DV2021 Bekleme Odası
-
@nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese merhaba birşey sormak ıstıyorum konsolosluklar ıle alakalı travel.state.gov/ adresinde dün itibari ile bazı ulkeler ıcın 1 gun sonra acılacagı belırtılır en bazı avrupa ulkelerıne 30 gun sonrasına acılıyor ıbaresı konusulmus turkıye bu konuda halen kapalı bu bılgıler yanlısmıdır yok gerceklık payı varmı cunku Erbil 1 gun sonra acılıyor gozukuyor Irak tan bahsedıyoruz :)
Disisleri Bakanligi zaten izin vermisti, dolayisiyla artik konsoloslugun sitesini takip etmenizi tavsiye ederim. Ne zaman acilacaklarini oradan duyuracaklardir.
-
herkese merhaba 2020 talihlilerine kötü haber diye çıkan bir dedikodu var vizeleri geçersiz kılındı diye bu doğru mu? acaba 2021 talihlilerinin de başına gelebilir mi?
-
@C-Ozturk, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
herkese merhaba 2020 talihlilerine kötü haber diye çıkan bir dedikodu var vizeleri geçersiz kılındı diye bu doğru mu? acaba 2021 talihlilerinin de başına gelebilir mi?
Hayir, su an icin verilen hicbir vize iptal edilmedi, boyle bir uygulama olmayacagi da kararnamede belirtiliyordu.
-
@crazycells Merhaba bırsey sormak ıstıyorum sızlere F1 vıze surecındeyım ds160 formum ve sevıs ıslemlerım tamam sadece randevu almam gerekıyor bugun konsolosluk ıle gorustum bana en yakın tarıhe randevu almamı akabınde acıl randevu talebımde bulunmamı belırttı ( ama bu talebın onaylanacagı kesın degıl) bu sekılde ıslem yapıp onay alanları forumda gordunuzmu acaba ?
-
@crazycells Merhaba bırsey sormak ıstıyorum sızlere F1 vıze surecındeyım ds160 formum ve sevıs ıslemlerım tamam sadece randevu almam gerekıyor bugun konsolosluk ıle gorustum bana en yakın tarıhe randevu almamı akabınde acıl randevu talebımde bulunmamı belırttı ( ama bu talebın onaylanacagı kesın degıl) bu sekılde ıslem yapıp onay alanları forumda gordunuzmu acaba ?
I-20'yi kim verdi? Prestijli ve basarili bir universite mi? Yoksa bir dil okulu mu?
-
GÜZEL DÜŞÜNÜYORUM
RAHATIM ÜSTELİK
EZBERLEDİM SÜRECİNİ
ELE GÜNE GİDİYORUZ DEDİK
NE YAP ET BİZİ GÖTÜR
CANI DİŞİNE TAK BU ŞANSI VER.
AMERİKA SENSİZ OLMAZ DİYOR.
RAST GELE SEÇİLDİK YETMİYOR
TALİHİMİZ DE GÜLMEYE HAZIR. -
Merhabalar iyi akşamlar ilk öncelikle,
İmzalardan gördüğüm kadarıyla KCC evrak maili atmaya başlamış ve benimle aynı hatta daha yüksek case numbere sahip olanlar arasında maili alan gördüm. Sorum şudur bu mailler neye göre geliyor ve tahmini ne zaman gelebilir. -
Merhaba,
Her şey yolunda gitti ve mülakata kadar gelmeyi başardığımı farz ederek yazıyorum ;
Mülakatta bankadaki para dışında elektronik eşya gösterebilir miyim? Yani neredeyse 10.000 dolarlık profesyonel müzik stüdyo ekipmanım var ve vizeyi almam durumunda yanımda götüremeyeceğim için satmam gerekecek. Teşekkürler. (Faturaları mevcut) -
@caiagvok, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhabalar iyi akşamlar ilk öncelikle,
İmzalardan gördüğüm kadarıyla KCC evrak maili atmaya başlamış ve benimle aynı hatta daha yüksek case numbere sahip olanlar arasında maili alan gördüm. Sorum şudur bu mailler neye göre geliyor ve tahmini ne zaman gelebilir.Sadece haber beklemelisiniz... Baska yapmaniz gereken bir sey yok...
-
@newyorker, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba,
Her şey yolunda gitti ve mülakata kadar gelmeyi başardığımı farz ederek yazıyorum ;
Mülakatta bankadaki para dışında elektronik eşya gösterebilir miyim? Yani neredeyse 10.000 dolarlık profesyonel müzik stüdyo ekipmanım var ve vizeyi almam durumunda yanımda götüremeyeceğim için satmam gerekecek. Teşekkürler. (Faturaları mevcut)Satilana kadar kabul etmeyebilirler, eger bankadaki parayi yeterli bulmazlarsa sponsor bulmaniz icin eksik evrak formu vereceklerdir... O durumda bu ekipmanlari satip banka hesabiniza ekleyip vize almayi deneyebilirsiniz.
-
@crazycells university of new orleans dan I 20 aldım (dıl egıtımı ıcın ) kendı bolgesınde baya basarılı dıye bılıyorum mezun olan kısıler felan
-
@crazycells university of new orleans dan I 20 aldım (dıl egıtımı ıcın ) kendı bolgesınde baya basarılı dıye bılıyorum mezun olan kısıler felan
Anliyorum, fakat dil okulu icin bir hizlandirma yapmayabilirler. Normal lisans egitimi veya master/doktora gibi lisansustu egitim olsaydi, o durumda bir hizlandirma soz konusu olurdu.
Isterseniz durumu anlatip konsolosluga basvuru yapin. Sonucta kendileri karar verecek buna... Bu dil egitiminin sizin icin ne kadar onemli oldugunu belirtmeyi unutmayin.
-
Bu ileti silindi! -
Herkese merhabalar,
Forumu uzun zamandır takip ediyorum, geçtiğimiz sene ilk defa başvurduğum greencard çekilişinde onay aldım DS-260 formunu gönderdim ancak aradan 1 aydan fazla süre geçti ve halen bir dönüş yok. DV-260 formunu kontrol etmek için bakmaya çalıştığım zaman aşağıdaki resimdeki gibi bilgi yazmakta ancak bana gelen bir mail yok, bu normal midir acaba ?

-
@Khardaq, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese merhabalar,
Forumu uzun zamandır takip ediyorum, geçtiğimiz sene ilk defa başvurduğum greencard çekilişinde onay aldım DS-260 formunu gönderdim ancak aradan 1 aydan fazla süre geçti ve halen bir dönüş yok. DV-260 formunu kontrol etmek için bakmaya çalıştığım zaman aşağıdaki resimdeki gibi bilgi yazmakta ancak bana gelen bir mail yok, bu normal midir acaba ?

Dosya numaranizin aktif olmasina cok uzun sure var... Herhangi bir email gelmemesi normal...
-
Son durum nedir alabilicezmi green card yoksa komple trumb yasakladımı? Elcilikler acıldımı. case dv2021 39 bin. Dv 2020 garibanlarına ne olacak
-
@Calibraturbo hayırlı olsun sonunda turnayı gözünden vurmuşsun yukarıdaki mesajında belirtmissin çekilişi kazandığını yeni gördüm.
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Son durum nedir alabilicezmi green card yoksa komple trumb yasakladımı? Elcilikler acıldımı. case dv2021 39 bin. Dv 2020 garibanlarına ne olacak
Kararname hala yururlukte maalesef... Durumda bir degisiklik yok...
-
Muhtaradana gitsin yeter kendi hakkımdan vazgeiyorum zaten almanyaya gidiyorum kerbela cengine döndü 12 senedir Bitsin artık kafada sac kalmadı.
-
@optimistic Tşk ağam
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum