Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

finansal sponsorluk nasıl alınır

• ben öğrenciyim yeşil kart kazandıktan sonra vize alabilmek için banka hesabımızda 10 ile 25 bin dolar arası para göstermek gerekiyor ve benim maddi durumum yok bunun için finansal sponsorluk nasıl alabilirim

• @kae26, içinde söyledi: finansal sponsorluk nasıl alınır

ben öğrenciyim yeşil kart kazandıktan sonra vize alabilmek için banka hesabımızda 10 ile 25 bin dolar arası para göstermek gerekiyor ve benim maddi durumum yok bunun için finansal sponsorluk nasıl alabilirim

Sayın @kae26,
    Yesil kart değişik nedenlerden dolayı alınabilir. Hepsinde finansal sponsorluk ihtiyacı yoktur. Öğrenci vizesi alabilmek için finansal durumunuzun yeterli olması gerekir. Sizin sorunuz öğrencilik vizesi almak için sponsorluk mu yoksa yeşil kart almak için sponsorluk mu tam olarak anlayamadım. Eğer konu yeşil kart sponsorluğu ise sizin hangi yoldan yeşil kartı aldığınız önemlidir. Genelde sizin için başvuruda bulunan kişi veya firmanın yeşil kartinizi için ayni zamanda finansal sponsor olması gerekir, Bazen bu yeterli değil is ek sponsor bulunabilir. Ek sponsorun mümkün ise bir aile üyesi olması ve yeşil kartlı veya ABD vatandaşı olması tercih edilir.

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    8 İleti
    269 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @dkazanci, içinde söyledi: 2B Kategorisi Sponsorluğu & Re-Entry Permit ile Yeşil Kartın Devamlılığının Sürüdürülebilmesi Sayın Avukat @Claudia-J-Muslu Hanım, Merhaba, Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. CBP’ye başvurmak derken kastettiğiniz nedir acaba? Ayrıca, tavsiye edebileceğiniz ve LA CBP ile temasa geçebilecek bir kişi var mıdır? Bu durumda, annem SB1 (ya da yeni bir IR vizesi) için onaylanırsa, kardeşim için yapılan F2B başvurusu orijinal öncelik tarihiyle geçerli olmaya devam eder mi? Ayrıca, kardeşimin sponsorluğunun orjinal öncelik tarihi korunarak babama geçebilme gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Yani babam başvuruya co-sponsor olarak eklenebilir mi? Son olarak, kardeşim için aynı anda iki göçmen başvurusu beklemede olabilir mi? Bu konuya verdiğiniz ilgi ve zaman için çok teşekkür ederim. İyi bir hafta geçirmenizi diliyorum. Hürmetlerimle, Sayin@dkazanci, uzun sure yurtdisinda kalan kisi icin biz CBP ile Bostonda temasa gecebiliyoruz. Bu American Immigration Lawyers Association uyeleri ve Boston CBP ile olan iyi iliskiye dayanmaktadir. Bu durum hem onlarin hem de bizim isimizi kolaylastirmaktadir. LA CBP ile temasa gecebilecek bir avukat tanimiyorum. SB1 vizesini biz genelde tavsiye etmiyoruz. Teoride her ne kadar iyi bir vize isede pratikte alinmasi cok zordur. SB1e basvurmadan detayli inceleme gerekir. Ana vize gecerli oldugu surece ona bagli vize de gecerli kalmaya devam eder. Diger sorulariniza butun bilgi ve belgelerinizi ncelemeden yanitlamam mumkun degildir. Detaylara bakmadan yalnis bilgi paylasiminda bulunulabilir. Kolayliklar dilerim.
  • Eşimin ikinci evliliği için Green Card sponsorluğu

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    167 Bakış
    ?
    @Claudia-J-Muslu Teşekkür ederim
  • 2 Oy
    5 İleti
    6k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @eren57tr, içinde söyledi: Eb3 vizesi ile iş nasıl bulabilirim? Siz yardımcı oluyor musunuz? Sorudan da anlaşılacağı gibi 2-3 aydır eb3 vizesiyle ilgilenmekteyim. Bazı aracı kurumlar var ama güvenemiyorum. Çok büyük rakamlar istiyorlar. Kendi başımıza iş bulamaz mıyız? Sayın @eren57tr, Türkiye’den ABD’de EB3 ile is bulup gelmek çok zor bir işlemdir. Öncelikle sizin özelliklerinizin ise uyması ve ABD’de bu konu ile ilgili yeterli eleman bulunmadığının tespiti ve onayı gerekir. Buna “testing the labor market”, is piyasasını test etmek deniyor. Bu testi, size is verecek firma, Is Bakanlığına bağlı birimlere başvurarak yapıyor. Ayrıca bu firmanın ABD’de ise kalifiye eleman bulamadığını ispat etmesi gerekiyor. ABD’de is bulmak istiyorsanız öncelikle ABD’de bulunmanız bunu kolaylaştıracaktır. Teşekkürler.
  • 1 Oy
    3 İleti
    320 Bakış
    C
    @Claudia-J-Muslu cok tesekkurler Claudia Muslu Hanim. Sagolun.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k