DV2022 Bekleme Odası
-
@Ali-Dmr Teşekkür ederim, darısı tüm çok isteyenlere umarım :folded_hands_medium-light_skin_tone:
-
@xenotime hocam baktımda emin olamadım fotoğrafımdan
-
@mustafaaksoyx https://travel.state.gov/content/dam/passports/content-page-resources/FIG_cropper.swf
şuradan tam ayarlarınıda yapabilirsin. -
Bende başvuruyu tamamladım. Herkese bol şanslar.
-
@xenotime Bu uygulamayı bende deniyorum ama fotoğraf ekrana gelmiyor bunu yaşayan varmı acaba ?
-
iki başvuruyla beklemeye başladık.herkese hayırlı olsun
-
@sezeraksoy Belki tarayıcına dosyalara erişim izni vermemişsindir, istersen başka bir tarayıcıdan tekrar dene.
-
@xenotime, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@sezeraksoy Belki tarayıcına dosyalara erişim izni vermemişsindir, istersen başka bir tarayıcıdan tekrar dene.
yok arkadaşlar ben bu yıl şunu anladım başvurunun tarayıcıyla alakası yok internet hızıyla alakalı.süper online fiber altyapılı internetime bu ay 1 aylık turbo hediye ettiler.3 denemede girdim. eşiminki ise ilk denemede kabul etti.numaralarımızı aldık.not: başvuru sırasında dawnload 50 upload 5 üstü idi.
-
@xenotime ne denediysem olmadı strese soktu beni
-
@Arthur-Morgan Kolay gelsin. Önemli olan küçük büyük harf değil. Doğru bilgi pasaportta nasıl yazıyorsa aynen yazın. Bunlara takılmayın. Şansınız bol olsun. Başvurunuz kabul edildiğinde yanlış bilgi de olsa çıkabilir ancak yanlış bilgi olursa vize alamazsınız.
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
iki başvuruyla beklemeye başladık.herkese hayırlı olsun
Hayırlı olsun Turgut ağabey 😊
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@xenotime, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
yok arkadaşlar ben bu yıl şunu anladım başvurunun tarayıcıyla alakası yok internet hızıyla alakalı.süper online fiber altyapılı internetime bu ay 1 aylık turbo hediye ettiler.3 denemede girdim. eşiminki ise ilk denemede kabul etti.numaralarımızı aldık.not: başvuru sırasında dawnload 50 upload 5 üstü idi.
Benim internet hızım 8'i bile görmüyor tek seferde oldu.Denediğin sırada sitenin yoğunluğuyla ilgili.
-
@sezeraksoy sağol kardeşim herkese hayırlısı ise olsun. hayırlı değilse olmasın
-
@xenotime aynen dediğin gibi.şu an hız 39 a 5 biraz yavaşladı
-
@fetihy sağol kardeşim herkese hayırlısı ise olsun.
-
@sezeraksoy, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@xenotime Bu uygulamayı bende deniyorum ama fotoğraf ekrana gelmiyor bunu yaşayan varmı acaba ?
Evet o dosya hatalı sanırım, geçen sene de öyleydi. Tarayıcı olarak İnternet Explorer'ı deneyin, flash player ın düzgün çalışması lazım.
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells biz fotoğrafı evde çektik ama idphoto4you sitesinden yüklemeye çalışıyoruz ama resim için uygun değil diyor ne yapmalıyız?
-
herkese bol şans başvuru yapanlar fotoğrafı kendileri mi çekti aceba ? bir de fotoğraf özellikleri boyut piksel vsvs. linki varsa atabilir misiniz? 2 seferdir endim çektim bu sefer fotorafçı çeksin onu deneyelim
-
@Takip Kral sen naptın? Dv2019 bekleme odasında aktiftin zamanında ama yazmamıştım 😅
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum