DV2019 bekleme odası
-
@madtol güzel temennilerin için teşekkürler işallah gönlünce olur
-
Yönerge Türkçe olarak eklenmiş.Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2019-Instructions-Translations/DV-2019-TURKISH.pdf -
@ikizbabasi bilgi için sağolasın :)
-
@ikizbabasi gecen yilin aynisi, ben bir degisiklik farkedemedim. Genel olarak dikkat edilmesi gereken, es ve cocuklardan vize alabilecek herkes basvuruya eklenmeli, yeni bir fotograf ile basvuru yapilmali.
-
@crazycells ingilizce yönergede de bir değişiklik yoktu.Bugünde inceledim bir değişiklik göremedim.Artık satır aralarını tekrar okumak gerekecek sanırım.
-
@ikizbabasi yok, ben de satir satir okudum ingilizcesini. Bir degisiklik yok, kuraya girebilecek ulke listesinde bile degisiklik yok :)
-
İran bile var listede ama sanırım güncelleme yapılmadı son karardan sonra.
Umarım bu senenin şanslıları arasına gireriz forumca :) -
@crazycells basvuru videosunu bu siteye mi yoksa youtube a mı atıyorsunuz? Evde fotoğraf çekimi videosunu bulamadım daha yüklemediniz ondan mı acaba?
-
@crazycells basvuru videsonun bu siteyi mi yoksa youtube a mı atıyorsunuz? ve evde fotoğraf çekimi videosu gelecekti bulamadım. daha yüklenmedi mi yoksa ben mi bulamıyorum ?
-
@onur16 henuz yukleyemedim sayin Onur16, birkac gune hazir olmus olur. cekimler bitti ama video editing bitmedi :)
video'yu hem buradan, hem facebook grubunda, hem de youtube kanalinda bulabileceksiniz :) -
Bugün başvurular başlıyor. Birazdan gidip amerikan elçiliğinin olduğu yerde fotoğrafcı var amerikan elçiliğinin sitesinde önerilen fotocuların listesinde bir sütüdyo. eşim ben ve kızımız resim çekileceğiz.
Karnımda bir kelebek var bakalım hayırlısı uzun heyecanlı bekleyişli ve umudu bol duası bol olan bir sürece giriyoruz.
Crayzcells başvuru yapmıyoruz senin videon gelesiye kadar.
Fotoğrafcı muhtemelen bilir ama özellikleri 24 bit oranında çekilecek greencard özellikleri olacak şekilde diyeceğim bunun dışında demem gereken birşey varmı acaba ? fotoğrafları mail olarak isteyeceğim başvuru için. -
@takip video geldi hocam. Gözden kaçırdınız herhalde ;
Aşağıda konusu var. -
@smesut DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@takip video geldi hocam. Gözden kaçırdınız herhalde ;
Aşağıda konusu var.yok o videoyu biliyorum izledim, dediğim @crazycells birde başvuru videosu hazırlayacakdı onu kastetmiştim. Biz garanti olsun hata filan yaparız diye stüdyoda çekineceğiz.
-
@takip hım. ok .👍 fotograf ile başlayınca bende fotograf videosunu kastettiniz zannettim.
-
işin kötü yanı strestenmidir nedir tam foto çekileceğim sırada yüzümde sivilce çıktı. merakım cekilip olduğu haldemi başvuru yapmalıyım yoksa sivilce vs için hafif photoshopa izin veriyorlarmı
-
Hiçbir şekilde fotoğrafta düzeltme yapılmaması gerekiyor.
-
yada en iyisi 2-3 gün bekleyip geçmesini beklemek :)) sanırım akşama başvurular başlar hayırlısı
-
7 kasım'a kadar süre olduğu için sıkıntı etmeye gerek yok biraz daha bekleyin hem sivilceniz geçsin. :))
-
Bu süreç beni bayaa yıpratacağa benziyor hayırlısı. Daha kazanıp kazanmayacağım bile belli değil. doğmamış çocuğa don biçme bu olsa gerek :))
-
@takip Sürekli odaklanarak vakit geçmiyor. Demesi kolay tabi de bir şekilde unutmaya çalışın. Başvurun ama sonra unutun başvurduğunuzu. Sadece alarm kurun ve günü geldiğinde hatırlayın. Yoksa yıpratır gerçekten.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum