K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
buldum teşekkür ederim. siteyi ingilizce açtığımızda immigrant visa bölümünde: https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/
-
@EmBus Yani K2 bile demiyor ama spouses diye baska bir tur vize yazmis. Sayin @crazycells siz ne dusunuyorsunuz bu konuda? Devam edip randevu alalim mi sizce?
-
@merveyağmur benim vize kategorim cr1. k1 hakkında en ufak bilgim yok malesef
-
@merveyağmur, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@EmBus Yani K2 bile demiyor ama spouses diye baska bir tur vize yazmis. Sayin @crazycells siz ne dusunuyorsunuz bu konuda? Devam edip randevu alalim mi sizce?
K1 vizesi bence kararnameden etkilenen bir vize degil, forumdaki avukatlar da ayni sekilde cevap vermislerdi. O nedenle su an gecerli bir mulakat tarihiniz yoksa AIS aralicigiyla yeni bir tarih isteyin.
Eger konsolosluk tarih verirse, islemleri baslatacak demektir.
-
@crazycells AIS'ten almaya calistim ama case number not ready for an appointment uyarisi geldi. Sanirim yanildim ...
-
@crazycells AIS'ten almaya calistim ama case number not ready for an appointment uyarisi geldi. Sanirim yanildim ...
Eger dosyaniz konsoloslukta degilse mulakat alamazsiniz maalesef. Once tum islemlerin bitip, dosyanin konsolosluga ulasmasini beklemelisiniz.
-
@crazycells Dosyam konsoloslukta zaten anlamadigim kisim da orasi... Ankara'dan pek cok email de gondermislerdi dosyaniz ulasti burda diye.. gercekten yildim artik
-
bu sağlık raporları ne olucak acaba martta aldık ama 6 aylık süreç doluyor yeniden mi sağlık raporu alıcaz acaba zaten bir ton para verdik
-
@crazycells Dosyam konsoloslukta zaten anlamadigim kisim da orasi... Ankara'dan pek cok email de gondermislerdi dosyaniz ulasti burda diye.. gercekten yildim artik
Bu durumda konsolosluktan haber beklemelisiniz.
-
Merhaba arkadaşlar ben sevgilim için k1 vizesi alıcam ne kadar gelir göstermem gerekiyor Amerika'da hiç çalışmadım doğumla aldım vatandaşlığı 2 kere bulundum orda ve 1 2 ay sonra gidip çalışmaya başlayacağım. Kaç ay çalışsam yeterli olur başvuruyu baslatmam için yada Türkiye'den başlatabilir miyim
-
@Hande, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaşlar ben sevgilim için k1 vizesi alıcam ne kadar gelir göstermem gerekiyor Amerika'da hiç çalışmadım doğumla aldım vatandaşlığı 2 kere bulundum orda ve 1 2 ay sonra gidip çalışmaya başlayacağım. Kaç ay çalışsam yeterli olur başvuruyu baslatmam için yada Türkiye'den başlatabilir miyim
Su basligi inceleyin isterseniz:
-
@xdjsez Merhaba. Yeni randevu almayi denediniz mi? Alabildiniz mi?
6 ay gecerli malum rapor ama sormanizi oneririm ben. -
@merveyağmur alamadım işte her gün bakıyorum 27 mayıstan beri iletişim numarasını aradım beklemeniz gerek diyor rapor hakkındada bişey bilmiyor garip insanları koymuşlar oraya anlamadımki
-
Benim dosyalarım 16 marttan beri ankarada görünüyor ama malum süreçten dolayı hala büyükelçilikten mail almadım. Mail gelmeden randevu alamıyorum veya herhangi bir işlem yapamıyorum doğru mudur?
-
@el-nino-9 evet Ben de aynı durumdayım tarihlerimiz aynı benim dosyamda 16 marttan beri Ankara’da ve hala mail almadık. 2 hafta önce nişanlım mail attı bununla ilgili. Yanıt alamadık hala. Bekliyoruz. :(
-
12 Haziran'dan beri dosyamız NVC'den Ankara'ya gelmeyi bekliyor. Mart'tan beri yüzyüze görüşemedik, özlem artıyor, Ben oraya gidemiyorum nişanlım ordu mensuplarına bırakın yurtdışına çıkmayı state dışına bile çıkmalarına izin verilmediği için buraya gelemiyor. Ne yapacağız bilmiyoruz...
-
@Fahri Biz Kasım ayından beri yüz yüze görüşemedik üstelik eşim. Herkes oldukça ama oldukça çok yıprandı. Allah yardımcımız olsun
-
@EmBus İsviçre, Hollanda, Almanya gibi Avrupa ülkelerinin sevgililere covid sürecinde görüşemedikleri için vize verdiği haberlerini okudum bugün. Biz evli, nişanlı olmamıza rağmen hiçbir haber dahi alamıyoruz.
-
@merveyağmur sordum yaa bügün raporu 6 aylık dedi gitti bizim 2500 lira again :)
-
Büyükelçiliği arayan oldu mu? E-mail gönderdik ama cevap verilmedi. Acaba telefonla arasak cevap alabilir miyiz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum