DV2020 bekleme odası
-
@bbilgier, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Merhaba bir sorum var, forum'da bunun yeri vardır belki ama yabancısıyım o yüzden beni maruz görün lütfen. "Current" olmak ne demek? listedeki current olunan tarih'ten ne anlamalıyım?
numaranız o aralıkta ise mülakata girebilirsniz demek evrakları tamamlayıp randevu aldıysanız. bu yıl tüm numaralar current oldu yani evrakları filan tamamladıysanız randevu bekleyeceksiniz demek bu.
-
@bbilgier talihli olursanız şayet size bir sıra numarası verilecektir. 2021 ile başlayan 5 haneli bir numara. Örneğin size verilen numara 17643 olsun. Şimdi burada ki numara sizin sıra numaranızdır. Her ay belli aralıktaki talihli mülakat için çağrılır. Temmuz ayı için 17000 ile 18000 Current oldu der. Yani çağırır. Bu sene belli bir sayı sırası olmaksızın şuan bütün numaralar Current oldu. Yani evraklarını gönderen herkes vize için çağrılabilir. Tabi vize sayısı yettiği müddetçe
-
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Sevgiler
-
Merhaba, herkese covid - 19 hastalığından dolayı tüm vize işlemleri durdurulmuştu. Tekrar başladı mı bir bilginiz var mı? Ceac vise check status yaptığımda halen (At NVC) olarak gözükmektedir. sıra numaram 33000 lerde bulunuyor evraklarım için hiçbir onay maili gelmedi halen. KCC ile görüşsem bir faydası olur mu? Bütün sıralar current durumda bu durumda kcc nasıl bir sıra izleyecek ? evrak gönderme sırasına göre mi ? evrak gönderimimi şubat 15 te yapmıştım. bundan dolayı sıra gelmeme olasılığı var mı?
-
herkese selamlar,
Vizesini alıp gidenleri tebrik ederim. Corona dolayısıyla mülakatlarını bekleyenlere de sabır dilerim. Şuan vizesini alıp giden hali hazırda ABD 'de olan arkadaşlardan adres konusunda bana yardımcı olabilecek var mıdır ? Ds-260 formunu doldururken bir adres vermem gerekiyor ve hiç tanıdığım olmadıgından kaldık böle forumu dolduramıyorum ki mülakatta zaten adresim netleşmemiş olur ve orada değiştiririm . Yardımlarınızı rica ediyorum.
-
@ESTERGON, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
herkese selamlar,
Vizesini alıp gidenleri tebrik ederim. Corona dolayısıyla mülakatlarını bekleyenlere de sabır dilerim. Şuan vizesini alıp giden hali hazırda ABD 'de olan arkadaşlardan adres konusunda bana yardımcı olabilecek var mıdır ? Ds-260 formunu doldururken bir adres vermem gerekiyor ve hiç tanıdığım olmadıgından kaldık böle forumu dolduramıyorum ki mülakatta zaten adresim netleşmemiş olur ve orada değiştiririm . Yardımlarınızı rica ediyorum.
Hic kimse yoksa, forumda aktif olup, arkadasliklar kurup bir adres bulmanizi tavsiye ederim...
Ayrica su konuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/717/green-card-ile-abd-ye-giriş-yapmadan-ev-kiralamak-adres-belirlemek -
DV2020 talihlilerinin sözlük anlamı talihsiz talihli oldu artık. Yaw sizin ne şansız şansınız varmış. Şimdide ABD konsolosluk yetkilisi tutuklandı. Rahip olayında oldugu gibi dolar yükselecek biran once dolar alıp kenara atın. Ayrıca hava sahanlıgı turkiyeye kapanabilir rahip olayinda oldugu gibi. Benimde kardesim gelecekti vize başvurusu yapacakti kardesimde gelemeyecek heralde. Konsolosluk ne zaman açılır sizce biran once kardesime vize almak istiyorum
-
kasimda trump kazanirsa Dv 2022 tamamen yalan olur gibime geliyor. Dv 2021'i de mumkun oldukca az insanla kapatmaya calisacaklardir. sonrasinda bu isi, Kanada veya Avustralya gibi bir hale cevirecekler buyuk olasilikla. bu yil gidemeyecek olan kazanan tum arkadaslara da simdiden buyuk gecmis olsun diliyorum...
-
Kazanamayanlar olarak çok üzülüyorduk, böylesi daha kötü oldu..
-
Amerikalılar zengin rahat adamlar, çoğu da bu kadar büyük krizi, iş kaybını daha önce görmedi. Kendilerini kurtarmak için elinden gelen herşeyi yapacaklar görünüyor, dv2020 kazananlar için büyük şanssızlık, umarım kazananlara vizeleri verecek formül uydururlar
-
@Real-Deal Teşekkürler.
-
Yazık ya bu başlık ta cenaze evine dönmüş. 2020 de cıkmadı diye delirdiydim meger sebebi varmıs
-
arkadaşlar selamlar, kimseden ses çıkmıyor, yok mu bir gelişme ya da tavsiye ? yol kateden ya da büyük elçilikten bilgi alan birileri var mı ?
-
@Delipapaz malum davanın sonucu 27 ağustos'ta açıklanacak. o zamana kadar ne yazık ki halen bekleme modunda herkes..
-
benim, foreign state chargeability switzerland yani doğum yerim isviçre ancak görüşme yerim ankara olarak gözükmekte. acaba şu aşama da vize başvuru mülakat yerimi değiştirme şansım olabilir mi. isviçre'deki amerikan büyük elçiliğinden vize alma şansım var mı ? biraz komplike bir durum. nereye başvurabilirim. acentalar bu konuda yardımcı olabilir mi ? fikri olan var mı ? teşekkürler.
-
@Delipapaz, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
benim, foreign state chargeability switzerland yani doğum yerim isviçre ancak görüşme yerim ankara olarak gözükmekte. acaba şu aşama da vize başvuru mülakat yerimi değiştirme şansım olabilir mi. isviçre'deki amerikan büyük elçiliğinden vize alma şansım var mı ? biraz komplike bir durum. nereye başvurabilirim. acentalar bu konuda yardımcı olabilir mi ? fikri olan var mı ? teşekkürler.
Mulakat tarihi aldiniz mi?
Eger Isvicre'de yasamiyorsaniz degisiklik yapmaniza ne konsolosluk ne de KCC izin vermeyecektir diye dusunuyorum. Neden Isvicre'deki ABD buyukelciliginden vize alacaginizi dusunuyorsunuz? DV ile ilgili ozel bir durumunuz mu var?
-
@crazycells hayır mülakat tarihi almadım, bir ihtimal belki isviçreden alabilirim diye düşündüm. büyükelçilik sayfasına girip kontrol ettim, orada da vize verilmiyormuş.
-
@Delipapaz, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
@crazycells hayır mülakat tarihi almadım, bir ihtimal belki isviçreden alabilirim diye düşündüm. büyükelçilik sayfasına girip kontrol ettim, orada da vize verilmiyormuş.
Su an DV sureci konsolosluklardan dolayi degil Trump'in kararnamesinden dolayi durmus durumda, bilginize.
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar biri bana yardımcı olursa cok sevinecem lütfen.2020 talihlisiyim.ds260 formunu 9 agustosta gonderdim.19 eylül de kcc ye evrakları gonderdik.22 eylulde cevap geldi.mülakat tarihi bekliyorum ama mahkemeye başvurmamı oneriyorlar.beklemelimiyim yada bir avukat mi bulmalıyım bilemiyorum.20EU0014XX Casenumber.bana ne onerirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum