Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor
-
@crazycells merhabalar ben suriye uyruklu türkiyede yaşayan biriyim. geçerli bir pasaportum var ancak zamanında türkiye ye giriş yaptığımızda pasaportuma giriş kaydı yapılmadı. sadece ülke içerisinde geçici koruma belgesi verildi. acaba bu durumda ben dv-2022 green card başvurusunda bulunabilir miyim ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. saygılarımla
-
@hadeel1998, içinde söyledi: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor
@crazycells merhabalar ben suriye uyruklu türkiyede yaşayan biriyim. geçerli bir pasaportum var ancak zamanında türkiye ye giriş yaptığımızda pasaportuma giriş kaydı yapılmadı. sadece ülke içerisinde geçici koruma belgesi verildi. acaba bu durumda ben dv-2022 green card başvurusunda bulunabilir miyim ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. saygılarımla
Evet, pasaportunuz gecerliyse sorun olmaz.
-
merhabalar - bir arkadaşım için 2022 başvurusunu yaparken - eş pasaport var ancak çocuk küçük henüz pasaport u yok
çocuk için pasaport şartı var mıdır ? -
@albayrakkosova, içinde söyledi: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor
merhabalar - bir arkadaşım için 2022 başvurusunu yaparken - eş pasaport var ancak çocuk küçük henüz pasaport u yok
çocuk için pasaport şartı var mıdır ?hayir, sadece ana basvuru sahibinin pasaportu olmasi yeterli.
-
@crazycells çok tşekkürler
-
@hadeel1998 Bunun için pasaportunuz olması yeterli.
-
Arkadasima basvuru yapiyoruz sistem cok yogun sanirim . Ilk sayfa formunu doldurduktan sonra sistem kapaniyor.
-
Fotoğraf uygunluğunu kontrol edebileceğimiz bir link var mı?
-
@SEDADES
Günaydın toplam 3 tane mevcuttur.
https://www.greencardphotocheck.com/tr/
https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker
www.visafoto.com -
Merhaba. Benim pasaportumun süresi 10 Ekim tarihinde doldu. Şu an süresi geçmiş bı pasaport ancak başvuru süreci olan 2 Ekim ve 10 Kasım arasında kalıyor tarih olarak. Şu an bu pasaport ile başvuru yapsam, daha sonra yenilesem sorun olur mu? Çıkmazsa boşuna pasaport ücreti vermek istemiyorum.
-
@EF_Y yonergede aynen su yazili "Başvuru sahibinin geçerli ve süresi dolmamış uluslararası seyahat için uygun olan pasaportunun.." o yuzden yeni pasaport cikartmalisiniz, eger 10 ekimden once basvuru yapsaydiniz sorun olmazdi. sure ile ilgili yaptiginiz yorum zorlama olur, gecerli ve suresi dolmamis pasaport gerekiyor basvuru aninda. kolay gelsin.
-
@EF_Y, içinde söyledi: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor
Merhaba. Benim pasaportumun süresi 10 Ekim tarihinde doldu. Şu an süresi geçmiş bı pasaport ancak başvuru süreci olan 2 Ekim ve 10 Kasım arasında kalıyor tarih olarak. Şu an bu pasaport ile başvuru yapsam, daha sonra yenilesem sorun olur mu? Çıkmazsa boşuna pasaport ücreti vermek istemiyorum.
10 Ekim'den once basvuru yapabilirdiniz; ama maalesef su an basvuru icin yeni bir pasaport gerekiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum