalısınız, Türkiye üzerinden ya da Bulgaristan üzerinden başvuru yapmanız şansınızı etkilemeyecek doğduğunuz yer Bulgaristan olduğu için oranın kotasından çekilişe dahil olacaksınız fakat orada mülakata gireceksiniz diye bir zprunluluk yok merak etmeyin eğer kazanırsanız.
-
@Enes-Aslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
passaport yenilemeye gittiğimde beyaz üstlü fotoğraf olduğundan siyah üstlü bir fotoğraf çekildim ayak üstü daha uygun olacağını söylediler. passaport için çekildiğim fotoğraf ile başvuru yapsam acaba sıkıntı yaşarmıyım ? buraya da ekleyebilirim görmeniz açısından.
Pasaport için çekilen fotoğraf greencard çekilişine katılmaya uygun bir fotoğraf değildir, en başta pasaport için çekilen fotoğraf-çözünürlüğü dikdörtgen şeklinde, greencard'a başvururken istenilen şekil karedir. Yani tüm kenarları eşit ölçüde olmalıdır (600x600). Fotoğrafın düzenlenmemiş, el sürülmemiş halini alabilirseniz fotoğrafı kendiniz çekilişe uygun hale getirebilirsiniz, yapamazsanız forumdakiler yardımcı olmaya çalışır.
-Fotoğrafı dijital olarak teslim aldığınızdan emin olun, mail üzerinden kendinize göndertebilrisiniz. -
@panigale1299s teşekkür ederim
-
@kaanvercetti cevap için teşekkür ederim. Yalnız ben yinede Türkiye kontenjanından başvurmak istiyorum çünkü Bulgaristan’da Doğum ismim farklı Bulgaristan pasaportumdaki ismim farklı. Forumu Türkiye bilgilerimle dolduruyorum yinede yes olarakmı işaretlemeliyim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum