Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • kasım 2019 da IR1 vizesi aldım mart 2019 da bir çocuğum oldu 26 aralık 2019 tarihine uçak bileti aldım ama daha önce girdiğim check up neticesine göre biletimi uçuşa 8 saat kala iptal ettim ocak 2020 de bir ameliyat geçirdim ve tedavi sürecim mart ayına kadar devam etti ve defalarca bilet almama rağmen biletler covid19 salgını dolayısıyla iptal edildi. vizemde belirtilen son giriş tarhim 10 nisan 2020 ve ben giriş yapamadım konsolosluğa nisan ayından itibaren defalarca mail attım atıyorum henüz cevap gelmedi giriş yapmam için ne gerekiyor. vizem iptal olursa tekrar başvuru yapabilirmiyim


  • ⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠

    Arkadaşlar Son Fırsat lütfen bu fırsatı kaçırmayalım

    Eğer DV2020 talilisi iseniz ve vize süreniz 23 Nisan 2020 den sonra bitmişse

    Lütfen Ankara konsolosluğu ile iletişime geçip yeni mülakat tarihi isteyin

    Bunun için yapmanız gerekenler

    [email protected] e-mail adresine vizenizin bir kopyasını göndermek ve durumunuzu açıklayan küçük bir yazı ile yeniden mülakat tarihi istemek olsun

    Ek olarak durumunuzu Göçmen vize soru formundan sorabilir⬇

    Ayrıca Ankara konsolosluğuna telefonla ulaşmata çalışabilirsiniz

    Lütfen ihmal etmeyelim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mouseT, içinde söyledi: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

    kasım 2019 da IR1 vizesi aldım mart 2019 da bir çocuğum oldu 26 aralık 2019 tarihine uçak bileti aldım ama daha önce girdiğim check up neticesine göre biletimi uçuşa 8 saat kala iptal ettim ocak 2020 de bir ameliyat geçirdim ve tedavi sürecim mart ayına kadar devam etti ve defalarca bilet almama rağmen biletler covid19 salgını dolayısıyla iptal edildi. vizemde belirtilen son giriş tarhim 10 nisan 2020 ve ben giriş yapamadım konsolosluğa nisan ayından itibaren defalarca mail attım atıyorum henüz cevap gelmedi giriş yapmam için ne gerekiyor. vizem iptal olursa tekrar başvuru yapabilirmiyim

    Suradan konsolosluga yazin isterseniz:

    Mulakatlara yeni basladilar, o nedenle onceden bilgi alamamaniz normal. ABD'ye giris yapabilmeniz icin konsolosluk vizenizi yenilemeli...


  • uçuş yasakları başladığından beri durumu belirten haftalık en az 1 mail atıyorum konsolosluğu arıyorum konsolosluk direk sizi soru formuna yada websitesine yönlendiriyor bu kadar ilgileniyorlar bu arada IR2 başvurusunuda tamamladık ordan da randevu tarihi bekliyoruz tamamen konsolosluğa sabitlendik


  • arkadaşlar selamlar,

    1. binlerdeyim. bize daha mulakat tarihi sırası bile gelmedi dimi? en son kaçıncılar vize alabildi. bana aşağıdaki mail gelmişti ama mulakat tarihi verilen mail gelmedi. sıram gelince gelecek di o mail dimi ?

    The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents. This email address, [email protected], is only used for applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa applications. [email protected] does not respond to inquiries. If you have any Diversity Visa related questions, please email [email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry.

    You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview.


  • @halilkrc selam mulakata cagrildiniz mi


  • Herkese tekrardan selamlar,

    Sinirler had safhada olduğu içimin girip bir şey yazmak da içimden gelmiyordu. Defalarca mail attım dönüş felan olmadı. Yeni bir şey var mı diye bakmaya geldim. Sanırım yeni bir gelişme de yok tekrardan sinirlendim ve gidiyorum.


  • Arkadaşlar Merhaba,
    Green card vizem 08.05.2020 de yandı maalesef . Ağustosun sonlarına doğru konsolosluğun sitesinden 23 nisan sonra vizesi yanan kişilere vize yenileme yapıldığını öğrendim ve birkaç yere mail attım. Geri dönüş bekliyorum hala.
    [email protected]

    Bu iki linkten gerekli bilgileri ve vizeyi yenilemek istediğimi belirttim ama maalesef geri dönüş olmadı. En son maili 25 ağustosta attım.
    Sizin ekleyebileceğiniz birşey varsa , vizeyi yenileyen arkadaşlar varsa tecrübelirini hangi yolları izlediklerini ne kadar zaman aldığını anlatabilirlerse sevinirim. İyi günler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @wine, içinde söyledi: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

    Arkadaşlar Merhaba,
    Green card vizem 08.05.2020 de yandı maalesef . Ağustosun sonlarına doğru konsolosluğun sitesinden 23 nisan sonra vizesi yanan kişilere vize yenileme yapıldığını öğrendim ve birkaç yere mail attım. Geri dönüş bekliyorum hala.
    [email protected]

    Bu iki linkten gerekli bilgileri ve vizeyi yenilemek istediğimi belirttim ama maalesef geri dönüş olmadı. En son maili 25 ağustosta attım.
    Sizin ekleyebileceğiniz birşey varsa , vizeyi yenileyen arkadaşlar varsa tecrübelirini hangi yolları izlediklerini ne kadar zaman aldığını anlatabilirlerse sevinirim. İyi günler.

    Evet, dediginiz email adresine ve soru formuna tum bilgilerinizi ekleyerek sorunuzu gonderin.

    Isterseniz bir de telefon edin, eger konsolosluk degisiklik yapacaksa size ulasir. Agustos'ta mi son tarih doldu yoksa Mayis'ta mi?


  • Bütün bilgilerimi yazdım. En son 25 ağustosta vize yenilenmesi için bir mail attım konsolosluğa. Telefonla da aradım fakat web sitelerine yönlendirme yapılıyor maalesef. Vize expiration date: 08MAY2020.
    Birde eşim amerikada ona görüşme de ayarlamak istiyoruz o da covid nedeniyle gelemedi kaldı ama sanırım çok zor artık bu saatten sonra.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @wine, içinde söyledi: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

    Bütün bilgilerimi yazdım. En son 25 ağustosta vize yenilenmesi için bir mail attım konsolosluğa. Telefonla da aradım fakat web sitelerine yönlendirme yapılıyor maalesef. Vize expiration date: 08MAY2020.
    Birde eşim amerikada ona görüşme de ayarlamak istiyoruz o da covid nedeniyle gelemedi kaldı ama sanırım çok zor artık bu saatten sonra.

    USCIS AOS surecini hic durdurmadi, hatta gecen hafta yeni DV alanlar oldu ABD'de, fakat artik DV icin surece baslamak icin gec. Eger vizenizi yenileyebilirseniz hizli sekilde ABD'ye girip F2A kategorisinden esinize hala AOS yapmaniz mumkun, su anki bulten buna izin veriyor.

    Vizeyi alali uzun bir sure olmus, o nedenle konsolosluk henuz geri donmemis olabilir. Ben de emin degilim ama bazi dosyalara oncelik veriyor olabilirler maalesef. Eger gocmenlik konusunda ciddiyseniz, ben yerinizde olsam konsoloslugu rahat birakmazdim. Her yoldan iletisim kurmaya calisip gorusme isteyin, son aya girdik maalesef...


  • Ciddiyim tabiki, eşim zaten orda çalışıyor, vize basılınca bende işlerimi ayarlamıştım ama kaldık öyle malum olaydan dolayı. Bugün aynı yerlere aynı mailleri tekrar atıcam. Hatta başka mail adresleri bulursam onlarada atıcam. Kentucky ana merkezlerinede atıcam ve arattırıcam. Elimden geleni yapıcam. Geç farkına varmamın şokunu yaşıyorum şu an. Ne değişik bir yıldır bu anlayamıyorum....


  • @wine bilginin kaynağı nedir? Bayağıdır araştırıyorum fakat böyle bir bilgi göremedim.


  • @wine
    Birde şu adresi deneyin.
    [email protected]
    Pasaport ve vize fotoğraflı ile beraber mail atın başlığınızda casenumber2020EUxxxx ve vize yenileme diye belirtin.


  • Arkadaşlar dün akşam birkaç mail attıktan ve sitedeki formu birkaç kez doldurduktan sonra tarafıma mail geldi. Ayın 8 i yani haftaya salı mülakata giricem tekrar hatta bugün sağlık raporu ile uğraştım. Bakalım bir kez daha basacaklarmı vizeyi.

    Erkcet sanırım 23 nisan olayını soruyorsun. Sitede bir form var

    bu formu doldurduktan sonra çıkan sayfada yazıyor. Başka bir yerde göremedim görmedim açıkçası.


  • B_cool teşekkür ederim. Umarım diğer alamayan arkadaşlarda bu şansı elde ederler.


  • @wine 23 Nisan olayı nedir bilmiyorum?

    Bu arada bizide bilgilendirirsen bende mail yazmayı düşünüyorum.


  • @erkcet 23 Nisan tarihinde geçerli bir vizeniz varsa ve covid’ten dolayı (uçuşlar kapandığı için) giriş yapamadıysanız. (Vizenizin bitmiş olması gerekiyor.)
    Konsolosluğa mail atarak işleminizi vize yenileme talebinde bulunuyorsunuz.

    not: 30 eylül’e kadar vizenin basılması gerekiyor!


  • @B_cool vay canina tam benlik bir durum o halde. Maillere geri donus alabiliyor musunuz?


  • @erkcet [email protected] adresine mail atın. Çok geç kalmadan. Vize fotokopisi ve diğer bilgilerinizle


Benzer Başlıklar

  • 9
  • 26
  • 374
  • 5
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

95
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum